Overig

Revlon Colorburst Lipbalms

foto1

Met nieuwe lipproducten kan je me altijd blij maken! De lipstick in penvorm bestaat alweer een tijdje en hoewel ik er niet altijd fan van ben geweest heb ik vandaag weer een topper voor jullie: de Revlon Colorburst balms. Benieuwd naar deze prachtige producten? Lees dan snel verder!

foto2

De nieuwe collectie bestaat uit 4 matte en 4 hoogglans lipbalms. Ik ontving twee kleuren uit de collectie: 205 Elusive Insaisissable (matte) en 130 Tease Séductrice (hoogglans). Beide hele draagbare kleuren voor overdag. Met lipbalms is het meestal zo dat ze iets opvallender dan een lipgloss maar minder sterk dan een lipstick ogen. Laten we snel verder kijken!

foto3

Ik vind de verpakking zó mooi. Bijna te mooi om te gebruiken ;-) De lipbalms lijken hier echt net waskrijtjes. Cute! De lipbalms zijn ook nog eens super verzorgend aangezien ze o.a. mango, kokosnoot en shea butter bevatten. Dit merk je ook echt wanneer je de lipbalm draagt, je lippen voelen erg verzorgd aan.

foto4

Hierboven de swatches van de twee kleuren. Links 130 Tease Séductrice en rechts 205 Elusive Insaisissable. Links heeft zoals je wel kan zien een flinke hoogglans, rechts zou ik meer een kleine zijdeglans noemen. Nu is dit natuurlijk wel rechtstreeks na het aanbrengen, de matte lipbalms worden na een uurtje pas volledig mat. Ready for swatches?

foto5

Hierboven zie je ‘130 – Tease Séductrice’ een kwartiertje nadat ik de kleur had aangebracht. Goede dekking, mooie glans en de lipbalm verdeelt zich ook erg fijn over je lippen. Heerlijk creamy dus, maar dat heeft ook weer zijn nadeel aangezien de lipbalm vrij snel afgeeft. Nu is dat bij hoogglans producten natuurlijk vaak het geval dus ik vergeef het Revlon maar toch fijn om te weten mocht je dat verschrikkelijk vinden. De dekking is echt precies goed voor een mooie dagelijkse look. Ik vind ‘m persoonlijk ook prima kunnen voor een dagje naar school of je werk.

foto6

Als tweede natuurlijk ‘205 – Elusive Insaisissable’. Een barbieroze kleur die door haar matte finish wel een tikje meer lijntjes laat zien dan de lipbalm die we hiervoor zagen maar dit komt natuurlijk ook een beetje door mijn ietwat droge lippen. Ik verbaasde me echt over de pigmentatie, de kleur is echt super dekkend! Mocht je twijfelen aan de ‘matheid’.. na een uurtje is de kleur volledig mat. Deze foto is een kwartiertje na het aanbrengen gemaakt en nu vertoont de lipbalm een soort van zijdeglans, dit verandert dus nog. Deze kleur blijft (in tegenstelling tot de vorige kleur) wél enorm lang zitten. Mocht je dus op zoek zijn naar een roze kleur die mat, dekkend en longlasting is zou je echt eens moeten kijken naar Elusive Insaisissable.

En dan niet heel onbelangrijk: de prijs. Voor deze lipbalms van Revlon betaal je €9,95 per stuk en daarvoor krijg je een hoeveelheid van 2.7 gram. Nog een leuk detail is dat deze lipproducten zijn voorzien van pepermunt! Zo ruiken ze heel fris (maar niet storend) en krijg je vanzelfsprekend ook het tintelende effect. Ik ben in ieder geval super tevreden over deze lipbalms en ga er zeker meer halen.

Was jij al bekend met de Colorburst Balms van Revlon?

22 thoughts on “Revlon Colorburst Lipbalms”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.