Travel

Plekken die ik nog graag een keer zou bezoeken!

Gerelateerde berichten

34 Reacties

 1. Melanie

  Ohh ik wil nog zóveel plekken bezoeken!

 2. Ginny

  Ja die plekken lijken mij ook heerlijk! En vooral als je dan de plaatjes ziet, dan wil je niet anders meer.

  1. Sharon

   Ja om te huilen he die plaatjes? hihi!

 3. Marloes

  Fijne plekken heb je op je lijstje staan! Ik wil ook nog ontzettend veel van de wereld zien.

 4. Martina

  Oeh mooi lijstje! Doe mij alle plaatsen maar!

 5. Annebelle

  Leuk lijstje, ik ga misschien deze zomer naar Dubai!!

 6. Tedje

  New York, Curacao, Rome, Bali, Londen, en zo kan ik nog wel even doorgaan ben ik bang haha!

  1. Sharon

   Aaaaaah ja Bali! ik ga mee!!

 7. Fatma

  Dubai staat ook bovenaan mijn lijstje, daarna New York en het liefst zou ik daarna nog San Francisco willen bezoeken. Nog een tijdje doorsparen dus :)

 8. Robin

  Mooie plekken. Ik ben niet zo van de reizen eerlijk gezegd, maar new york lijkt me wel gaaf.
  En ibiza ofzo haha

 9. Lotje

  Mooie plekken! Barcelona ben ik wel eens geweest en is erg leuk! Bora Bora en Dubai staan ook op mijn lijstje! xxx

 10. Marieke

  Ik ben november 2012 naar new york geweest en ik kan je zeggen: het was het zeker waard!!!
  Zo’n gave ervaring, al die kerst sfeer daar is overweldigend!
  Ik ben er bij geweest toen de boom op Rockefeller centre werd ‘aangestoken’ en dat zal ik nooit meer vergeten!
  Ik zou nog graag naar Italië willen, lijkt me zo’n mooi land!

 11. Lienlovebeauty

  Ik zou graag naar Miami gaan. Het lijkt me daar SUPER !

 12. Iris

  Mooi lijstje met plekken!
  Hoe doe je dat dan? Boek je een ticket en een cheap hotel en ga je dan een paar dagen?

  1. Sharon

   Jep! Ik ben wel eens een week naar Corfu geweest met vriendinnen voor 70 euro per persoon. Voor dat geld hadden we een vlucht + 6 persoons villa aan de zee :) blijft magisch haha!

 13. Renate

  Mooi lijstje! Ik hou ook heel erg van reizen, ik wil vooral heel erg graag naar New York en Londen!

 14. Dorien

  Ik wil ook nog enorm graag naar veel plaatsen. Ik ben afgelopen zomer in New York geweest maar nu lijkt het al net of het was een droom en het is nooit gebeurd, haha! Ik wil zeker nog eens terug. Nu staat thailand enorm hoog op mijn lijstje en iets dichterbij, Stockholm.

 15. Michelle

  Leuk, zo’n lijstje! Ik ben zelf een dagje in Barcelona geweest en zou eigenlijk ook in Praag zijn geweest, maar wegens omstandigheden ging dat een dag van te voren niet door :(

 16. Kelly

  Wat een mooi lijstje! Ik zie dat je Praag ook op je lijstje hebt staan! Praag is echt super mooi om eens een paar dagen heen te gaan, ik heb echt mijn ogen uitgekeken!

  1. Sharon

   Ah echt? Mensen kijken me vaak raar aan wanneer ik het over Praag heb maar het lijkt me inderdaad zo mooi! Snel boeken dus :D

 17. Fabiënne

  Mexico kan ik je zeker aanraden! Ik ben er nu twee jaar achter elkaar geweest en aankomende voorjaarsvakantie ga ik weer. Heerlijke klimaat en ontzettend vriendelijke mensen!

  1. Sharon

   Aaah zwaar jaloers! Waar boek je meestal? De prijs is meestal niet erg vriendelijk haha..

 18. Ianthe

  Wat ben ik blij dat er nog iemand is die graag een keer naar Bora Bora wil! Ik roep al sinds ik klein ben dat dat m’n ideale droomreis zou zijn om heerlijk te relaxen, maar mijn familie lacht me er steeds mee uit.
  Van jouw lijstje ben ik al in Barcelona, New York, Miami en Praag geweest, maar ik wil echt heel graag nog een keer terug naar New York! Verder wil ik ook echt heel graag nog een keer terug naar Londen en naar Berlijn :)

  1. Sharon

   Hahahahaha neeee dat meen je niet! Bora Bora is juist het droomeiland waar alle kleffe liefdesseries het wel eens over hebben gehad ;-) ik ben ook zo benieuwd! En wat tof dat je al die plaatsen al hebt bezocht.. jaloers!

 19. Dionne

  Er staan een heleboel plekken bij die ik ook nog wel eens wil bezoeken!

 20. Kiki

  Praag is echt een aanrader! Ik zou zelf ook graag een keertje naar New York willen gaan. Liefs

 21. Katrien

  Oh die foto’s, zalig… Naar New York wil ik sowieso ook en ook eens naar Dubai!

 22. Amanda

  Van jou lijstje heb ik Barcelona al bezocht, al 3x en het is zeker de moeite waard, het is 1 van m’n favo city’s geworden. Op m’n eigen lijstje staat ook New York en Miami en daarnaast Curaçao, Sydney ,Rome, Wenen en zou ik graag nog eens een roadtrip willen doen in Amerika (Los Angeles, San Fransisco, Las Vegas enz.) maar voor nu eerst hard sparen! :-))

 23. Ashleey

  heel mooi lijstje! Ik wil ook zeker naar New York

 24. Sanne

  Ik ben in Miami en New York geweest. Over 1,5 maand ga ik naar Cuba en vlieg ik door naar Mexico :)
  Ik heb inmiddels al een aardig lijstje met bezochte landen, maar mijn wishlist is zoveel keer groter!
  Na Cuba/mexico wil ik heel graag roadtrippen door Amerika, naar China/Hongkong (mijn ouders zijn er al 3 keer geweest en blijven het geweldig vinden, nu ik nog), Maleisië, dubai en tanzania/zanzibar. Dat zijn de eerstvolgende landen die op mijn lijstje staan.
  Elk land heeft z’n eigen mooie en bijzondere cultuur en plaatsen. Dat maakt reizen ook zo bijzonder. Je krijgt er geen genoeg van, omdat onze aardbol zo divers is!

  Mijn meeste bijzondere en mooie vakanties waren absoluut Thailand, New York en The bahamas! Zijn dikke aanraders!

 25. Laura

  Ik ben ooit al eens in Praag geweest, de rest wil ik ook ooit nog heen ;)

 26. Nina

  Praag is echt fantastisch! Ik ben er al een paar keer geweest want mijn groottante woont er en ze verhuurt trouwens soms haar bovenverdieping aan toeristen. Hopelijk kan je ook eens van Praag genieten! Zelf zou ik ook wel naar New York en Miami willen gaan en natuurlijk naar Bora Bora voor het heerlijke weer.
  Nina onlangs geplaatst…Tsjechie: One of my lovesMy Profile

 27. Celine

  Ik ben in new york en Barcelona geweest new york was echt de beste week uit mijn leven ik wil heel graag weer terug. Aruba is ook superleuk ben daar 2 keer geweest en ga volgende week weer dat is ook echt zo’n paradijsje.

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.