nagels Review

Review: OPI Can’t let go (liquid sand)

opi liquid sand

Een paar dagen geleden vielen mijn OPI lakjes al op de mat. Na 8 dagen al! En dat terwijl ze helemaal uit Amerika moesten komen! Ik ben er in ieder geval helemaal gek op. Waarom konden ze zoiets nou niet eerder verzinnen? Hoe verschrikkelijk ik het hele ‘caviar nails’ idee ook vond, deze liquid sand variatie vind ik werkelijk fantastisch. Het is chique, edgy & modern maar ziet er toch verzorgd uit. Ik ben fan!

opi liquid sand

Ik bestelde 2 kleuren en ik laat jullie vandaag de paarse variant ‘can’t let go’ zien. Het lakje bestaat uit een paarse onderkleur, kleine glitters, grotere glitters en natuurlijk de overdosis fonkelend ‘zand’. Ik kocht hem op Ebay voor maar 8 euro inclusief verzendkosten!

close up liquid sand

Ik heb even flink ingezoomd zodat jullie het effect wat beter kunnen zien. Ik vind het vooral tof dat er wat variatie zit in de glitters, dit maakt het net even wat interessanter! Ik vind persoonlijk deze matte versie wel tof maar je zou er eventueel ook nog een topcoat overheen kunnen aanbrengen zodat je een glanzend effect krijgt. It’s up to you!

Wat vinden jullie van dit lakje? Ik ben fan!

12 thoughts on “Review: OPI Can’t let go (liquid sand)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge