PUPA Pure-Colour lipstick absolute Shine

Beauty

foto1

PUPA begint echt een merk naar mijn hart te worden. De verpakkingen, de kleuren, de kwaliteit.. de producten blijven me verassen. Vandaag heb ik weer twee toppers voor jullie: twee prachtige lipsticks uit de PUPA I’M collectie. De ene kleur is meer voor dagelijks gebruik en de ander is helemaal rockstar-proof. Benieuwd geworden? Lees snel verder!

foto2

foto3

Ik had nog nooit eerder PUPA lipsticks geprobeerd en was vanzelfsprekend dus  ook meteen erg benieuwd toen deze lipsticks vorige week op de mat vielen. Ze komen zoals ik al zei uit de I’M collectie en ik ontving twee van de veertig kleuren. Veertig kleuren!!! Dat is nog eens een lekker kleuraanbod. Mocht de kwaliteit van deze lipsticks je dus bevallen staan er nog 38 andere kleuren voor je klaar.

foto4

De verpakking alleen is al een compliment waard! De spiegelverpakkingen vind ik erg goed gekozen, helemaal mijn smaak. Chique maar toch modern en een beetje speels. Leuk! De Pure-Colour Absolute Shine lipsticks bevatten 3,5 gram en kosten €17,50 per stuk. Pupa beschrijft de lipsticks als volgt:

“De perfecte balans tussen oliën en wassen verzekert een vlekkenloze applicatie en een ultra glanzende en hechtende filmlaag voor een onweerstaanbaar resultaat. Een combinatie van glanzende polymeren en verzachtende oliën garanderen een briljante finish en een ultra zachte en romige textuur. De exclusieve, innovatieve gelformule verzekert een dekkende kleur met een rijke en gewichtsloze filmlaag.”

foto5

Ik ontving zoals ik al zei twee kleuren uit de collectie. Rechts zie je 309, een prachtige rebelse kleur. Beetje rood, beetje paars en vooral heeeeel erg donker. Lovely! Op links zie je 409, een natuurlijke kleur voor overdag die me meteen een tikje deed denken aan Kylie Jenner. Zou de kleur overeenkomen?

foto6

Hmm, 409 is toch niet zo Kylie Jenner als ik dacht. Jammer maar dit kan ook zeker een mooie kleur zijn! De donkere kleur (309) maakt wel zijn verwachting waar, ik kon niet wachten tot ik hem op mijn lippen kon aanbrengen!

foto7

Als eerste nummer 409. Beetje bruin, beetje oranje.. ik weet niet wat ik van deze kleur moet vinden. Volgens mij staat hij echt prachtig bij de wat meer getinte meiden (of als je een paar weken op vakantie bent geweest) maar bij mij vind ik hem een tikje oubollig staan. Niet de juiste kleurtoon voor mijn huidskleur in ieder geval. Wel is de lipstick super dekkend en glijdt hij gemakkelijk over mijn lippen.

foto8

Now we’re talking! Bij deze kon er natuurlijk niet veel mis gaan aangezien ik al meerdere lipsticks in deze kleur heb. Wel was ik heel benieuwd naar de kwaliteit en die bevalt me erg goed! Deze kleur bevat trouwens net wat meer rood dan mijn andere rebelse kleuren. Een erg goede optie voor een situatie waarbij je wil opvallen maar niet tegen de gothic look aan wil hangen. Deze lipstick brengt ook weer erg fijn aan! Ik gebruik wel altijd een lipkwastje wanneer ik donkere kleuren aanbreng, zo bereik je gemakkelijk een flawless applicatie en dit zorgt er ook voor dat je lipstick langer op zijn plek blijft zitten. De lipstick vervaagt ook erg mooi. Heel geleidelijk en absoluut niet in droge strepen.

Ik vind ‘m zijn €17,50 zeker waard! De lipsticks zijn zacht, romig, brengen fijn aan, zijn flink gepigmenteerd en er zijn maar liefst 40 kleuren beschikbaar! Ook zeker een aanrader voor onder kerstboom ;-) PUPA is verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten.

Heb jij al lipsticks van PUPA?

16 thoughts on “PUPA Pure-Colour lipstick absolute Shine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.