Oriflame – My Red

Nu ik een halfjaartje ‘thuis werk’ aan mijn blog zou je denken dat ik iedere dag mijn bed uitrol en niets aan mijn uiterlijk doe. Not true! Ik vind het heerlijk om mezelf alsnog op te maken en een fijn geurtje op te doen. Op dit moment ben ik gek op My Red van Oriflame en vandaag ga ik jullie vertellen waarom. Lees snel verder!

De versie die ik vandaag ga laten zien is de 50ml versie. Voor een hoeveelheid van 50ml betaal je €43,00 wat ik nog best betaalbaar vind! Omdat de geur na een of twee keer spuiten al goed aanwezig is heb je ook niet veel nodig, je doet er dus erg lang mee.

My Red Eau de Parfum is gemaakt in samenwerking met Demi Moore. De parfum is voorzien van rode jasmijn wat het een onweerstaanbare geur zou moeten maken.

Rode jasmijn staat symbool voor toewijding en sensualiteit. De geur van ‘My Red’ is uitgesproken en zelfverzekerd. Dit nieuwe Eau de Parfum is ontwikkeld voor vrouwen die graag een onuitwisbaar statement maken, ervan dromen om aanbeden te worden en die onweerstaanbaar willen zijn.

Willen we dat niet allemaal? ;-)


De verpakking is in ieder geval al prachtig. Ik heb iets met rode flacons, ik vind het zoveel stijl en klasse uitstralen! Ik krijg er dan ook meteen een ‘warm’ gevoel bij, wat bij deze geur ook zeker van toepassing is. My Red is een geur die eigenlijk voor iedere gelegenheid wel geschikt zou zijn. Krachtig, warm, aanwezig maar niet zo zwaar als een typische avondgeur. De geurnoten bestaan zoals ik al zei uit rode jasmijn aangevuld met witte bloemen, cranberries en sappige granny smith-appels.


De geparfumeerde body cream is een erg fijne toevoeging! Zo blijf je natuurlijk nog langer naar de geur ruiken. Wanneer ik uit de douche kom vind ik het sowieso fijn om iets van een bodysplash of een body cream op te smeren, dan voel je je toch extra verzorgd en fris!

Ik ben dus groot fan van My Red. De geur blijft erg lang hangen, is geschikt voor iedere gelegenheid maar niet zo standaard als een andere ‘betaalbare’ geur. Ik vind hem vooral voor nu erg lekker aangezien ik in de herfst & winter periode toch sneller voor de wat warmere geuren ga. Combineer My Red dus vooral met kleedjes, warme chocomelk, openhaarden en gezellige avonden binnen terwijl het buiten keihard regent ;-) Aanrader!

Hebben jullie al geuren van Oriflame in huis?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

14 Comments

 1. cynthia

  deze heb ik ook! hij is erg lekker

 2. Annebelle

  Erg mooie flacon, weer eens wat anders dan de meeste flacons vind ik!

 3. Annelotte

  Mooi flesje! ben wel benieuwd nu!

 4. Robin

  Lijkt me een lekker geurtje;)

 5. Ceetje

  Ik heb nog geen geurtje ofzo hiervan. Mooi flesje en leuk gefotografeerd zo :)

 6. Kelly

  Wat heb je weer mooie foto’s gemaakt! Ik heb zelf nog niets van Oriflame, ben er niet zo heel bekend mee.

 7. Sarah

  Wat een mooi flesje! En hij lijkt me ook heerlijk, want ik ben dol op jasmijn. Binnenkort maar eens ruiken in de winkel!!

 8. Anoniem

  Ik heb al 2 luchtjes en 1 bodysplash van oriflame!
  Ook gebruik ik de mascara en oogpotloden van oriflame !

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.