Persoonlijk

Personal: Haat? Daar moet je blij mee zijn!

Gerelateerde berichten

23 Reacties

 1. Sabine

  Well said girl! Je moet je niet gaan inhouden om haat te voorkomen, zolang je jezelf bent met alles wat je doet, kun je het gewoon van je af laten glijden. Heb er laatst ook een artikel over geschreven, over dat mensen je moeten accepteren of kunnen oprotten. Niet eens zozeer over internet haters, maar eigenlijk iedereen die alleen maar negativiteit in te brengen heeft. Daar heb je toch niets aan?
  Sabine onlangs geplaatst…Music Monday: kuthipstersMy Profile

 2. Lifesplash

  Ur o so true – fuck those haters, ik vind je in ieder geval onwijs leuk, haha, maar daar gaat het nu niet om. Van al die negatieve opmerkingen leer je weer en maakt je sterker, precies wat jij zegt! Ik weet nog wel hoe erg ik gepiekerd heb over die eerste stomme reactie, maar nu doet ’t me niet zoveel. Zolang het geen opbouwende kritiek is (tja, wat heb je nou weer aan de zin ‘je bent lelijk’) kan ik er ook niets mee en vraag ik me altijd af wat die mensen willen bereiken. Vooral op YouTube, haha, damn, wat zijn daar veel onnozele negatieve comments waar je niets aan hebt.
  Lifesplash onlangs geplaatst…Win een INGLOT workshop en tegoed twv 120 euro!My Profile

 3. Martina

  Goed gezegd!
  Ik kreeg laatst mijn eerste haat reactie! Ik moest er gelijk aan denken dat het eigenlijk belachelijk is dat mensen zo tegen je praten. In het echt durven ze het namelijk ook niet te zeggen maar online kan blijkbaar alles zomaar gezegd worden. Maar om even op mijn eerste haat comment terug te komen; ik ben er niet anders van geworden ;)
  Martina onlangs geplaatst…19 Augustus 2013 – New in (mini editie)My Profile

 4. Sharon

  That’s a wrap! Snap het helemaal, krijg ook wel eens van zulke comments. Valt me helemaal niet zwaar en interesseert me helemaal niet meer, vind het vaak alleen maar grappig als mensen die me niet eens persoonlijk kennen zo’n reactie achterlaten. Ach, fuck those, heb belangrijkere dingen in mijn leven te doen dan aandacht geven aan die personen. Sta er ook veel sterker in mijn schoenen door, ken het gevoel!
  Sharon onlangs geplaatst…CATRICE LE: EVE IN BLOOMMy Profile

 5. Tedje

  Je bent een super leuke meid Sharon, daar moet je niet aan twijfelen. Ik snap niet dat mensen zo kunnen doen over andere mensen die ze niet eens kennen. Tegen zulke mensen zou ik willen zeggen: you can’t sit with us!!!
  Tedje onlangs geplaatst…Let’s do this! 30 Days Shred Update 1My Profile

 6. Nem

  Goed geschreven! Je hebt gelijk hoor, als je haat , kijk dan gewoon lekker niet :)
  Nem onlangs geplaatst…WINACTIE | Secret sticky notesMy Profile

 7. Mariska

  Goed geschreven!!
  Soms denk ik wel eens, mensen plaatsen liever iets negatiefs dan positiefs. Positiefs plaatsen vinden vaak mensen toch moeilijker denk ik..

 8. femketje

  Amen voor die quote op het einde! ♡

 9. anouschka

  Wat een goed artikel! Knap dat je er zo mee om gaat. Want ik snap dat het pijn kan doen. Hogelijk kan ik over een tijdje ook beter omgaan met de ‘haat’ reacties. Maar dat komt nog wel ;) je blog is super! Ga zo door :) liefs

 10. Rosa

  Helemaal mee eens! Ik blog nu een maand of 4 en opeens had ik super veel unieke bezoekers op 1 dag. Ik zoeken waar dat vandaan kwam.. dat Elletalk forum! Een heel topic geopend om te vertellen dat ze mij helemaal niets vond. Best bizar dat mensen daar blijkbaar een goed gevoel aan over houden.
  Rosa onlangs geplaatst…Essence Stays No Matter What MascaraMy Profile

 11. Julia

  Wauw, goed artikel!
  Julia onlangs geplaatst…Sleek i-Divine storm paletteMy Profile

 12. Inge

  Ik volg je blog nog maar net maar vind het goed van je dat je dit zo recht uit je hart schrijft.
  Het is nooit leuk om negatieve reactie’s te krijgen maar goed dat je een manier hebt gevonden om hiermee om te gaan!
  Vaak geven mensen commentaar op anderen omdat ze zelf een probleem hebben die niets met de ander te maken heeft, niets van aantrekken dus!

 13. Joyce

  Lijkt me heel vervelend als je voor het eerste zulke comments krijgt. Maar fijn dat je er inmiddels zo goed mee om kan gaan! Hoop dat ik dat ook kan zeggen als het mij ooit zou overkomen.
  Joyce onlangs geplaatst…Vitamine C in huidverzorgingMy Profile

 14. Silvia

  Je hebt dit artikel super mooi geschreven!
  Gelijk heb je.
  Gelukkig heb ik er nog weinig ervaring mee, maar vind het goed dat je het zo bespreekbaar maakt.
  Ik zie het altijd maar zo:

  ‘Mensen die je proberen neer te halen, proberen boven je te staan. Ze willen je neerhalen, omdat jij al boven hun staat!’

  Zegt meer over diegene die comments plaats dan waar de comment bij staat!

  Liefs,

 15. Ginny

  Mooi geschreven! Het lijkt mij ook heel vervelend om zulk commentaar te krijgen, maar uiteindelijk moet je daarboven staan.
  Ginny onlangs geplaatst…Wishlist autumn/winter 2013.My Profile

 16. robin

  Mensen met haat opmerkingen zijn jaloers. Maar je doet het geweldig love your blog. X

 17. Eva-Lynn

  Groot gelijk heb je, ik heb ook al mijn bakje haat gehad (ook op een youtube kanaal dat nu inmiddels weg is) maar dan vaak van mensen die ik wel kende of die op mijn school zaten en dat kwam toch hard aan hoor. Maar goed, inmiddels doe ik nog steeds wat ik doe en is er maar één volhouder meer. Eén iemand die geen andere doelen heeft :p
  Eva-Lynn onlangs geplaatst…E.L.F. eyebrow set reviewMy Profile

 18. Marloes

  Goed gezegd. Lijkt me best lastig als je zo’n comment krijgt in het begin, maar zoals je al zei. Je kunt er alleen maar sterker van worden. Ik vind je blog in ieder geval super! Keep on going, girl!
  Marloes onlangs geplaatst…Opgemaakte Producten #2My Profile

 19. Anne vdh

  Wel goed dat je er nu mee weet om te gaan! Ik ben niet echt een groot genoege blogger voor haatcomments of iets. Heb wel op een youtubefilmpje ooit een comment gehad dat ik een “kut stem” had en “schreeuwde”. Dan denk ik ook, ach dan zet je je volume toch zachter of bekijk je het filmpje niet? Omdat je die mensen niet kent doet het me ook niet zo veel denk ik, haters gonna hate. Het lijkt me wel erg vervelend als je iemand eerst ziet of zelfs kent en dat ze vervolgens dan over je gaan roddelen!
  Maargoed, ik ben groot voorstander van “je kan het niet iedereen naar zijn zin maken” dus er zullen altijd wel mensen zijn die het ergens niet mee eens zijn!
  Anne vdh onlangs geplaatst…3x DIY armbandjesMy Profile

 20. Caro

  Goed dat je hier een artikel over hebt geschreven, vind het heel leerzaam om te lezen! :-)
  Caro onlangs geplaatst…ELF Shimmering Facial Whip – Lilac PetalMy Profile

 21. Kimberley

  Goed stuk! Je moet zeker gewoon jezelf blijven. Ik kreeg laatst voor het eerst een negatieve comment, dat ik een lelijke look had gemaakt, en ik kon er eigenlijk wel om lachen. Diegene vond het blijkbaar in ieder geval belangrijk genoeg om een reactie op mijn blog achter te laten :P
  Kimberley onlangs geplaatst…Wishlist H&M – Nazomer 2013My Profile

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.