Review: NYC Expert Last lipsticks

Makeup

5 lipsticks in een blogpost, dat was nog een hele opgave! Het voordeel is wel dat er prachtige foto’s uit zijn gekomen en ik kon dus ook niet wachten om deze lipsticks met jullie te delen. Ik heb het over de nieuwe Expert Last lijn van NYC. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan snel verder!

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet meteen enorm fan van NYC was toen het zo’n twee jaar geleden naar Nederland kwam. De oogschaduwpaletten waren leuk, de nagellakjes ook wel maar verder dan dat ging het (bij mij) niet. Toen vorige week deze lipsticks op de mat vielen was ik daardoor erg benieuwd. Zouden ze mijn verwachtingen overtreffen?

Qua kleuren krijgt NYC van mij een dikke 10. De nieuwe expert lijn bestaat uit 12 prachtige kleuren die allemaal even uniek zijn. Budget merken hebben vaak de neiging om 12 tinten roze uit te brengen maar deze lipsticks variëren van lichtroze tot knalpaars. Dan nog even over de naam, expert last staat natuurlijk voor lange houdbaarheid: NYC belooft dat deze lipstick wel 6 uur lang blijft zitten!

Op naar de kleuren die ik vandaag ga behandelen! Van links naar rechts: 404 – Airkiss, 417 – Flirty, 437 – Modern Love, 438 – Candy Rush, 440 – Creamy Caramel.

Swatches! Zoals je hierboven al kon zien is de textuur ook vrij verschillend. De bovenste kleur (Airkiss) en de onderste kleur (Creamy Caramel) zijn echte creamy lipsticks terwijl de andere kleuren een frosty-achtige finish hebben. De dekking verschilt ook per lipstick, een hoop variatie dus!

De swatches die je hierboven ziet zijn van boven naar onder: 404 – Airkiss, 417 – Flirty, 437 – Modern Love, 438 – Candy Rush, 440 – Creamy Caramel.

Ready for some lipswatches?

404 – Airkiss.

Laat ik maar meteen beginnen met de topper van deze 5. Wat een kleur!! Dit is echt zo’n kleur die iedereen staat en waarmee je (heerlijk!) opvalt. Hij smeert heerlijk en smaakt/ruikt eigenlijk helemaal nergens naar wat ik persoonlijk een pluspunt vind. Een beetje lef moet je wel hebben, hij is niet geschikt voor muurbloempjes.

417 – Flirty

Flirty is een roze kleur met een frosty finish. Ik heb het niet zo op frosty-finishes maar dat is smaak. Ik heb op dit moment ook nog eens last van gebarsten lippen (gotta love snow..) en dan is zo’n frosty finish gewoon niet zo’n succes.

440 – Creamy Caramel

Hier kan ik heel kort over zijn: bruin is niet mijn kleur! Ik kan me wel voorstellen dat dit een prachtige kleur voor een getinte dame zou zijn. Hij smeert heerlijk creamy en ik heb ook nog eens het idee dat hij je lippen ‘verzorgt’ door de creme-achtige substantie. Pluspunt!

438 – Candy Rush

De meest transparante kleur van de vijf en het meest geschikt voor de meiden die graag voor ‘safe’ gaan. Hij maakt je lippen net wat voller en geeft je look net iets extras door de subtiele shimmer. Een lief roze kleurtje dus!

437 – Modern Love

Modern Love is iets minder frosty dan Flirty en smeert ook iets fijner uit. In mijn ogen een goede tweede favoriet. Weer zo’n kleur die iedereen zal staan en ook nog eens prima geschikt is voor school of je werk.

Wat vind ik er nu eigenlijk van?

De Expert Last lijn van NYC is zeker een aanrader! De lipsticks smeren fijn uit, blijven lang zitten (ik droeg Airkiss tijdens een avondje stappen, hij bleef perfect zitten!) en dat allemaal voor maar €2,99. NYC heeft mij positief verrast met deze lipsticks! Mocht je benieuwd zijn naar de andere kleuren, ze zijn te vinden bij Kruidvat.

Gebruiken jullie wel eens producten van NYC?

21 thoughts on “Review: NYC Expert Last lipsticks”

  1. Ik vind het zelf hele mooie kleurtjes. Frosty finishes zijn meestal ook niet echt mijn ding trouwens. Er zit hier wel een kleurtje met frosty finish bij die ik wel zou willen dragen. Maar ik moet daar wel mee uitkijken, dat ik over het algemeen niet te veel ga glimmen dan.
    Jennifer onlangs geplaatst…Weekend BeautycaseMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.