Series Vakantie

Op naar Portugal!

Jep, je leest het goed! Op dit moment zit ik in het vliegtuig naar Portugal. Ik heb er zo’n zin in! We gaan met een groot gedeelte van de familie naar het welbekende Albufeira. Geen wilde stapvakantie maar gewoon even een gezellig weekje weg uit de kou :) Het is daar namelijk rond de 20 graden nu!

portugal

Als ik op vakantie ga neem ik altijd wel een flink pakket aan video-materiaal mee. Dit keer ging ik voor Hart of Dixie. Ik heb de serie nog nooit gezien en ben ontzettend benieuwd geworden nadat ik vorige week de trailer had gezien. Zijn jullie al bekend met deze serie? Aangezien we weer flink wat uurtjes moeten killen in het vliegtuig besloot ik 12 afleveringen op de ipad te zetten. Hij is eigenlijk van mijn moeder en laten we zeggen dat het geheugen nu propvol zit maar hé, wie niet weet….

hart of dixie

Zijn jullie al wel eens in Portugal geweest? En wat vinden jullie van Hart of Dixie? I can’t wait!

6 thoughts on “Op naar Portugal!”

  1. Ik ben naar Albufeira geweest in de zomer, vond het een awesome vakantie. Wel enorm toeristisch haha, maar veel plezier! Ik vond het helemaal niet lang met het vliegtuig, het was maar twee uurtjes vliegen door tijdverschil. Ben benieuwd waar ergens je zit. :D

  2. What i don’t realize is actually how you are not actually much more well-liked than you may be right now. You’re so intelligent. You realize thus considerably relating to this subject, made me personally consider it from so many varied angles. Its like women and men aren’t fascinated unless it is one thing to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs great. Always maintain it up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge