nagels Trends

Pretty in pastel

Het kan jullie niet zijn ontgaan dat de winkels (nog steeds!) volhangen met prachtige pasteltinten. Deze lente zijn deze tinten namelijk ontzettend hot! Ik kan niet wachten op de eerste echte zonnestralen en heb dus alvast mijn mooiste pastel-lakjes tevoorschijn gehaald. Gewoon om alvast even in de stemming te komen ;-)

De namen van links naar rechts:

Golden Rose – 88
Essence – Makes me weak
Catrice – Am i blue or green?
OPI – Pink a doodle

Pretty huh? Ik wil alleen nog een keer een echt babyblauw kleurtje aanschaffen aangezien die van Golden Rose niet echt super pastel te noemen is. Verder ben ik helemaal gek op het perzikkleurtje van Essence! Ook heel handig als je witte handen hebt (like me..) aangezien je handen door dit kleurtje net een tikje bruiner lijken. Win-win situatie dus!

Hebben jullie veel pasteltinten in je nagellak collectie? En hebben jullie nog aanraders? :)

.

14 thoughts on “Pretty in pastel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge