Outfit

Outfit: Oversized Teddy

Zijn jullie ook zo aan het genieten van alle Black Friday deals? Ik ben afgelopen vrijdag echt flink los gegaan en ben nu stiekem nog steeds wat webshops aan het doorbladeren. Afgelopen vrijdag kocht ik maar liefst 3(!!) jassen, twee truien, een vest en een shirt. Wel allemaal flink in de aanbieding natuurlijk, vandaar dat het uiteindelijke bedrag wel meeviel. Een van de drie jassen moest helaas wel even online besteld worden dus deze verwacht ik aankomende maandag. Zouden jullie het leuk vinden om dan een blogpost te zien van al mijn Black Friday aankopen? Vandaag laat ik jullie alvast een van mijn nieuwe items zien in een outfitpost. Ik heb namelijk een hele toffe teddy jas gekocht! Benieuwd naar de foto’s? Kijk snel mee!

outfit teddy jas

outfit teddy jas
outfit teddy jas
outfit teddy jas

Jas: New Yorker | Sjaal: H&M | Trui: s.Oliver
Tas: Primark | Jeans: Airdate | Schoenen: Manfield

Cool right? De foto’s zijn van gisteren toen ik samen met mijn moeder even lekker ging wandelen door de bossen. Kon ik meteen even testen of de jas een beetje warm was ;-) Deze teddy jas was maar 30 euro bij New Yorker en dat is natuurlijk te mooi om te laten liggen. De jas heeft dezelfde stof als alle beige teddy jassen die je nu veel ziet in de winkels. Echt van die bolletjes dus. Heerlijk voor de koude winterdagen die steeds vaker voorbijkomen. Volgende week zou het zelfs gaan vriezen.. yuk. Wel een heel goed excuus voor bankavondjes met een warm deken en chocolademelk met slagroom natuurlijk. Als je nog op zoek bent naar een leuke kerstfilm (ik bedoel waarom wachten tot kerst toch?) zou ik je A Christmas Prince aanraden. Staat sinds een paar dagen op Netflix en is echt heel erg lief en leuk. Dan heb je ook wat te doen nadat alle aanbiedingen weer voorbij zijn ;-)

Heb jij veel gekocht tijdens Black Friday? Let me know!

13 thoughts on “Outfit: Oversized Teddy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.