Review: Rimmel natural bronzer

Makeup

Een mooie getine glowy skin, we zijn er helaas niet allemaal mee gezegend. Nu we in Nederland weer wat meer zon hebben krijgt mijn gezicht ook weer wat meer kleur maar voor een extra boost grijp ik maar al te graag naar mijn bronzers! Vandaag ga ik jullie een bronzer laten zien van Rimmel. Benieuwd naar deze Natural bronzer? Lees dan snel verder!

Deze bronzers van Rimmel bestaan al wat langer maar zijn een tijdje terug vernieuwd in verpakking, voorzien van spf15 en zijn tegenwoordig waterproof! Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren: 021 Sun Light, 022 Sun Bronze, 026 Sun Kissed en 027 Sun dance. Zelf ben ik in het bezit van 027 Sun Dance. Ja, de donkerste kleur! Als dat maar goed gaat…

Tada! Helaas kon ik me niet inhouden en is de bronzer op deze foto al een keer gebruikt. Je ziet zo wel meteen hoe zacht de structuur is, erg fijn. Ook vind ik de verpakking erg leuk met het toepasselijke zonnetje in het midden!

Swatches! Zoals je hierboven kan zien bevat de bronzer veel pigment en hier en daar een tikje shimmer. Dit vind ik persoonlijk wel mooi aangezien je zo (in mijn ogen) een natuurlijker effect krijgt dan met een matte. Natuurlijk houd ik ook niet van een shiny face maar een beetje glans hier en daar maakt je look wel iets natuurlijker. Je eigen huid is tenslotte ook niet volledig mat!

Op deze foto lijkt de bronzer trouwens veel maar dan ook veel te donker maar dat kan je opbouwen. Ik breng een klein beetje aan voor overdag en als ik ooit eens een Jersey Shore party heb gebruik ik wat meer, zo simpel is het!

Mijn gezicht zonder bronzer

En met bronzer! Zoals je kan zien geeft de bronzer een lichte glans maar absoluut niet vervelend, mooi zelfs! Ik heb hier vooral gefocust op mijn jukbeenderen maar normaal gesproken kan je bronzer het beste aanbrengen in een 3-vorm.

Wat vind ik nu eigenlijk van deze bronzer?

Ik vind hem erg goed werken! Hij brengt erg fijn aan en is makkelijk uit te blenden. Ook krijg je 14 gram voor maar €8,99 en dat is heel veel (goede!) bronzer voor een fijne budget prijs. Of hij echt waterproof is durf ik niet te zeggen aangezien het ‘helaas’ niet regende tijdens de dagen dat ik deze bronzer op mijn gezicht had. Wel vind ik het spf15 onderdeel erg goed bedacht, je kan nooit genoeg bescherming op je gezicht dragen!

Zijn jullie al bekend met de bronzers van Rimmel?

28 thoughts on “Review: Rimmel natural bronzer”

  1. Ik hoor de laatste tijd zoveel goeds over deze bronzer! Zelf vermijd ik altijd bronzers met shimmer, maar in deze vind ik het eigenlijk wel mooi. Wat je zegt, niet overheersend. Mooi artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.