NYC – Big Bold Curl Mascara

Makeup

Een mascara die je wimpers met 147% verveelvoudigt.. sounds like a dream right? Dat is tenminste wat NYC belooft met deze Big Bold & Curl mascara. Ik was in ieder geval erg benieuwd naar deze trendy uitziende mascara met zijn lompe borstel. Kijken jullie mee?

De borstel! Jep, die is echt huge. Ik was stiekem een beetje bang toen ik deze enorme borstel uit de huls zag komen aangezien een grote ‘harige’ borstel vaak gelijk staat aan spinnenpotenwimpers en dat willen we natuurlijk niet. Maargoed, dat betekende niet dat ik deze mascara geen eerlijke kans zou gaan geven.

Wat me ook meteen opviel was hoeveel ‘extra’ product er aan de mascara bleef hangen toen ik hem openmaakte. Uit voorzorg heb ik een groot gedeelte afgeveegd aan de opening zodat ik geen dikke lagen op mijn wimpers zou krijgen! Klodders mascara en een harige applicator zijn geen goede match. Dan kan je niet meer goed kammen en blijf je maar plamuren..

Het resultaat. De mascara maakt mijn wimpers lekker zwart, een stuk langer en ook wel een stuk dikker. Mijn wimpers zijn in ieder geval goed aanwezig! Wel is het een handle with care product aangezien je erg snel teveel aanbrengt. Ook is de applicator af en toe en tikje onhandig (voor bijvoorbeeld je onderwimpers) aangezien de borstel zo groot is en je dus niet overal goed bij kan. Omdat het een borsteltje is en geen plastic kan je ook niet erg gemakkelijk door de haartjes heen kammen en dat mis ik persoonlijk wel. Wel vind ik de naam goed gekozen aangezien hij je wimpers zeker extra big maakt.

Wat vinden we er nu eigenlijk van?

Deze mascara maakt je wimpers in ieder geval een stuk meer aanwezig maar heeft soms de neiging wat rommelig over te komen door de naar mijn mening te grote borstel. Hij is prima, niet top. Natuurlijk kunnen we ook geen wonderen verwachten voor die €3,99 maar mijn favoriete mascara zal het nooit worden. Leuk voor een feestje, niet echt voor overdag.

Deze mascara is te koop bij Kruidvat voor €3,99

Wat is jouw favoriete mascara?

23 thoughts on “NYC – Big Bold Curl Mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.