Parfum

Oriflame – My Red

Nu ik een halfjaartje ‘thuis werk’ aan mijn blog zou je denken dat ik iedere dag mijn bed uitrol en niets aan mijn uiterlijk doe. Not true! Ik vind het heerlijk om mezelf alsnog op te maken en een fijn geurtje op te doen. Op dit moment ben ik gek op My Red van Oriflame en vandaag ga ik jullie vertellen waarom. Lees snel verder!

De versie die ik vandaag ga laten zien is de 50ml versie. Voor een hoeveelheid van 50ml betaal je €43,00 wat ik nog best betaalbaar vind! Omdat de geur na een of twee keer spuiten al goed aanwezig is heb je ook niet veel nodig, je doet er dus erg lang mee.

My Red Eau de Parfum is gemaakt in samenwerking met Demi Moore. De parfum is voorzien van rode jasmijn wat het een onweerstaanbare geur zou moeten maken.

Rode jasmijn staat symbool voor toewijding en sensualiteit. De geur van ‘My Red’ is uitgesproken en zelfverzekerd. Dit nieuwe Eau de Parfum is ontwikkeld voor vrouwen die graag een onuitwisbaar statement maken, ervan dromen om aanbeden te worden en die onweerstaanbaar willen zijn.

Willen we dat niet allemaal? ;-)


De verpakking is in ieder geval al prachtig. Ik heb iets met rode flacons, ik vind het zoveel stijl en klasse uitstralen! Ik krijg er dan ook meteen een ‘warm’ gevoel bij, wat bij deze geur ook zeker van toepassing is. My Red is een geur die eigenlijk voor iedere gelegenheid wel geschikt zou zijn. Krachtig, warm, aanwezig maar niet zo zwaar als een typische avondgeur. De geurnoten bestaan zoals ik al zei uit rode jasmijn aangevuld met witte bloemen, cranberries en sappige granny smith-appels.


De geparfumeerde body cream is een erg fijne toevoeging! Zo blijf je natuurlijk nog langer naar de geur ruiken. Wanneer ik uit de douche kom vind ik het sowieso fijn om iets van een bodysplash of een body cream op te smeren, dan voel je je toch extra verzorgd en fris!

Ik ben dus groot fan van My Red. De geur blijft erg lang hangen, is geschikt voor iedere gelegenheid maar niet zo standaard als een andere ‘betaalbare’ geur. Ik vind hem vooral voor nu erg lekker aangezien ik in de herfst & winter periode toch sneller voor de wat warmere geuren ga. Combineer My Red dus vooral met kleedjes, warme chocomelk, openhaarden en gezellige avonden binnen terwijl het buiten keihard regent ;-) Aanrader!

Hebben jullie al geuren van Oriflame in huis?

14 thoughts on “Oriflame – My Red”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge