Review: Khroma Beauty Drama liner & Illuminator

Ik betrap mezelf er steeds vaker op dat ik een beetje blijf hangen bij de producten waar ik tevreden over ben. Als ze goed werken en een mooi resultaat geven, waarom dan veranderen? Toch kriebelt het verlangen naar nieuwe producten zo nu en dan nog steeds. Het blijft gewoon heerlijk om nieuwe producten te kopen ;-) Zo ook bij Khroma Beauty, een merk waar ik tot een paar dagen terug nog nooit iets van had geprobeerd.

Ik ga vandaag de Illuminator in ‘Illuminate’ en de Drama liner in de kleur ‘Starry Brunette’ voor jullie reviewen. Illuminate is een prachtige highlighter en de eyeliner een liner die net een tikje anders is dan anderen. Zijn jullie al benieuwd geworden?

Laat ik beginnen bij de eyeliner, oftewel de ‘Drama Liner’ in ‘Starry Brunette’. Op het eerste gezicht lijkt dit een normaal potlood met een prachtige verpakking (geef toe, dat hebben de producten van Khroma Beauty allemaal..) maar schijn bedriegt! Kijk maar eens naar de volgende foto.

Een potlood dat je uit kan rollen, how brilliant! Ik vind deze verpakkingen altijd erg praktisch aangezien ik een hekel heb aan slijpen. Op de een of andere manier is mijn puntenslijper altijd kwijt en met deze verpakking heb ik daar geen last meer van! Toen ik dit zag werd ik wel meteen benieuwd naar de kleur en de finish.

Wat een prachtproduct he? Het is een soort hele donkerbruine/bordeaukleur met hier en daar een brons glittertje. De foto verklapt ook al hoe heerlijk creamy het potlood is. Deze streep kostte me weinig moeite en ik verwachtte meteen al dat ik hem makkelijk zou kunnen uitsmeren.

En dat lukte! Zoals je kan zien zou deze kleur ook geschikt zijn als een oogschaduw of oogschaduwbasis bij bijvoorbeeld smokey eyes. Het laat in ieder geval zien hoe creamy de substantie is wanneer je hem net hebt aangebracht. Hier word ik erg blij van!

En dan nog zo’n prachtproduct, de illuminator in ‘Illuminate’. Dit is een prachtige highlighter met een koele roze ondertoon. Hoewel het plaatje op internet meer neigde naar een warme/beige kleur vond ik deze kleur er ook veelbelovend uitzien.

Van sommige foto’s word ik nou eenmaal heel erg gelukkig en bovenstaande is er toevallig ook zo een. Wat een prachtige glitters bevat deze highlighter! Als je er met je vingers overheen gaat voelt het product ook erg zacht aan en dat kan ik zeker waarderen. Een beetje een satijn-achtige finish dus.

Link zie je het potlood met daaroverheen de illuminator aangebracht en rechts de illuminator rechtstreeks aangebracht op de huid. Hoewel deze highlighter eigenlijk is gemaakt voor de jukbeenderen en de cupidbow zie ik hem ook nog wel eens goed werken als oogschaduw. Het is in ieder geval een satijn-achtige finish die genoeg dekking heeft om er ook mee door te kunnen gaan als oogschaduw.

Op bovenstaande foto heb ik hem aangebracht op mijn jukbeenderen. Hele subtiele (misschien wel iets té subtiele) glittertjes die me doen denken aan Soft ’n Gentle (highlighter) van MAC. Het resultaat is prima voor overdag maar voor ’s avonds had ik hem toch wat opvallender willen zien.

En wat kosten deze producten nu eigenlijk?

Voor de Drama liner in ‘Starry Brunette’ betaal je €11,95 en voor de Illumator €12,95. Als ik een keuze zou moeten maken zou ik waarschijnlijk voor de eyeliner gaan aangezien ik die echt iets vind toevoegen aan mijn stash. Hij is heerlijk creamy en heeft een aparte diepbruine kleur. De illuminator is ook erg mooi maar naar mijn idee iets te naturel. Dan grijp ik liever naar mijn Soft ’n Gentle van MAC die iets meer aanwezig is. Mocht je benieuwd zijn naar deze en andere producten van Khroma Beauty, ze zijn hier te koop!

Hebben jullie al producten van Khroma Beauty? 

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

28 Comments

 1. MissBeautypassion

  Die liner ziet er idd goed uit! Ik moet dit merk ook eens gaan proberen:)
  MissBeautypassion onlangs geplaatst…Waarom Beauty Bloggen zo leuk isMy Profile

 2. Anne

  Wat een prachtige foto’s!

