Origins Energy-Boosting Gel Moisturizer & Hydrating mask

Wanneer vriendinnen op zoek zijn naar een nieuwe dagcrème en nét een stapje hoger willen gaan dan de producten van de drogist raad ik ze in veel gevallen de producten van Origins aan. Het merk biedt ontzettend fijne producten en vraagt hier niet de hoofdprijs voor. Wanneer je je huidverzorging graag wat serieuzer wilt gaan nemen maar geen €80,00 voor een creme wilt uitgeven is Origins een erg goede keuze. Benieuwd naar mijn favoriete producten van het merk? Die laat ik je vandaag zien!

origins huidverzorging

Origins huidverzorging ervaringen

Zoals je natuurlijk al kon zien op de foto ga ik het vandaag hebben over de Origins Energy-Boosting Gel Moisturizer en het Origins 10-minute Hydrating mask. Ik deel vandaag dus mijn eerlijke Origins huidverzorging ervaringen! Ik schreef al eerder over de mascara’s van Origins maar nog nooit over de huidverzorging. De Origins Energy-Boosting Gel Moisturizer had ik al een tijdje, het masker pas sinds twee weken. Let’s get started.Origins Energy-Boosting Gel Moisturizer

De Origins Energy-Boosting Gel Moisturizer heeft een naam waarbij meteen duidelijk wordt wat hij moet doen: je huid een flinke dosis energie meegeven en je vochtarme huid herstellen. Dit is ook af te lezen wanneer we kijken naar de ingrediënten van deze moisturizer. Zo bevat de Origins Energy-Boosting Gel Moisturizer Koffie Zaad Olie (voor hydratatie), Cafeïne (voor een frisse uitstraling van de huid), Panax Ginseng (voor het bestrijden van vermoeidheid), Cupuaçu Boter (verzachtend en hydraterend) en voor het fijne frisse gevoel nog een mix van Citroen, Pompelmoes en pepermunt.

Ik vind de Origins Energy-Boosting Gel Moisturizer een ontzettend fijne moisturizer voor overdag. De crème brengt heel soepel aan en trekt erg snel in de huid. Je hebt na een kwartier al geen plakkerige laag meer maar een zachte, verzorgde huid. De geur is heerlijk fris (veel citroen) en alleen dat maakt mij altijd een stukje fitter in de ochtend. Je begint zo lekker aan je dag. Ik merk ook absoluut dat mijn foundation er beter uitziet wanneer ik deze crème heb gebruikt. Geen droge lijntjes meer waar je make-up in gaat zitten! Wanneer je net als ik een redelijk droge huid hebt (ik heb hier en daar droge plekken in het gezicht) zou ik deze creme vooral als dagcrème aanraden. Voor mijn droge huid gebruik ik voor mijn nachtcrème graag een wat ‘vettere’ optie. Bij een normale huid kan hij wel prima als nachtcrème!

origins huidverzorging

Origins 10-minute Hydrating mask

Twee weken geleden was ik samen met een paar andere meiden op het Douglas event en daar kreeg ik het heerlijke Origins 10-minute Hydrating mask mee naar huis! In het persbericht vond ik later dat je dit masker het beste kunt gebruiken when the skin feels thirsty. Nu heb ik de afgelopen weken best wel een droog plekje en hier daar en er was dus ook zeker sprake van thirst.

Vorige week heb ik het masker voor het eerste gebruikt en ik was blij verrast met het resultaat. Niet alleen rook het masker heerlijk (perzik yum!) maar mijn gezicht voelde ook enorm zacht aan nadat ik het masker weer had verwijderd. Dit masker is een quick-fix wanneer je behoefte hebt aan extra hydratatie en dat komt o.a. door de Apricot Kernel Oil (voor vitamine A en E) en het zogenaamde Swiss Glacial Water (voor hydratatie). Ik ben fan! Met dit product kan je prima je vochtarme huid herstellen.

origins huidverzorging

origins huidverzorging

Enthousiast geworden na deze review? De Origins Energy-Boosting Gel Moisturizer en het Origins 10-minute Hydrating mask zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij de Douglas stores of online. De prijzen van de producten zijn als volgt:

Origins Energy-Boosting Gel Moisturizer – €23,47
Origins 10-minute Hydrating mask – €24,99

Wat vind jij van de producten van Origins?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.