ELF “Op maat oogschaduw”

Makeup

1

Zoals jullie weten ben ik gek op budget. Tuurlijk, ik koop op zijn tijd graag een MAC blush of een Urban Decay palette maar hoe leuk is het wanneer je een product tegenkomt dat super betaalbaar maar tegelijkertijd ook van goede kwaliteit is? Benieuwd over welk product ik het heb? Lees snel verder!

2

Ik heb het over de “Op maat oogschaduw” van ELF. Misschien niet zo’n lekkere naam voor zo’n mooi uitziend product maar dat maakt het palette zeker niet minder interessant! Dit palette is zo samengevoegd dat je er een hele ooglook mee kunt maken en dat is ook makkelijk te zien aan de verpakking. Zo heb je een Base color, een Lid color, een Crease color en eventueel nog een donkere kleur voor boven/onder je wimpers. De prijs van dit “Op maat oogschaduw” palletje? €2,50!

4

Vooral de zogenaamde crease kleur vind ik erg mooi. Ik ben gek op shimmer en vooral deze intense koperen kleur spreekt me erg aan! Ik zou de kleur alleen niet in mijn crease gebruiken maar op het bewegend ooglid. Met dan vanzelfsprekend de ‘Line’ kleur in de crease. Er zijn trouwens nog veel meer combinaties beschikbaar, zeven om precies te zijn, maar ik ging voor de kleur ‘Beautiful Browns’.

swatches

Swatches! Zoals je wel kan zien zijn de kleuren (deze zijn gemaakt zonder enige basis) verassend gepigmenteerd. De kwaliteit van de oogschaduws ligt iets uit elkaar maar als je de ‘Lid’ kleur wegdenkt heb je voor €2,50 in ieder geval drie hele mooie itense oogschaduwkleuren!

Of ik deze “Op “Op maat oogschaduw” van ELF kan aanraden? Absoluut! Voor €2,50 krijg je een prachtig palletje waarmee je binnen no-time een prachtige ooglook kunt creëren. Ik ben er zo enthousiast over dat ik er deze week nog een ooglook-blogpost aan ga wijden dus stay tuned!

Heb jij al producten van ELF?

Elf is voor ons nederlanders alleen hier online te koop.

28 thoughts on “ELF “Op maat oogschaduw””

 1. Ja ik heb ook producten van elf, het meeste is wel goed voor die prijs. Alleen vond ik hun concealer met 4 kleurtjes (die jij ook hebt) wat minder. Een iets te vettige substantie.
  De producten zijn alleen niet echt geschikt voor mijparfumvrijeik een parfumallergie heb. Toen ik er achter kwam kon ik me echt geen wereld voorstellen zonder de cheapy essence en elf makeup. Ik ga binnenkort wat bestellen bij een parfumvrije webshop. Oeioei daar gaan me centen aan dure makeup, maar ik heb het er wel voor over.
  Weet jij misschien merken met parfumvrije makeup producten?

 2. Wauw, wat een mooie kleuren! Ik heb ook een paar producten van Elf en over sommige producten ben ik echt heel enthousiast. Over anderen wat minder, maar ik denk dat dat ook niet gek is voor een budgetmerk als deze.
  Alette onlangs geplaatst…Blissful PicturesMy Profile

 3. Hi Sharon!
  Ik ken je door Femme en Nikkie linkte je in haar filmpje van haar Ibiza haul. :) Altijd leuk om nieuwe (en originele!) blogs te leren kennen.

  Komt er ook nog een look met kleuren uit dit paletje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.