 3. femketje

  Ziet er goed uit!
  femketje onlangs geplaatst…Gosh Velvet Touch Eye Primer.My Profile

 4. Martina

  Ziet er goed uit en lekker betaalbaar!
  Martina onlangs geplaatst…9 Mei 2013My Profile

 5. Joyce

  Mooie producten!
  Joyce onlangs geplaatst…Catrice mono swatchesMy Profile

 6. Sofie

  Mooie producten zeg!
  Sofie onlangs geplaatst…Filmpje | Shoplog Primark AlmereMy Profile

 7. Amy

  Ik heb nog niks van Khroma, al ben ik wel van plan om de nude lip kit te bestellen.
  Amy onlangs geplaatst…NYC #251 Bubblegum PinkMy Profile

 8. Kirsten

  Wat een mooie producten (:!
  Kirsten onlangs geplaatst…lifestyle / package from.. love #2My Profile

 9. Kelly

  die eyeliner zou ik ook nog wel willen hebben!

 10. Josephine

  Oooh de highlighter <3
  Josephine onlangs geplaatst…18, HOERA VOLWASSEN!My Profile

 11. Jana

  Die eyeliner ziet er echt heel erg mooi uit!
  Jana onlangs geplaatst…Ambassador: Braun Silk-épil 7My Profile

 12. Laura Louise - Fablouise.nl

  Ohhh die liner is mooi!! Ik wil nog steeds het palette van Khroma gaan proberen maar nu ik die eyeliner zie ben ik hier ook wel erg benieuwd na!
  Laura Louise – Fablouise.nl onlangs geplaatst…LUSH – Space GirlMy Profile

 13. Linda

  Wat een tachtigers producten! Ik heb zelf nog helemaal geen producten van Khroma, maar dat gaat denk ik niet heel lang meer duren haha
  Linda onlangs geplaatst…Win: Een Beautypakket uit Amerika!My Profile

 14. Milou/ LounaBeauty

  Die eyeliner is inderdaad top! :) Zou ik ook voor gaan <3!! :)
  Lekker lettertype heb je nu trouwens,, ben een beetje scheel en nu kan ik alles goed lezen :)
  Milou/ LounaBeauty onlangs geplaatst…Peplum topsMy Profile

 15. Maureen

  Ze zien er echt mooi uit, vooral de eyeliner lijkt me echt fijn! Ik hoor altijd positieve dingen over Khroma, dus dat is een goed teken!
  Maureen onlangs geplaatst…Preview | Essence trend edition Ticket to ParadiseMy Profile

 16. Charile

  Prachtige producten!
  Charile onlangs geplaatst…Polyvore Outfit: Opvallende broekMy Profile

 17. Suzanne

  Ik ben benieuwd naar een mooie look met deze prachtige producten!
  Suzanne onlangs geplaatst…Pampersessie Lush UtrechtMy Profile

 18. Edith

  Ziet er heel mooi uit!
  Edith onlangs geplaatst…New in – shoesMy Profile

 19. Kimberly

  Ik vind ze mooi!
  Kimberly onlangs geplaatst…New in: Leopard SandalsMy Profile

 20. Nena - whatevergivesjoy

  Leuke producten! (:
  Nena – whatevergivesjoy onlangs geplaatst…Uitstap zeeMy Profile

 21. Ashleey

  Wat een leuke productenn :D

 22. Jana

  Ziet er erg mooi uit :D x

 23. Tedje

  Mooie producten zeg! Ik ben wel benieuwd naar een look met deze producten!
  Tedje onlangs geplaatst…Felle oogschaduw van HemaMy Profile

 24. Marloes

  Hele mooie liners! Ik ben erg benieuwd naar de producten van Khroma!
  Marloes onlangs geplaatst…10 tips bij Huidproblemen!My Profile

 25. Eva-Lynn

  Mooie eyeliner zeg! x
  Eva-Lynn onlangs geplaatst…New in: makeup haulMy Profile

 26. Evelien

  Wow, die eyeliner! Wat een perfecte kleur <3
  Evelien onlangs geplaatst…Favoriet van de week: SudocremMy Profile

 27. Michelle Kaiser

  Mag ik je er op attenderen dat deze review op de officiële Facebook pagina staat van Kardashian Beauty Europe staat? WHOOO te gek.
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…09052013 Andrelon Pink CollectionMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.