Perfecte kerst make-up met… Philips Lumea?!

philips1

Sinterklaas is gewoon alweer voorbij en dat betekent dat we alweer richting de kerstdagen gaan! Heb jij al een kerstboom in huis gehaald? Ik ben in ieder geval al lekker druk met het versieren van mijn woonkamer met kerst accessoires en het inslaan van jurkjes en beautyproducten voor de belangrijkere kerstfeestjes. Inmiddels kennen we allemaal de musthaves als de rode lipstick en de witgouden highlighters maar vandaag heb ik een tip voor je waar je in eerste instantie misschien niet aan zou denken voor een flawless basis: een haarvrij gezicht!

philips2

Kerst is een super gelegenheid om eens wat meer te experimenteren met make-up en geloof me, dat doe ik graag! Ik vind het heerlijk om rond die tijd net wat meer aan te brengen dan normaal en een voorbeeld te nemen aan de full face looks waarmee de sterren op de rode loper verschijnen. Nu is er niets mis met een mooie full face of make-up maar zorg er dan wel voor dat je gezicht hierop voorbereid is. Ik kan me bijvoorbeeld goed voorstellen dat je je kunt gaan irriteren aan de haartjes op de gezicht die door (veel) foundation soms extra benadrukt worden. Schrik niet, bijna iedere vrouw heeft (dons)haartjes op haar gezicht groeien en hoewel het bij de een natuurlijk heftiger is dan bij de ander maken ze je make-up vaak niet mooier.

Wel die flawless finish bereiken? Je kunt die haartjes perfect laten wegblijven met de Philips Lumea! Ik heb het al vaker over dit pijnloze IPL-apparaat gehad en jullie verteld over mijn ervaringen wat betreft benen en armen maar ook voor het weghalen van haren in je gezicht is dit apparaat super praktisch. De Philips Lumea komt namelijk niet voor niets met twee opzetstukken en met het kleine opzetstukje kan je heel gemakkelijk de storende haren op je gezicht voor een lange tijd weg vaarwel zeggen! Voor de meeste vrouwen zullen dit haren rondom de mond zijn maar voor de donkere brunettes onder ons kan het ook super fijn zijn om wat minder donkere haren aan de zijkanten van je gezicht te hebben.

philips3

Het proces voor je gezicht is exact hetzelfde als bij de andere lichaamsdelen die je kunt behandelen met de Philips Lumea en dat betekent dat je dus tot acht weken lang een haarvrije bovenlip kunt hebben! Voor de meiden die last hebben van haartjes boven hun mond dus echt een super uitkomst because nobody needs stoppels en al helemaal niet tijdens de feestdagen..

Wist je dat je het kleine opzetstukje voor de Philips Lumea ook voor je oksels en bikinilijn kunt gebruiken? Handig! Zo hoef ik me eind deze maand geen zorgen te maken wanneer ik ineens in zomerkleding in Gran Canaria loop!

Ben jij al druk met de voorbereidingen voor de kerstdagen? En zou de Philips Lumea ook wel als verrassing onder jouw kerstboom mogen verschijnen? Laat het achter bij de comments!

*Advertorial
Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  1. Janne

    Super goede tip! Mijn foundation blijft inderdaad ook vaak wat onverzorgd als ik haartjes op mijn gezicht heb :(

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.