Review: Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Makeup

Ze gaan al even rond in beautyland maar ik vond het toch maar eens tijd worden voor mijn mening, ik heb het over de Rimmel Apocalips Lip Lacquers. De beste combinatie tussen een lipgloss en een lipstick tot nu toe. Hebben ze mij overtuigd? Lees snel verder to find out!

Ik kreeg 4 kleuren opgestuurd en in totaal zijn er 7 kleuren beschikbaar. Wat een beauty’s he? Rimmel wilde de lip lacquers een buitenaardse uitstraling geven maar in mijn ogen zijn ze vooral heel erg stijlvol. Mooie verpakking, duidelijke kleurvertoning.. pluspunten voor Rimmel!

De applicator is ook anders dan anders, zie je dat inhammetje in het midden? Zo komt er dus niet alleen lipgloss ‘op’ de applicator maar ook ‘in’ de applicator. Dit scheelt een hoop tijd aangezien je zo in een swipe je hele lippen met gloss kan bedekken. Ik vind het erg fijn werken!

Swatches! Van links naar rechts zie je hier: light year, apocaliptic, celestial & stargazer. Toen ik deze swatches maakte trok celestial meteen mijn aandacht, echt een prachtige oudroze kleur. Ik zag ook meteen dat stargazer nog wel eens probleempje kon gaan worden..

Celestial! Mijn favoriet van deze serie. Dit is echt de perfecte roze/neutrale kleur voor overdag. Hij brengt heerlijk creamy aan en ik weet zeker dat deze kleur jou ook zal staan. Een topper als je het mij vraagt!

Stargazer. Erg jammer dat hij me zo bleek maakt (en dat hij het wondje op mijn bovenlip niet verbloemt haha) anders was dit echt een hele mooie kleur geweest. De gouden shimmer is echt prachtig en blijft ook nog erg lang aanwezig. Jammer maar helaas!

Apocaliptic. Hallo fantastische knalroze kleur! Ik begin felle lipsticks steeds leuker te vinden en deze voeg ik met liefde toe aan mijn collectie. Ik vond deze ook het fijnst aanbrengen van de 4. Normaal gesproken heb ik voor felle lipsticks altijd een lipliner nodig maar ik heb hem er nog best strak opgekregen zonder. Pluspunten voor de applicator en de substantie dus! Wel even in een tissue happen nadat je deze kleur hebt aangebracht, we willen geen roze tanden ;-)

En dan zijn we alweer bij de laatste kleur aangekomen: light year. Hoewel ik nooit echt fan ben geweest van de bruine lipgloss-afdeling vond ik deze nog best goed te doen. Ik kan me wel voorstellen dat deze kleur prachtig zal staan bij de getinte dames onder ons, voor mijn a4-witte gezicht is bruin nou eenmaal geen goede match.

Wat vind ik nu eigenlijk van deze Rimmel Apocalips Lip Lacquers?

Ik vind dit oprecht hele fijne lipproducten. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik het nou meer op een lipstick of op een lipgloss vind lijken maar dat is eigenlijk ook wel weer een goed teken, ze zijn zeker vernieuwend! De lip lacquers blijven ontzettend lang zitten en ik moest de kleuren er dus ook echt afboenen toen ik ‘s avonds naar bed ging. Wel raad ik je aan even op een tissue te happen aangezien je anders wel gesigneerde drankjes (en tanden) krijgt. Na een tissuetje hoef je nergens meer bang voor te zijn, ze blijven perfect zitten en geven niet meer af. Me likey! Ook vind ik de verpakkingen erg stijlvol, ook niet onbelangrijk ;-)

Voor een prijs van €10,99 krijg je dus de gloss van een lipgloss en de houdbaarheid van een lipstick. Een topproduct als je het mij vraagt! Ik ga Apocaliptic & Celestial in ieder geval met veel plezier dragen. Wat vinden jullie van de Rimmel Apocalips Lip Lacquers?

Rimmel is o.a. te koop bij Etos & Kruidvat.

35 thoughts on “Review: Rimmel Apocalips Lip Lacquer”

  1. Ik heb Celestial! Ik zat al de hele tijd te azen (?) op een oudroze kleur!

    Ik vind ze zo fijn dat ik Stellar of Apocaliptic ook heel graag wil…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.