About

Hoi! Mijn naam is Sharon van Bommel en ik ben (wanneer je naar de naam van deze blog bekijkt niet heel verrassend) de eigenaresse van deze blog. Op deze pagina lees je meer over mij en over mijn plek op het internet.

Schermafbeelding 2015-06-01 om 13.48.47

Sharon
Laten we starten met de basics. Ik ben 24 jaar oud, woon in het prachtige Nijmegen en studeer op dit moment Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben op mijn gelukkigst als ik in een vreemd land door verborgen straatjes kan lopen of op het terras zit met goed gezelschap (en een goed glas wijn…). Ik ben mijn hele leven al een creatieveling geweest en het internet bood voor mij een wereld vol kansen. Met mijn blog en Instagramkanaal kan ik elke dag opnieuw bezig zijn met mooie content, grafisch design, Social Media, ondernemen en natuurlijk de interactie met mijn volgers. Vind ik super leuk. Hoewel mijn blog natuurlijk zowel mijn hobby als mijn baan is heb ik ook nog andere dingen die ik in mijn vrije tijd graag doe. Zo kijk ik graag series, ben ik veel bezig met muziek (gitaar & zang) en vind ik fotografie heel tof. En ik ga graag op vakantie. Heel vaak.

Meer weten over mij en benieuwd naar mijn dagelijkse leven? Ik deel heel veel belangrijke en onbelangrijke dingen op mijn Instagramaccount!

 

1 thought on “About”

  1. Geachte Sharon,

    ls online vergelijker van Sim only abonnementen is het voor ons relevant om op jullie website genoemd te worden, vandaar dat ik contact met u zoek.

    Wij leveren content die past op jullie website, deze content wordt aangeleverd in de vorm van een blogpost of relevant en informatief artikel (met bijbehorende verwijzing).

    Zelf beschikken wij over verschillende websites wat het ruilen van artikelen/links mogelijk maakt. Wat voor beide partijen gunstig is. Mocht u hier geen belang bij hebben, zouden we samen kunnen kijken naar andere mogelijkheden.

    Ik kijk uit naar uw reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.