Review: Khroma Beauty Drama liner & Illuminator

Makeup

Ik betrap mezelf er steeds vaker op dat ik een beetje blijf hangen bij de producten waar ik tevreden over ben. Als ze goed werken en een mooi resultaat geven, waarom dan veranderen? Toch kriebelt het verlangen naar nieuwe producten zo nu en dan nog steeds. Het blijft gewoon heerlijk om nieuwe producten te kopen ;-) Zo ook bij Khroma Beauty, een merk waar ik tot een paar dagen terug nog nooit iets van had geprobeerd.

Ik ga vandaag de Illuminator in ‘Illuminate’ en de Drama liner in de kleur ‘Starry Brunette’ voor jullie reviewen. Illuminate is een prachtige highlighter en de eyeliner een liner die net een tikje anders is dan anderen. Zijn jullie al benieuwd geworden?

Laat ik beginnen bij de eyeliner, oftewel de ‘Drama Liner’ in ‘Starry Brunette’. Op het eerste gezicht lijkt dit een normaal potlood met een prachtige verpakking (geef toe, dat hebben de producten van Khroma Beauty allemaal..) maar schijn bedriegt! Kijk maar eens naar de volgende foto.

Een potlood dat je uit kan rollen, how brilliant! Ik vind deze verpakkingen altijd erg praktisch aangezien ik een hekel heb aan slijpen. Op de een of andere manier is mijn puntenslijper altijd kwijt en met deze verpakking heb ik daar geen last meer van! Toen ik dit zag werd ik wel meteen benieuwd naar de kleur en de finish.

Wat een prachtproduct he? Het is een soort hele donkerbruine/bordeaukleur met hier en daar een brons glittertje. De foto verklapt ook al hoe heerlijk creamy het potlood is. Deze streep kostte me weinig moeite en ik verwachtte meteen al dat ik hem makkelijk zou kunnen uitsmeren.

En dat lukte! Zoals je kan zien zou deze kleur ook geschikt zijn als een oogschaduw of oogschaduwbasis bij bijvoorbeeld smokey eyes. Het laat in ieder geval zien hoe creamy de substantie is wanneer je hem net hebt aangebracht. Hier word ik erg blij van!

En dan nog zo’n prachtproduct, de illuminator in ‘Illuminate’. Dit is een prachtige highlighter met een koele roze ondertoon. Hoewel het plaatje op internet meer neigde naar een warme/beige kleur vond ik deze kleur er ook veelbelovend uitzien.

Van sommige foto’s word ik nou eenmaal heel erg gelukkig en bovenstaande is er toevallig ook zo een. Wat een prachtige glitters bevat deze highlighter! Als je er met je vingers overheen gaat voelt het product ook erg zacht aan en dat kan ik zeker waarderen. Een beetje een satijn-achtige finish dus.

Link zie je het potlood met daaroverheen de illuminator aangebracht en rechts de illuminator rechtstreeks aangebracht op de huid. Hoewel deze highlighter eigenlijk is gemaakt voor de jukbeenderen en de cupidbow zie ik hem ook nog wel eens goed werken als oogschaduw. Het is in ieder geval een satijn-achtige finish die genoeg dekking heeft om er ook mee door te kunnen gaan als oogschaduw.

Op bovenstaande foto heb ik hem aangebracht op mijn jukbeenderen. Hele subtiele (misschien wel iets té subtiele) glittertjes die me doen denken aan Soft ‘n Gentle (highlighter) van MAC. Het resultaat is prima voor overdag maar voor ‘s avonds had ik hem toch wat opvallender willen zien.

En wat kosten deze producten nu eigenlijk?

Voor de Drama liner in ‘Starry Brunette’ betaal je €11,95 en voor de Illumator €12,95. Als ik een keuze zou moeten maken zou ik waarschijnlijk voor de eyeliner gaan aangezien ik die echt iets vind toevoegen aan mijn stash. Hij is heerlijk creamy en heeft een aparte diepbruine kleur. De illuminator is ook erg mooi maar naar mijn idee iets te naturel. Dan grijp ik liever naar mijn Soft ‘n Gentle van MAC die iets meer aanwezig is. Mocht je benieuwd zijn naar deze en andere producten van Khroma Beauty, ze zijn hier te koop!

Hebben jullie al producten van Khroma Beauty? 

28 thoughts on “Review: Khroma Beauty Drama liner & Illuminator”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.