Nubikk Sneakers Review

Daar is hij dan: mijn Nubikk Sneakers Review!

Pfoe, wat leven we op dit moment in een gekke tijd he? We proberen natuurlijk allemaal zoveel mogelijk door te gaan met ons normale leven maar de corona-crisis zorgt ervoor dat we toch stiekem allemaal continu aan hetzelfde denken: hoe loopt dit af? Met mij gaat alles (tot nu toe) nog goed en ik hoop natuurlijk dat dit bij jullie ook het geval is. Ik vind het lastig wat ik tijdens deze periode met mijn blog ‘aan moet’. Van de ene kant is het natuurlijk enorm oppervlakkig om in tijden als deze te praten over uiterlijke verzorging of interieur-trends maar van de andere kant zitten er ook heel veel meiden thuis met een gebrek aan vermaak. Mijn avonden bestonden voor dit drama vooral uit sociale bijeenkomsten (kroegen, filmavondjes, uiteten gaan etc.) maar nu dit compleet is weggevallen moet ook ik me even op andere dingen gaan richten. Zo ben ik weer fanatiek begonnen met gitaar spelen maar ook ben ik lekker aan het online-shoppen geslagen. Ik ga het hier in ieder geval positief houden de aankomende tijd. Wanneer je overdag al zoveel nieuws meekrijgt over het virus is het wellicht fijn om zo nu en dan wat positieve content te lezen over schoenen enzo. Met dat laatste gaan we vandaag beginnen! Ik kreeg twee weken terug namelijk deze super mooie Nubikk sneakers binnen van Van Arendonk en vond het tijd worden voor een Nubikk Sneakers Review. Benieuwd hoe ze eruit zien? Lees dan verder!

Goed, Nubikk dus. Niet alleen zag ik het schoenenmerk steeds meer in het echt voorbij komen, ook leek het op Instagram ineens helemaal hot te zijn. Nubikk is opgezet in Nederland maar is de laatste jaren ook erg populair geworden in Duitsland en Belgie. De schoenen van het merk zijn natuurlijk super on trend en dit komt vooral door de eigenaren die zich laten inspireren door streetstyle. De schoenen zijn niet goedkoop (de prijzen starten bij zo’n 160 euro) maar dan heb je ook wel schoenen van hele goede kwaliteit.

De schoenen komen dus van van Arendonk en ze waren perfect verpakt! De doos zelf kwam onbeschadigd binnen en ook de schoenen zelf zaten netjes ingepakt in de doos. Alleen maar lof dus. Wat een feest om zo’n pakketje uit te pakken he?

Ik ging zelf dus voor bovenstaand model. De zool is gemaakt van rubber en het zwarte stofje wat je ziet is Suède/Nubuck. Verder staat in subtiel goud de merknaam in de schoen gedrukt en ook bevat dit model het welbekende Nubikk-label aan de achterkant. Nubikk heeft veel verschillende modellen, waaronder ook wat meer opvallende kleurencombinaties en prints, maar ik wilde erg graag een tijdloos model. Ik raak nu eenmaal snel uitgekeken op uitgesproken items (heel vervelend haha) dus ik wist dat ik hier nog lang mee zou kunnen doen.

Eindoordeel
We zijn nu dus een paar weken verder en ik moet zeggen dat ik echt heel erg blij ben met deze sneakers! Ze zijn natuurlijk super makkelijk te combineren (ze passen op jurkjes na echt bij alles) maar ook lopen ze enorm fijn. Je voelt echt wel dat dit schoenen van goede kwaliteit zijn want ze lopen als wolkjes. Het platform onder de schoen levert ook geen problemen/pijn op en veert nog genoeg mee wanneer je loopt. Nubikk heeft mij dus positief verrast! Ik kan je dus ook zeker aanraden om eens een paar van Nubikk te proberen, dan ervaar je vanzelf hoe fantastisch deze schoenen aanvoelen. Ik ben fan!

Heb jij al schoenen van Nubikk in je kast staan?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  1. Rachel Kromdijk

    Wauw wat een stoere sneakers, ze zien er goed uit :)
    Geniet ervan Sharon!

  2. Nanda

    Wat een prachtige schoenen Sharon. Ik ben zelf ook gek op dit soort modellen bij schoenen!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.