Ray-Ban Hexagonal review

Zoals jullie weten ben ik eigenlijk mijn hele leven al gek op de brillen van Ray-Ban. Ik heb er inmiddels al een stuk of vijf (!) in huis en de modellen zijn alle vijf weer compleet anders. Ray-Ban krijgt het elk seizoen weer voor elkaar om super trendy brillen op de markt te brengen die je nog jaren met plezier kunt dragen. Dat is een hele lastige taak als je het mij vraagt! De brillen zijn steeds weer net een tikje anders waardoor ze wél helemaal on trend zijn maar ook weer niet zo opvallend anders waardoor je ze volgend jaar niet meer zou willen dragen. Vandaag deel ik met jullie mijn meest recente toevoeging aan mijn collectie: de Ray-Ban Hexagonal.

Ik zat nog even flink in twijfel welke bril ik wilde toevoegen aan mijn collectie maar het is dus de Ray-Ban Hexagonal geworden. Een erg populair model met een tijdloos maar heel cool design. De naam is vanzelfsprekend afkomstig van de vorm van de glazen, deze hebben namelijk de vorm van een hexagon. Deze bril komt van de webshop Lentiamo, een webshop waar je o.a. heel veel soorten zonnebrillen en contactlenzen kunt bestellen. Zoals je hierboven kunt zien was de zonnebril super netjes ingepakt en kwam hij door het bubbelplastic zonder beschadigingen aan. Heel fijn!

De Ray-Ban Hexagonal komt met een bruin hoesje waar je de bril netjes in kunt bewaren. Ik vind het zelf erg fijne hoesjes, ze zijn niet te groot waardoor je je bril gemakkelijk in je tas kunt meenemen. Sommige hoesjes zijn zo enorm en lomp dat ik ze liever niet gebruik maar dat is natuurlijk echt niet goed voor je zonnebril. De Ray-Ban Hexagonal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en ik heb gekozen voor een gouden montuur kleur met groene glazen in een maat L (54mm). Ik vind het heerlijk wanneer brillen wat aan de grote kant zijn en echt dat stoere effect geven. Dat heb ik met deze maat! Meet wel echt even goed op welke maat bij jouw gezicht past. Tip: opmeten welke maat je nodig hebt kan je gemakkelijk doen via de website met een simpele bankpas! Dat vond ik zelf ook echt een goede uitvinding haha. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe zonnebril zou ik je aanraden dit voor 21 september te doen, je krijgt tot die datum namelijk 12% korting op alles in de webshop van Lentiamo! Je hoeft hiervoor alleen de code ’12JAAR’ in te vullen (ik krijg hier geen percentage van trouwens, just sharing the love!). Zo scoor je deze bril van (normaal) 110 euro met een fijne korting.

Hoe mooi is deze bril?! Ik denk oprecht dat deze bril iedereen mooi zou staan. Hij is ook niet heel uitgesproken wat betekent dat je hem vrijwel bij elke outfit kunt combineren. Ook zit deze bril erg fijn op je neus, hij voelt stevig aan en blijft dus ook goed zitten. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat je hem verliest. Ik ben dus super blij dat ik uiteindelijk voor de Ray-Ban Hexagonal ben gegaan. Tijdens deze nazomer zul je mij tijdens een zonnige middag dus sowieso met deze zonnebril zien lopen!

Welke bril zou jij nog graag aan je collectie willen toevoegen? Misschien ook wel een van Ray-Ban? Laat het weten in de comments!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

4 Comments

 1. Rachel

  Wat een mooie zonnebril, ik wil graag van de Desi collectie graag een zonnebril..
  Mijn man heeft wel altijd zonnebrillen van dit merk.

  1. Sharon

   Ah die zijn ook heel nice ja! Die promofoto’s alleen al.. wauw! <3

 2. Kristel

  He sharon. Mooie zonnebril. Misschien fijn om er volgende keer een “aan” foto bij te zetten, dan hebben we een beetje een idee hoe hij er uit ziet, ondanks dat iedereen z’n gezicht naam tuurlijk anders is.

  1. Sharon

   Hi Kristel! Heb je helemaal gelijk in. Ik heb toevallig gisteren een foto waarop ik de bril draag op mijn instagram geplaatst. Mocht je dus nog willen weten hoe hij staat kan je dat daar vinden! :) Bedankt voor je comment! <3
   Sharon onlangs geplaatst…New in: Marmeren onderzetters XenosMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.