PUPA Antique Alabaster

Beauty

foto3

Het leukste onderdeel van het hele ‘beautyblogger’ leventje vind ik toch wel het ontdekken van nieuwe producten. PUPA is een merk dat ik leerde kennen via mijn moeder die het make-up merk back in the days met veel plezier verkocht in haar schoonheidssalon. Yep, mijn moeder was dus schoonheidsspecialiste.. mijn liefde voor beauty was absoluut geen verassing! Juist omdat mijn moeder het toen al gebruikte en ik er tegenwoordig niet zoveel meer over hoorde was ik een beetje sceptisch. Zou het merk echt de glorieuze tijden achter zich hebben gelaten of is het juist een parel die weer herontdekt moet worden? Ik beoordeel vandaag een van hun nieuwste nagellak kleuren: 099 – Antique Alabaster. Een nagellak die het effect van gelnagels zou moeten geven maar dan zonder gebruik van een UV lamp. Let’s get started!

foto2

Hierboven zie je het schattige kleine potje! 5ml is absoluut niet veel (OPI nagellak bevat bijvoorbeeld al 15ml) maar daar is de prijs dan ook naar. Deze Lasting Color Gel lakjes van PUPA kosten €6,95 per stuk. In verhouding wat duurder dan de 15 euro die OPI voor haar lakjes vraagt maar mocht je zoveel kleuren in je collectie hebben dat je een kleur als deze toch nooit opkrijgt is PUPA hier de betere optie. Ik moet trouwens eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast was toen deze kleur op de mat viel. Zoals jullie weten ben ik gek op opvallende, donkere kleuren en dit lakje is natuurlijk een heel ander verhaal. Toch vind ik het uiteindelijk een hele mooie kleur! Soms heb je geen overtuigende donkere kleuren nodig en zijn verzorgde nagels in kleuren zoals deze juist hét perfecte accessoire voor een classy look.

pupa4

Tijd voor swatches! Hier zie je twee lagen van de lak op mijn nagels en dat is (verassend genoeg) meer dan voldoende voor een goede dekking. ‘Nude’ kleuren kunnen soms wat tricky zijn qua dekking maar dat is bij deze kleur dus absoluut niet het geval. Wel lijkt de kleur hier een tikje meer oranje dan in hij in werkelijkheid is, just so you know. Over de kwaliteit kan ik heel kort zijn: wat een fantastische nagellak is dit. De Lasting Color Gel lijn was nieuw voor mij maar ik ben nu al groot fan. Het kwastje is niet te groot en niet te klein, de nagellak heeft een perfecte substantie waardoor de kleur niet alleen fijn lakt maar het resultaat ook super gelijkmatig oogt, de kleur dekt met twee lagen, het kwastje kan je met gemak 3 minuten vasthouden zonder dat er dikke druppels nagellak op de tafel lekken en de houdbaarheid is ook top. Drie dagen zonder chips haalde ik met gemak! Oh en de lak droogt ook nog eens enorm snel en is voorzien van een mooie glans. Wat willen we nog meer?! Ik kijk nu al uit naar de andere producten van PUPA!

De Lasting Color Gel lijn van PUPA is verkrijgbaar voor €6,95 per stuk.
Voor een verkooppunt bij jou in de buurt kan je het beste even kijken op de website.

Heb jij eigenlijk producten van PUPA in huis?

19 thoughts on “PUPA Antique Alabaster”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.