Philosophy Huidverzorging Aanraders – welke producten zijn fijn?

Een paar jaar geleden hoefde je bij mij echt niet te beginnen over huidproducten. Begrijp me niet verkeerd, ik gebruikte gewoon netjes dagcrème en nachtcrème, ik vond het alleen wel veel minder boeiend dan glanzende highlighters, sprankelende oogschaduws of nieuwe foundations. Tegenwoordig ben ik gék op huidverzorging. Niets fijners dan de dag beginnen met een fris en verzorgd gezicht! Vandaag deel ik een aantal toppers uit mijn collectie, alledrie van het prachtig merk Philosophy.

Hierboven de drie producten die ik op dit moment met heel veel liefde gebruik. Van links naar rechts zie je de volgende producten:

1. Philosophy Renewed hope in a jar Peeling mousse
2. Philosophy purity made sample Moisturizer
3. Philosophy made simple Makeup remover (waterproof)

Ik ga de producten één voor één behandelen dus let’s go!

Philosophy made simple Makeup remover
Laten we starten met de Philosophy made simple Makeup remover (waterproof). Ik had al eens eerder een moisturizer van Philosophy geprobeerd en die vond ik erg fijn. Dit zorgde er natuurlijk ook voor dat mijn interesse voor deze versie meteen gewekt was. Deze makeup remover bestaat uit een tweefasen formule op basis van korenbloem- en kamille-extracten. De eerste fase (olie) zorgt ervoor dat alle langhoudende producten (en dus ook de hardste waterproof mascara’s) zonder hard te wrijven zullen loskomen. De tweede fase (water) zorgt ervoor dat je huid niet gaat aanvoelen als een olieparadijs (zoals veel waterproof removers wel doen, yuk!). De waterfase ook nog verzorgende korenbloem-, kamille- en glycolextracten.

En, werkt ‘ie? 
Ik ben heel kritisch met makeup removers omdat ik ze de versies met olie al snel te vettig vind en bij de versies zonder olie vaak te hard moet wrijven. Dit laatste zorgt voor wimperverlies en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Ik vind de Philosophy made simple Makeup remover echt super zijn werk doen. Ik verwijder mijn oog makeup zelf graag met een wasbaar watje (wasbare wattenschijfjes wassen doe je op deze manier!) en deze maak ik een héél klein beetje vochtig voordat ik hier de remover op aanbreng. Zelfs de hardste mascara’s (de Benefit BadGal Bang krijg ik er bijvoorbeeld vaak moeilijk af) komen zo van je wimpers af en ook de longlasting lipsticks van nu zijn zo verdwenen. Dit vind ik echt heel erg knap voor een remover die je huid niet olie-achtig achterlaat. Ik ben dus zeker fan van deze remover!

Prijs en verkooppunten
De Philosophy made simple Makeup remover kost €25,00 en daarvoor krijg je een flacon van 195ml. Philosophy is o.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Philosophy Renewed hope in a jar Peeling mousse
De Philosophy Renewed hope in a jar Peeling mousse kreeg ik mee toen ik laatst samen met Helen op het Ici Paris XL event was. Deze peeling mousse was er wel een waar ik even aan moest wennen! Ik denk bij het woord ‘peeling’ namelijk meteen aan een substantie met ietwat harde korrels. Voor het gezicht wat kleinere korrels en voor het lichaam wat grotere. Deze peeling mousse is net even een tikje anders. Je moet de oude/dode huidcellen namelijk van je gezicht af ‘rollen’. Dit klonk mij eerst wat gek in de oren (eh, rollen?) maar het werkt echt!

Je gebruikt de peeling mousse net zoals je een normale peeling zou gebruiken. In de gebruiksaanwijzing staat dat je dit product het beste kunt aanbrengen op een droge huid.

Ingrediënten
Renewed Hope in a jar Peeling mousse zorgt voor een tweevoudige exofoliatie:
– Chemische peeling: het ananas complex versnelt het verwijderen van dode huidcellen
– fysische peeling: cellulosevezels ‘rollen’, ‘liften’ en verwijderen tijdens het inmasseren de dode huidcellen zichtbaar op de huid.

De formule is daarnaast nog verrijkt met:
– Toverhazelaarwater
– Paardenbloemwortel
– Korenbloem extract
– Panthenol
– Pentavitin

Mijn oordeel:
Deze peeling mousse heeft mij echt verrast. Hoewel er geen harde scrubkorrels aanwezig zijn komen de dode huidcellen vanzelf los van de huid door het rolproces. Bij het aanbrengen voelt de peeling mousse aan als een creme maar na even ‘rollen’ worden het kleine flakes. Heel apart! Ook voelt je gezicht na de peeling mousse erg zacht en aan en heb ik geen last van droogte. Aanrader dit!

Prijs en verkooppunten
Philosophy Renewed hope in a jar Peeling mousse kost op dit moment €25,36 bij Ici Paris XL. Je krijgt hiervoor een flacon van 75 ml.

Philosophy purity made sample Moisturizer
Het laatste product van vandaag is de Philosophy purity made sample Moisturizer. Een moisturizer is natuurlijk onmisbaar in je collectie en deze van Philosophy zou ik je zeker kunnen aanraden. Laten we eerst eens even naar de belofte kijken. Deze moisturizer dient volgens Philosophy namelijk als een reset voor de huid. De huid voelt verfrist en elastisch aan bij aanraking. Tijdens het testproces vonden 86% van de vrouwen dat de huid er gezonder en meer gevoed uitzag. Na drie dagen zou je een stralende gloed moeten zien en een dewy en gladde huid moeten hebben (met minder zichtbare poriën) en na zeven dagen zou de huid jong en gezond moeten ogen, als de huid waarmee je geboren bent.

Dat zijn nogal wat beloftes! Hoewel ik dit wel een hele lange lijst aan beloftes vind kan ik toch zeggen dat ik bij veel van bovengenoemde punten verbetering zie in mijn huid. Mijn huid voelt babyzacht aan, ziet er glad uit en oogt een stuk gezonder dan voorheen. Ook voelt mijn huid inderdaad lekker ‘elastisch’ en is er van de droogte die ik voorheen soms voelde geen sprake meer. Dat is best wel een grote verbetering he? Vind ik ook! Niet voor niets staat deze prachtige flacon dus op mijn badkamerkastje. Nog een voordeel van deze moisturizer vind ik de verpakking. Deze is niet alleen mooi maar door de spuitflacon ook super praktisch. Zo hoef je niet met je vieze vingers in een potje maar kan je op een hygiënische manier exact de juiste hoeveelheid uit de flacon halen.

Prijs en verkooppunten:
Dit product is inmiddels een bestseller bij Ici Paris XL en dat begrijp ik! Voor een flacon van 141ml betaal je op dit moment maar €21. Je koopt hem hier.

En dat was mijn review van deze drie prachtige producten alweer! Al met al ben ik super tevreden over deze producten van Philosophy en zou ik ze iedereen aanraden. Ook vind ik de prijs heel erg vriendelijke voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt en door de grote verpakkingen kan je lekker lang met de producten doen. Prima prijs-kwaliteitverhouding dus als je het mij vraagt.

Heb jij al producten van Philosophy in huis? 

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.