Makeup Review

Review: Mac 217

mac 217

Vandaag ga ik het hebben over mijn favoriete oogschaduw kwast. Nope, ik ga het niet hebben over mijn ELF oogschaduwskwasten (daar kom ik later nog een keertje op terug) maar over mijn MAC 217. Deze kocht ik zo’n 3 jaar terug toen ik nog volop in de ‘ik wil alles MAC’ fase zat. Een echte MAC kwast kon dus niet ontbreken ;-) Benieuwd wat ik van deze kwast vind? Lees dan snel verder!

mac 217

Laat ik beginnen met de prijs, die is namelijk niet erg budget. Voor deze kwast betaal je namelijk 21 euro. Jep, mijn vriendinnen zullen me nu wel voor gek verklaren als ik vertel dat ik met alle liefde 21 euro afrekende voor een stuk hout met een paar haartjes aan de bovenkant. Maargoed, deze kwast is natuurlijk veel meer dan dat. Persoonlijk vind ik goede kwasten het halve werk als het om een mooie ooglook gaat. Daarbij komt ook dat het een multitasker is. Tuurlijk, je kan er heel goed mee blenden maar deze kwast is ook top om een kleur in je crease aan te brengen, een highlighter op je jukbeenderen aan te brengen, om gewoon een kleur aan te brengen op je ooglid of bijvoorbeeld voor de highlighter onder je wenkbrauwen.

mac 217

Wat maakt hem nou zo goed? Na 3 jaar is de vorm nog perfect. De punt is nog steeds aanwezig en na elke wasbeurt is hij weer ontzettend zacht. Het logo is er helaas afgegaan door veelvoudig gebruik (kuch) maar dat kan je voorkomen door er een laagje transparante nagellak op te smeren. Dan blijft het nummer namelijk veel langer zichtbaar! Ik ben gewoon erg tevreden over deze multitasker en als hij over een paar jaar écht aan vervanging toe is zou ik hem zo weer kopen!

Hebben jullie al MAC kwasten in je collectie?

7 thoughts on “Review: Mac 217”

  1. Ik heb zelf geen kwasten van MAC, ik ben tot nu toe tevreden met mijn kwasten van Essence, Catrice en Hema, dus kan nog wel even vooruit. Ik weet niet of ik ooit een kwast van MAC zou kopen, omdat ik liever weinig betaal voor kwasten etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge