Lay’s Raad de smaak

Eten en drinken

Advertisement
chips1

Zoals jullie weten vind ik het heerlijk om nieuwe producten uit te proberen. In eerste instantie geldt dat natuurlijk voor beautyproducten maar met nieuwe food ontwikkelingen maak je me ook erg gelukkig! Na de ‘maak de smaak battle’ van Lay’s in 2012 komt het merk nu zelf met drie nieuwe smaken. Nu is dat normaal gesproken helemaal niet raar, er staat deze keer alleen niet op de verpakking om welke smaak het gaat. Spannend! Weet jij de verschillende smaken te benoemen? Dan maak je namelijk kans op €10.000 per smaak!

chips4

Ik vind het een briljant idee. De drie smaken heb ik nu al een weekje in huis maar ik kan nog steeds niet benoemen wat de ingrediënten zijn. Somebody help me! Mocht je net als ik geen idee hebben om welke smaken het gaat heb ik goed nieuws. De oplettende kijker zal de aankomende negen weken namelijk worden voorzien van unieke hints via TV, social media en mobiele advertenties!

chips3

Hierboven zie je hoe de zakken eruit zien. Bovenop zie je grootste verassing van de drie: zoete chips. Of je nu meer van zoute chips of juist zoete snoepjes houdt, dit moet je proeven. De afbeeldingen op de zakken geven je trouwens alleen een klein duwtje in de goede richting, de ingrediënten zul je echt zelf moeten raden.

chips2

Mijn favoriet is in ieder geval de gele zak! Hij doet me een beetje denken aan Cheese Onion chips, maar dan anders. Wat de ingrediënten dan ook mogen zijn, ik ben fan van deze nieuwe smaken! Ben jij benieuwd naar de nieuwe smaken van Lay’s? Haal ze dan snel in huis en doe hier mee aan de wedstrijd!

Advertorial

12 thoughts on “Lay’s Raad de smaak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.