Review: Rimmel natural bronzer

Een mooie getine glowy skin, we zijn er helaas niet allemaal mee gezegend. Nu we in Nederland weer wat meer zon hebben krijgt mijn gezicht ook weer wat meer kleur maar voor een extra boost grijp ik maar al te graag naar mijn bronzers! Vandaag ga ik jullie een bronzer laten zien van Rimmel. Benieuwd naar deze Natural bronzer? Lees dan snel verder!

Deze bronzers van Rimmel bestaan al wat langer maar zijn een tijdje terug vernieuwd in verpakking, voorzien van spf15 en zijn tegenwoordig waterproof! Hij is verkrijgbaar in 4 kleuren: 021 Sun Light, 022 Sun Bronze, 026 Sun Kissed en 027 Sun dance. Zelf ben ik in het bezit van 027 Sun Dance. Ja, de donkerste kleur! Als dat maar goed gaat…

Tada! Helaas kon ik me niet inhouden en is de bronzer op deze foto al een keer gebruikt. Je ziet zo wel meteen hoe zacht de structuur is, erg fijn. Ook vind ik de verpakking erg leuk met het toepasselijke zonnetje in het midden!

Swatches! Zoals je hierboven kan zien bevat de bronzer veel pigment en hier en daar een tikje shimmer. Dit vind ik persoonlijk wel mooi aangezien je zo (in mijn ogen) een natuurlijker effect krijgt dan met een matte. Natuurlijk houd ik ook niet van een shiny face maar een beetje glans hier en daar maakt je look wel iets natuurlijker. Je eigen huid is tenslotte ook niet volledig mat!

Op deze foto lijkt de bronzer trouwens veel maar dan ook veel te donker maar dat kan je opbouwen. Ik breng een klein beetje aan voor overdag en als ik ooit eens een Jersey Shore party heb gebruik ik wat meer, zo simpel is het!

Mijn gezicht zonder bronzer

En met bronzer! Zoals je kan zien geeft de bronzer een lichte glans maar absoluut niet vervelend, mooi zelfs! Ik heb hier vooral gefocust op mijn jukbeenderen maar normaal gesproken kan je bronzer het beste aanbrengen in een 3-vorm.

Wat vind ik nu eigenlijk van deze bronzer?

Ik vind hem erg goed werken! Hij brengt erg fijn aan en is makkelijk uit te blenden. Ook krijg je 14 gram voor maar €8,99 en dat is heel veel (goede!) bronzer voor een fijne budget prijs. Of hij echt waterproof is durf ik niet te zeggen aangezien het ‘helaas’ niet regende tijdens de dagen dat ik deze bronzer op mijn gezicht had. Wel vind ik het spf15 onderdeel erg goed bedacht, je kan nooit genoeg bescherming op je gezicht dragen! Je kunt deze bronzer hier voor een actieprijs online bestellen.

Zijn jullie al bekend met de bronzers van Rimmel?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

28 Comments

 1. Ashleey

  Wat een fijne review!!!
  Ashleey onlangs geplaatst…Leuke tapes van Vlinders in je buikMy Profile

 2. Charile

  Wauw dat ziet er goed uit!
  Charile onlangs geplaatst…Review: Etos BB CreamMy Profile

 3. Yasmin

  Ziet er goed uit en helemaal doordat er een spf inzit. Dat waterproof gedeelte valt natuurlijk nog te bezien.
  Yasmin onlangs geplaatst…Update: Trouwen – De locatieMy Profile

 4. Martina

  Staat je mooi !
  Martina onlangs geplaatst…7 Mei 2013My Profile

 5. Wieteke

  Wat een mooie bronzer, die ga ik misschien wel kopen! Heb nog steeds een nieuwe goede nodig:) x
  Wieteke onlangs geplaatst…Couple To Attend — Caleb Followill & Lily AldridgeMy Profile

 6. Alette

  Zelf heb ik geen ervaring met rimmel bronzers, al heb ik er wel veel (goeds) over gelezen. Deze ziet er mooi uit, al zou ik met jouw teint wel voor een lichtere versie zijn gegaan
  Alette onlangs geplaatst…Unboxing | Miss Lipgloss GoodieboxMy Profile

  1. Sharon

   Als ik hem zelf opnieuw ga kopen (deze is opgestuurd) zou ik dat ook zeker doen ;-)

 7. Edith

  Lijkt me een fijne bronzer, staat je heel mooi!
  Edith onlangs geplaatst…Je haren krullen zonder hitte.My Profile

 8. Nena - whatevergivesjoy

  Leuk (:
  Nena – whatevergivesjoy onlangs geplaatst…Dagboek #4My Profile

 9. Joyce

  Lijkt me een fijn product!
  Joyce onlangs geplaatst…Mijn favoriete seriesMy Profile

 10. Miranda

  Wat geeft hij een mooi resultaat, erg natuurlijk :D
  Miranda onlangs geplaatst…Within Temptation Pijnacker 27-04-2013My Profile

 11. femketje

  Ziet er mooi uit!
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 7/5; Goldiluxe.My Profile

 12. Kirsten

  Hij is mooi (: ik heb hem ook moet hem alleen nog proberen hha.
  Kirsten onlangs geplaatst…beauty / first time lushMy Profile

 13. Anne Solveig

  Dat klinkt goed, ik heb ‘m nog helemaal niet gebruikt!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Rimmel@Home Party!My Profile

 14. Kimberly

  Ik moet hem ook nog gebruiken haha! Maar hij ziet er mooi uit!
  Kimberly onlangs geplaatst…Currently LoveMy Profile

 15. Natasja

  Wauw, wat een prachtige bronzer. Hij staat je erg mooi.
  Natasja onlangs geplaatst…Let’s celebrate with.. een winactie!My Profile

 16. Jana

  Hij ziet er mooi uit :D x
  Jana onlangs geplaatst…NYC Foil Explosion Nailpolish.My Profile

 17. Chantal

  Erg fijn review en wat ziet hij er mooi uit zeg

 18. Kelly

  ziet er goed uit! mooie bronzer!

 19. Kelly

  Wat een mooie subtiele bronzer. Ook fijn voor de lichte huidjes!
  Kelly onlangs geplaatst…Update: hardlopenMy Profile

 20. Lois Lorinde

  Wauw, geeft echt een mooie gezonde glow!
  Lois Lorinde onlangs geplaatst…RIMMEL APOCALIPS LIP LACQUERSMy Profile

 21. Irene

  Ik hoor de laatste tijd zoveel goeds over deze bronzer! Zelf vermijd ik altijd bronzers met shimmer, maar in deze vind ik het eigenlijk wel mooi. Wat je zegt, niet overheersend. Mooi artikel!

 22. Evelien

  Ik vind hem ook erg mooi! Hij staat jou super :)

 23. Danielle

  Ziet er goed uit! Duidelijke foto’s ook.

 24. Mariska

  Deze, of een die er erg op lijkt, heb ik al jaren en gebruik hem alleen als ik uit ga. Ben er heel erg tevreden over!
  Mariska onlangs geplaatst…Roos meubelstofferingMy Profile

 25. Jana

  Deze bronzer hou ik zeker in mijn achterhoofd als ik op zoek ga naar een bronzer
  Jana onlangs geplaatst…Ambassador: Braun Silk-épil 7My Profile

 26. Eva-Lynn

  Ziet er heel goed uit! x
  Eva-Lynn onlangs geplaatst…New in: makeup haulMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.