nagels Review

Review: Barry M Textured Polishes

Toen ik tijdens mijn Londen tripje als een gek op en neer aan het rennen was in de superdrug (ok, tikje overdrijven mag) kwam ik onder andere deze Textured Polishes van Barry M tegen. Ze zouden een soort dupe van de OPI Liquid Sand lakjes moeten zijn en toen ging er een soort alarm af in mijn hoofd waar ik niet omheen kon. Ik moest deze meenemen! Ik ging uiteindelijk voor de gele, roze & mintgroene versie.

Mooie kleurtjes toch? Ik ben sowieso gek op pastelkleuren en ben dus ook helemaal happy met de pastel-trend van deze zomer. Station Road bevat trouwens ook nog een kleine shimmer, de rest is volledig pastel. Klaar voor swatches? Op alle foto’s draag ik 2 laagjes.

Laat ik maar meteen beginnen bij mijn favoriet: Kingsland Road. Een roze kleurtje dat me eigenlijk alleen maar doet denken aan zoete snoepjes! Deze kleur vond ik ook het fijnst in gebruik. De rest lakte wat moeilijk, deze viel nog wel mee. Het kwastje lijkt me trouwens wel erg fijn lakken bij normale lakjes! Bij deze textured variant kan ik het kwastje niet echt goed beoordelen aangezien deze sandy lakjes altijd wat moeilijker in gebruik zijn.

Ridley Road. Ik vind het zo jammer dat ze zo moeilijk in gebruik zijn, je moet hier echte skills voor hebben anders worden ze heel snel rommelig. Helaas ben ik ook niet uitmuntend in nagels lakken dus ik ben ook niet helemaal tevreden met mijn gemaakte swatches. De kleuren zijn prachtig, zo ook deze mintgroene versie, het effect valt me alleen een beetje tegen. Jammer!

En dan als laatste : Station Road. Een kanariegele kleur waarvan ik eigenlijk de hoogste verwachtingen had. Op het iets bruiner maken van mijn hand na vind ik dit lakje eigenlijk gewoon helemaal niets. De chunky glitters die erin verwerkt zijn zie ik ook als een grote fout, die maken het namelijk een tikje kinderachtig. Jammer maar helaas!

Mocht je nou toch zo’n lakje willen uitproberen zou ik persoonlijk gaan voor Kingsland Road. Deze geeft naar mijn mening de beste finish en is niet zo rommelig in aanbrengen als de andere kleurtjes. De Barry M Textured lakjes zijn niet in de winkels te koop maar kan je op dit moment wel hier online bestellen.

Zijn jullie al bekend met de Barry M Textured lakjes?

28 thoughts on “Review: Barry M Textured Polishes”

  1. Wat een leuk blog, met name je filmpje over smokey eyes vond ik verhelderend.Ik wist niet dat je kwasten moest gebruiken om het te vervagen. ( heb zelf kleine schuimrubber dingetjes) hartelijke gr. en succes met je blog ! mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge