Plekken die ik nog graag een keer zou bezoeken!

Travel

Oh wat houd ik van reizen. Vroeger kon alles me werkelijk gestolen worden en haalde ik mijn neus op voor al het ‘geschiedenis’ materiaal wat er op de gemiddelde vakantie voorbij kwam maar tegenwoordig kan ik er geen genoeg van krijgen! Ryanair is mijn beste vriend en daar maak ik dus ook meerdere keren per jaar gebruik van. Toch blijven er plekjes waar ik nog steeds niet geweest ben en die ik ontzettend graag zou willen bezoeken.

1. Barcelona 2. Bora Bora 3. Dubai 4. Formentera 5. Krakow 6. Mexico 7. Miami 8. New York 9. Praag

Er staan dus zowel bereikbare als ‘wat minder’ bereikbare plaatsen op mijn wishlist. New York blijft natuurlijk de grote droom maar ook een stad als Praag zou ik enorm graag willen bezoeken. Ook staat Dubai erg hoog, met de welbekende fantastische stranden en gebouwen. Mijn ouders gingen vorig jaar voor een weekje naar Ibiza en bezochten hier ook een dagje het eiland Formentera, aangezien ze zo enthousiast terugkwamen moet ik hier ook nog gewoon een keer heen! Sowieso ben ik eigenlijk bijna overal voor in, bekend of onbekend. Zolang het maar lekker ver weg en er iets te zien valt. Gelukkig is de wereld ontzettend groot en kan ik nog even door met de verslaving ;-)

Welke plekken van mijn wishlist heb jij al bezocht of zou jij nog willen zien?

34 thoughts on “Plekken die ik nog graag een keer zou bezoeken!”

 1. Ik ben november 2012 naar new york geweest en ik kan je zeggen: het was het zeker waard!!!
  Zo’n gave ervaring, al die kerst sfeer daar is overweldigend!
  Ik ben er bij geweest toen de boom op Rockefeller centre werd ‘aangestoken’ en dat zal ik nooit meer vergeten!
  Ik zou nog graag naar Italië willen, lijkt me zo’n mooi land!

  1. Jep! Ik ben wel eens een week naar Corfu geweest met vriendinnen voor 70 euro per persoon. Voor dat geld hadden we een vlucht + 6 persoons villa aan de zee :) blijft magisch haha!

 2. Ik wil ook nog enorm graag naar veel plaatsen. Ik ben afgelopen zomer in New York geweest maar nu lijkt het al net of het was een droom en het is nooit gebeurd, haha! Ik wil zeker nog eens terug. Nu staat thailand enorm hoog op mijn lijstje en iets dichterbij, Stockholm.

 3. Wat ben ik blij dat er nog iemand is die graag een keer naar Bora Bora wil! Ik roep al sinds ik klein ben dat dat m’n ideale droomreis zou zijn om heerlijk te relaxen, maar mijn familie lacht me er steeds mee uit.
  Van jouw lijstje ben ik al in Barcelona, New York, Miami en Praag geweest, maar ik wil echt heel graag nog een keer terug naar New York! Verder wil ik ook echt heel graag nog een keer terug naar Londen en naar Berlijn :)

  1. Hahahahaha neeee dat meen je niet! Bora Bora is juist het droomeiland waar alle kleffe liefdesseries het wel eens over hebben gehad ;-) ik ben ook zo benieuwd! En wat tof dat je al die plaatsen al hebt bezocht.. jaloers!

 4. Van jou lijstje heb ik Barcelona al bezocht, al 3x en het is zeker de moeite waard, het is 1 van m’n favo city’s geworden. Op m’n eigen lijstje staat ook New York en Miami en daarnaast Curaçao, Sydney ,Rome, Wenen en zou ik graag nog eens een roadtrip willen doen in Amerika (Los Angeles, San Fransisco, Las Vegas enz.) maar voor nu eerst hard sparen! :-))

 5. Ik ben in Miami en New York geweest. Over 1,5 maand ga ik naar Cuba en vlieg ik door naar Mexico :)
  Ik heb inmiddels al een aardig lijstje met bezochte landen, maar mijn wishlist is zoveel keer groter!
  Na Cuba/mexico wil ik heel graag roadtrippen door Amerika, naar China/Hongkong (mijn ouders zijn er al 3 keer geweest en blijven het geweldig vinden, nu ik nog), Maleisië, dubai en tanzania/zanzibar. Dat zijn de eerstvolgende landen die op mijn lijstje staan.
  Elk land heeft z’n eigen mooie en bijzondere cultuur en plaatsen. Dat maakt reizen ook zo bijzonder. Je krijgt er geen genoeg van, omdat onze aardbol zo divers is!

  Mijn meeste bijzondere en mooie vakanties waren absoluut Thailand, New York en The bahamas! Zijn dikke aanraders!

 6. Praag is echt fantastisch! Ik ben er al een paar keer geweest want mijn groottante woont er en ze verhuurt trouwens soms haar bovenverdieping aan toeristen. Hopelijk kan je ook eens van Praag genieten! Zelf zou ik ook wel naar New York en Miami willen gaan en natuurlijk naar Bora Bora voor het heerlijke weer.
  Nina onlangs geplaatst…Tsjechie: One of my lovesMy Profile

 7. Ik ben in new york en Barcelona geweest new york was echt de beste week uit mijn leven ik wil heel graag weer terug. Aruba is ook superleuk ben daar 2 keer geweest en ga volgende week weer dat is ook echt zo’n paradijsje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.