Review: Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Ze gaan al even rond in beautyland maar ik vond het toch maar eens tijd worden voor mijn mening, ik heb het over de Rimmel Apocalips Lip Lacquers. De beste combinatie tussen een lipgloss en een lipstick tot nu toe. Hebben ze mij overtuigd? Lees snel verder to find out!

Ik kreeg 4 kleuren opgestuurd en in totaal zijn er 7 kleuren beschikbaar. Wat een beauty’s he? Rimmel wilde de lip lacquers een buitenaardse uitstraling geven maar in mijn ogen zijn ze vooral heel erg stijlvol. Mooie verpakking, duidelijke kleurvertoning.. pluspunten voor Rimmel!

De applicator is ook anders dan anders, zie je dat inhammetje in het midden? Zo komt er dus niet alleen lipgloss ‘op’ de applicator maar ook ‘in’ de applicator. Dit scheelt een hoop tijd aangezien je zo in een swipe je hele lippen met gloss kan bedekken. Ik vind het erg fijn werken!

Swatches! Van links naar rechts zie je hier: light year, apocaliptic, celestial & stargazer. Toen ik deze swatches maakte trok celestial meteen mijn aandacht, echt een prachtige oudroze kleur. Ik zag ook meteen dat stargazer nog wel eens probleempje kon gaan worden..

Celestial! Mijn favoriet van deze serie. Dit is echt de perfecte roze/neutrale kleur voor overdag. Hij brengt heerlijk creamy aan en ik weet zeker dat deze kleur jou ook zal staan. Een topper als je het mij vraagt!

Stargazer. Erg jammer dat hij me zo bleek maakt (en dat hij het wondje op mijn bovenlip niet verbloemt haha) anders was dit echt een hele mooie kleur geweest. De gouden shimmer is echt prachtig en blijft ook nog erg lang aanwezig. Jammer maar helaas!

Apocaliptic. Hallo fantastische knalroze kleur! Ik begin felle lipsticks steeds leuker te vinden en deze voeg ik met liefde toe aan mijn collectie. Ik vond deze ook het fijnst aanbrengen van de 4. Normaal gesproken heb ik voor felle lipsticks altijd een lipliner nodig maar ik heb hem er nog best strak opgekregen zonder. Pluspunten voor de applicator en de substantie dus! Wel even in een tissue happen nadat je deze kleur hebt aangebracht, we willen geen roze tanden ;-)

En dan zijn we alweer bij de laatste kleur aangekomen: light year. Hoewel ik nooit echt fan ben geweest van de bruine lipgloss-afdeling vond ik deze nog best goed te doen. Ik kan me wel voorstellen dat deze kleur prachtig zal staan bij de getinte dames onder ons, voor mijn a4-witte gezicht is bruin nou eenmaal geen goede match.

Wat vind ik nu eigenlijk van deze Rimmel Apocalips Lip Lacquers?

Ik vind dit oprecht hele fijne lipproducten. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik het nou meer op een lipstick of op een lipgloss vind lijken maar dat is eigenlijk ook wel weer een goed teken, ze zijn zeker vernieuwend! De lip lacquers blijven ontzettend lang zitten en ik moest de kleuren er dus ook echt afboenen toen ik ’s avonds naar bed ging. Wel raad ik je aan even op een tissue te happen aangezien je anders wel gesigneerde drankjes (en tanden) krijgt. Na een tissuetje hoef je nergens meer bang voor te zijn, ze blijven perfect zitten en geven niet meer af. Me likey! Ook vind ik de verpakkingen erg stijlvol, ook niet onbelangrijk ;-)

Voor een prijs van €10,99 krijg je dus de gloss van een lipgloss en de houdbaarheid van een lipstick. Een topproduct als je het mij vraagt! Ik ga Apocaliptic & Celestial in ieder geval met veel plezier dragen. Wat vinden jullie van de Rimmel Apocalips Lip Lacquers?

Rimmel is o.a. te koop bij Etos & Kruidvat.

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

35 Comments

 1. Emma

  Ze blijven er echt super mooi uitzien! Mooie lippenfoto`s maak je!
  Emma onlangs geplaatst…Modern and minimalistic pink lipsMy Profile

 2. Kirsten

  Ik vind ze echt heel gaaf!
  Kirsten onlangs geplaatst…lifestyle / package from.. love #1My Profile

 3. Jennifer

  Tip? Stargazer aanbrengen over een nude lipstick, of eerst een laagje foudation ofzo aanbrengen, dan is hij echt amazing! Celestial vind ik ook een prachtige kleur!
  Jennifer onlangs geplaatst…Student must-have: thermoskanMy Profile

 4. Joyce

  Mooie kleuren, ze staan je zeker goed! Zelf ben ik ook heel erg benieuwd naar Celestial, ik wil ze zeker nog eens kopen.
  Joyce onlangs geplaatst…Oogcreme: wat is het en is het echt nodig?My Profile

 5. Marjolein

  Ik heb zelf Celestial en ben er super tevreden over! Apocaliptic vind ik ook een hele toffe kleur :).
  Marjolein onlangs geplaatst…Winwinwin – €20 shoptegoed voor smartphonehoesjes.nlMy Profile

 6. femketje

  Celestial is mooi!
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 9/4; Sping Time!My Profile

 7. Sofie

  Prachtige tinten! Ze lijken me erg fijn :)
  Sofie onlangs geplaatst…New in | Tas van ParfoisMy Profile

 8. Danique

  Wauwie, ze zijn zo pretty! Ik wil ze ook echt heel graag een keer proberen. Celestial is zo mooi!

 9. Josephine

  Celestial is inderdaad mooi!
  Josephine onlangs geplaatst…Essence Floral Grunge Hair Dye PowderMy Profile

 10. Emilia

  Ah wauw, dit lijken me zulke fijne lipsticks/glosses. Vooral Apocaliptic vind ik gaaaf en Celestial vind ik ook een heel mooi kleurtje.
  En hee, je hebt weer lipswatches gemaakt! Toch fijn om te zien hoe een product er op je lippen uitziet.
  Emilia onlangs geplaatst…YOU PROBABLY DIDN’T KNOW #4My Profile

 11. Martina

  Ik vind ze superfijn!
  Martina onlangs geplaatst…9 April 2013My Profile

 12. Chantal

  Wat heb jij een mooie lippen zeg!

 13. Steffi

  Wow, die knalroze kleur is echt prachtig! Je hebt groot gelijk dat je meer felle lipstick draagt, dat is supermodieus ;)
  Ook goed dat ze zo mooi aanbrengen, en dat met zo’n applicator!
  Steffi onlangs geplaatst…My face: April 2, 2013My Profile

 14. Tedje

  Apocaliptic is pretty!!!
  Tedje onlangs geplaatst…Golden Rose – Jolly Jewels 115My Profile

 15. Miranda

  Ik vind ze echt prachtig.
  Miranda onlangs geplaatst…FOTD : purple and brownMy Profile

 16. Laura Louise - Fablouise

  Ze zijn echt geweldig! Ik heb er 2 die ik er regelmatg bij pak! De pigment is zo sterk! Mooie foto’s heb je gemaakt!
  Laura Louise – Fablouise onlangs geplaatst…Benefit – Ultra Plush Lipgloss Hoola!My Profile

 17. Edith

  Celestial en Apocaliptic vind ik super mooi en wat heb je mooie lippen!
  Edith onlangs geplaatst…Bestelling webshop De Oorbel.My Profile

 18. Marianne

  Mooie en duidelijke review! Apocaliptic is mijn favoriet, erg mooi!
  Marianne onlangs geplaatst…Schoonheidsinstituut Patrizia BosMy Profile

 19. Rosa

  Ik had apocaliptic nog geen dag in huis toen ik weer naar de winkel rende voor celestial.. Love them!
  Rosa onlangs geplaatst…Polyvore.com Spring outfitMy Profile

 20. Eva-Lynn

  Ik vind ze zeer mooi! x
  Eva-Lynn onlangs geplaatst…Chit Chat eyeliner reviewMy Profile

 21. Kelly Van Eeckhout

  Ik kan wel naar de foto’s blijven kijken.. Wat een mooie lippen heb je en wat een goeie foto’s maak je! Van al die blogs heb jij me toch wel overtuigd van deze lipglossen! Vooral Apocaliptic, toppertje!

 22. Ashleey

  Ik vind deze altijd zo mooi! Bij jou staan ze ook geweldig!
  Ashleey onlangs geplaatst…Marie-José WenkbrauwgelMy Profile

 23. B.T

  Dat lijken me hele leuke glosjes ! Leuke revieuw x ps: je bent echt een heel mooi meisje :)
  B.T onlangs geplaatst…Shoplog Gent & meer.My Profile

 24. B.T

  Trouwens zijn het hele mooie foto’s en wow wat heb je mooie lippen :)
  B.T onlangs geplaatst…Shoplog Gent & meer.My Profile

 25. Angela

  Ik heb apocalips en celestial, vooral die laatste vind ik mijzelf het mooiste staan :)

 26. Suzanne

  Ik ben echt fan! Ik vind ze zo fijn
  Suzanne onlangs geplaatst…Random Favorites #1My Profile

 27. Yara

  Ik dacht eerst: Hm, wat is dat toch? Iedereen vindt dit hemels, maar het ziet er echt gaaf uit! Ziet er heel fijn uit en ik ga maar even gauw naar de stad hollen :P
  Yara onlangs geplaatst…Favoriete blogs van het momentMy Profile

 28. Audrey

  Ik heb Celestial! Ik zat al de hele tijd te azen (?) op een oudroze kleur!

  Ik vind ze zo fijn dat ik Stellar of Apocaliptic ook heel graag wil…

 29. nena - whatevergivesjoy

  leuk! ik heb phenomenom en stellar :)
  nena – whatevergivesjoy onlangs geplaatst…My AlphabetMy Profile

 30. Vintagirie

  Ze zijn zo mooi! Vooral die light year!
  Vintagirie onlangs geplaatst…Beauty // Beautyblunder Essence nagelvijlMy Profile

 31. maureenlisanne

  Ik vind ze echt heel tof, ik heb phynemon maar die is iets te licht voor mijn huidskleur.
  Apocaliptic is wel super gaaf! Mooie lipfoto’s.
  maureenlisanne onlangs geplaatst…Remember | Winactie MUA Undress me Too paletteMy Profile

 32. Ilona -Kleedmeaan.nl

  Ik heb ze zelf nog niet getest maar de knalroze vind ik wel echt heel gaaf. Fijn ook dat het zo lang blijft zitten.
  Ilona -Kleedmeaan.nl onlangs geplaatst…Hi Low Rokken – Trend! –My Profile

 33. Lisanne

  Mooi zeg, vooral die knalroze!
  Lisanne onlangs geplaatst…Everything about fashion | Even voorstellenMy Profile

 34. Anne vdh

  Damn wat een prachtige lipswatches:D Celestial vind ik je echt heel mooi staan!
  Anne vdh onlangs geplaatst…Shoplog H&M x OutfitMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.