OPI – It’s a Piazza cake

foto2

Hoi meiden! Genieten jullie een beetje van de zomer? Hoewel de regen nu ik dit schrijf wel echt met bakken uit de lucht lijkt te vallen hebben we natuurlijk al wel een paar hele zonnige dagen mogen meemaken. En aangezien het ernaar uitziet dat we eind deze week wéér van zon worden voorzien vond ik het wel tijd voor een bijpassend nagellakje! Ik draag de afgelopen weken alleen nog maar donkerrood (ja, my fav..) en ik vond het tijd voor wat anders. Gelukkig viel de nieuwe OPI collectie op de mat (de OPI Venice collectie met de meest prachtige najaarskleuren) en hoewel de collectie dan wel op het najaar gericht mag zijn vind ik de kleur die ik vandaag aan jullie laat zien toch stiekem erg veel weg hebben van een Braziliaans paradijs. Strand, cocosnoten, palmbomen en dan het liefst gematcht met een bruin kleurtje natuurlijk. Benieuwd geworden? Kijk snel mee!

foto1111

De kleur waar ik het vandaag over ga hebben (en die ik nu al een aantal dagen op mijn nagels draag!) is It’s a Piazza Cake van OPI. Een hele mooie kleur die je niet met een kleurnaam kunt benoemen. Bruin.. oranje.. of toch mocha? Ik houd het maar op bruin-oranje.. of gewoon een hele mooie kleur. Ik draag op de foto’s twee lagen (plus een topcoat!) en daarmee komt de kleur perfect tot zijn recht.

foto3

Herfstig maar ook heel zomers dus. Zeker gepaard met een mooi bruin kleurtje. Die van mij ben ik trouwens helaas alweer kwijt, had ik maar een mooie tan van origine! Maar goed, terug naar de nagellak zelf. De kleur lakt zoals we van OPI gewend zijn: streeploos en enorm dekkend. Ook vind ik het kwastje erg fijn werken en ben je door de flinke grootte van het kwastje binnen no-time klaar. Dat geldt ook voor de droogtijd, voor je het weet is de lak droog en hoef je je geen zorgen meer te maken over het niet kunnen doen van de afwas bijvoorbeeld. Tenzij je je nagellak altijd als excuus gebruikt natuurlijk…. De kleur blijft gelukkig ook enorm lang zitten, vijf dagen zonder chips haalt hij makkelijk!

Absolute topkwaliteit dus en een hele mooie en aparte kleur als je het mij vraagt. Het enige wat je zou kunnen tegenhouden is de prijs, die ligt op €14,95 voor een hoeveelheid van 15ml. Nu is 15ml natuurlijk wel heel veel en zou je met zo’n potje makkelijk vijf jaar kunnen doen maar erg budget is het merk natuurlijk niet.

Heb jij eigenlijk veel OPI in huis? En wat vind jij van deze aparte kleur?

Geniet van jullie dag!

Love,
Sharon

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

15 Comments

 1. Marloes

  Wat een mooie en bijzondere kleur is dit!

  1. Sharon

   ja he! vind ik nou ook! xx

 2. Femke

  Deze kleur valt me niet tegen maar het is absoluut niets voor mij.. Ik hou van OPI maar dit is gewoon niet mijn kleur.

  1. Sharon

   hahaha dat kan natuurlijk! ik vind ‘m juist tof omdat hij zo ‘anders’ is :)

 3. Dionne

  ik vind het een tof lakje! Is weer eens iets anders!

 4. Manon

  Ik vind OPI lakjes altijd zo supermooi, maar zoals je al zegt, die prijs.. :(

 5. Nicole

  Ik vind het echt een heel leuk kleurtje!

 6. Withlovefroms

  Mooie kleur! Opi is inderdaad wel wat duurder, maar soms heb ik het er wel voor over! <3

  1. Sharon

   True! Soms is kwaliteit de prijs echt waard!

 7. Kim

  Deze kleur is prachtig! Je ziet hem niet vaak en dat maakt hem bijzonder.

 8. Sophie

  Sharon, is alles oké? We horen zo weinig van je! Ook dit artikel is niet echt wat we van je gewend zijn. Ik weet ook niet wat het is, maar het ‘klinkt’ niet als de Sharon die we kennen! Keep us posted?

  1. Sharon

   Wat bedoel je precies met ‘klinkt’ niet als Sharon? Alles gaat trouwens prima hoor! :) Wel lief dat je bezorgd bent natuurlijk xx

 9. Sophie

  Waauw wat een mooie kleur zeg! Ik heb zelf niet veel OPI maar ga deze dan toch maar eens aanschaffen!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.