beauty nagels Review

OPI – It’s a Piazza cake

foto2

Hoi meiden! Genieten jullie een beetje van de zomer? Hoewel de regen nu ik dit schrijf wel echt met bakken uit de lucht lijkt te vallen hebben we natuurlijk al wel een paar hele zonnige dagen mogen meemaken. En aangezien het ernaar uitziet dat we eind deze week wéér van zon worden voorzien vond ik het wel tijd voor een bijpassend nagellakje! Ik draag de afgelopen weken alleen nog maar donkerrood (ja, my fav..) en ik vond het tijd voor wat anders. Gelukkig viel de nieuwe OPI collectie op de mat (de OPI Venice collectie met de meest prachtige najaarskleuren) en hoewel de collectie dan wel op het najaar gericht mag zijn vind ik de kleur die ik vandaag aan jullie laat zien toch stiekem erg veel weg hebben van een Braziliaans paradijs. Strand, cocosnoten, palmbomen en dan het liefst gematcht met een bruin kleurtje natuurlijk. Benieuwd geworden? Kijk snel mee!

foto1111

De kleur waar ik het vandaag over ga hebben (en die ik nu al een aantal dagen op mijn nagels draag!) is It’s a Piazza Cake van OPI. Een hele mooie kleur die je niet met een kleurnaam kunt benoemen. Bruin.. oranje.. of toch mocha? Ik houd het maar op bruin-oranje.. of gewoon een hele mooie kleur. Ik draag op de foto’s twee lagen (plus een topcoat!) en daarmee komt de kleur perfect tot zijn recht.

foto3

Herfstig maar ook heel zomers dus. Zeker gepaard met een mooi bruin kleurtje. Die van mij ben ik trouwens helaas alweer kwijt, had ik maar een mooie tan van origine! Maar goed, terug naar de nagellak zelf. De kleur lakt zoals we van OPI gewend zijn: streeploos en enorm dekkend. Ook vind ik het kwastje erg fijn werken en ben je door de flinke grootte van het kwastje binnen no-time klaar. Dat geldt ook voor de droogtijd, voor je het weet is de lak droog en hoef je je geen zorgen meer te maken over het niet kunnen doen van de afwas bijvoorbeeld. Tenzij je je nagellak altijd als excuus gebruikt natuurlijk…. De kleur blijft gelukkig ook enorm lang zitten, vijf dagen zonder chips haalt hij makkelijk!

Absolute topkwaliteit dus en een hele mooie en aparte kleur als je het mij vraagt. Het enige wat je zou kunnen tegenhouden is de prijs, die ligt op €14,95 voor een hoeveelheid van 15ml. Nu is 15ml natuurlijk wel heel veel en zou je met zo’n potje makkelijk vijf jaar kunnen doen maar erg budget is het merk natuurlijk niet.

Heb jij eigenlijk veel OPI in huis? En wat vind jij van deze aparte kleur?

Geniet van jullie dag!

Love,
Sharon

15 thoughts on “OPI – It’s a Piazza cake”

  1. Sharon, is alles oké? We horen zo weinig van je! Ook dit artikel is niet echt wat we van je gewend zijn. Ik weet ook niet wat het is, maar het ‘klinkt’ niet als de Sharon die we kennen! Keep us posted?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge