Toffe nieuwe online tool: Hatsa!

Zoals jullie weten ben ik gek op online shoppen. Ik vind het heerlijk om online door webshops te bladeren en bestel dus ook wekelijks bij mijn favoriete shops. Online shoppen is natuurlijk super makkelijk maar wel was er altijd één punt waar ik me geregeld aan heb geërgerd. Door het enorme online aanbod van tegenwoordig vergeet ik namelijk geregeld waar ik de items die ik de dag daarvoor zo tof vond ook al weer had gevonden. Daar is nu een oplossing voor en deze tool heet Hatsa. Wil je meer weten over de voordelen van deze tool? Lees dan snel verder!

Wat is Hatsa?

Hatsa is een nieuwe tool in shoppingland waar je sowieso blij van wordt wanneer je vaak online shopt. Hatsa is namelijk de nieuwe community voor online shoppers en het meest complete online shopping platform waar je jouw wishlist omzet naar werkelijkheid. Je kunt via Hatsa verlanglijstjes voor alle gelegenheden maken. Bij elke aankoop, groot of klein, assisteert Hatsa jou en maken zij het zoeken, vinden, verzamelen en aanschaffen van producten die je graag wilt, zo eenvoudig mogelijk. Wanneer je gebruikmaakt van Hatsa hoef je nooit meer op zoek te gaan naar de beste deals. Met de ingebouwde kortingsfunctie en prijsupdates houden ze je namelijk op de hoogte van de prijzen van jouw opgeslagen items. Heb je het item van je dromen gevonden, maar vind je het item op dit moment wel net even wat te prijzig? Plaats het item op een shoppingboard en je krijgt een melding als jouw item in prijs verlaagd is. Hoe handig is dat?

Veel leuke extra’s

Een leuke extra van deze tool is bijvoorbeeld dat je ook de shopping boards van anderen kunt bekijken. Van je favoriete fashionbloggers bijvoorbeeld, of die ene vriendin die super veel verstand heeft van interieur. Vind leuke items op de shoppingboards van anderen of zoek bijvoorbeeld tussen de miljoenen producten van duizenden webshops. Bewaar de mooiste items die je op het internet vindt eenvoudig in één klik op je shoppingboard. Zo vind je alle items die je hebt opgeslagen eenvoudig weer terug en raak je nooit meer een item kwijt. Hatsa werkt voor alle producten van alle shoppingapps en webshops op het internet.

Waar ik Hatsa zelf voor ga gebruiken

Als interieurliefhebber ga ik Hatsa zelf vooral gebruiken voor het inrichten van kamers in mijn woning. Zo wil ik binnenkort de woonkamer en slaapkamer gaan aanpakken en daarvoor is Hatsa erg handig. Voorheen moest ik namelijk screenshots maken van woonitems en deze opslaan in een mapje op mijn laptop maar dat is nu natuurlijk verleden tijd. Ik kan de items via Hatsa namelijk super makkelijk verzamelen en opslaan in een shopping board voor de desbetreffende kamer. Ook ga ik Hatsa gebruiken voor het verzamelen van kledingitems voor het aankomende seizoen. Ik vind het namelijk fijn om nieuwe kledingstukken te baseren op de verschillende seizoenen en kijk per seizoen dus van tevoren goed wat ik nodig heb en/of wil hebben. Ik ga via Hatsa dus ook zeker shoppingboards maken voor mijn ideale garderobe voor de herfstperiode.

En, zou Hatsa iets voor jou kunnen zijn? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.