Over mij

 

Hi! Mijn naam is Sharon en ik ben de eigenaresse van deze website. Je kunt mij wellicht kennen van mijn voormalige YouTube kanaal waarop ik wekelijks video’s plaatste voor 54.000 volgers. Ook ben ik een lange tijd onderdeel geweest van het populaire online vrouwenplatform Femme samen met o.a. medebloggers Mascha Feoktistova en Manon Tilstra. Tegenwoordig ben ik vooral actief op het platform waarop het allemaal begon en dat is mijn blog. Hier plaats ik dagelijks met heel veel liefde nieuwe content over beauty, fashion en lifestyle en ook komt er zo nu en dan een update over mijn persoonlijke leven voorbij. Hieronder lees je wat meer over de persoon achter deze blog.

Sharon
Laten we starten met de basics. Ik ben 29 jaar oud en woon in het prachtige Nijmegen! Ik ben op mijn gelukkigst als ik in een vreemd land door verborgen straatjes kan lopen of op het terras zit met goed gezelschap (en een goed glas wijn). Ik ben mijn hele leven al een creatieveling geweest en het internet bood voor mij een wereld vol kansen. Door mijn blog kan ik elke dag opnieuw bezig zijn met mooie content, grafisch design, ondernemen en natuurlijk de interactie met mijn volgers. Dit vind ik super leuk! Hoewel mijn blog natuurlijk zowel mijn hobby als mijn baan is heb ik ook nog andere dingen die ik in mijn vrije tijd graag doe. Zo kijk ik graag series, ben ik veel bezig met muziek en vind ik fotografie heel tof. Ook ben ik net zoals heel veel vrouwen gek op (online) shoppen – bekijk hier mijn top 20 leuke kleding sites – en ga ik graag op vakantie.

Heb je een specifieke vraag, wil je graag samenwerken of ben je op zoek naar iets heel anders? Neem dan hier direct contact met mij op. 

 

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.