Rituals – Laughing Buddha

Rituals heb ik altijd al een fantastisch merk gevonden. Wanneer je de winkel inloopt krijg je vanzelf een gevoel van luxe en de drang om alles mee te nemen! De verpakkingen zijn chique en modern, de producten heerlijk verzorgend en ze hebben werkelijk voor iedereen wel iets. Heb ik het al over de geuren gehad? Die zijn ook fantastisch namelijk. Vandaag ga ik jullie een aantal producten van de nieuwste lijn laten zien: de Laughing Buddha lijn. Lees snel verder!

Ik wil me eerst verontschuldigen voor de soms wat donkere foto’s, het weer zat niet echt mee tijdens deze fotosessie! Maargoed, laten we beginnen. Ik ontving 3 producten uit de Laughing Buddha lijn: de Foaming Shower Gel, de Caring Shower oil en de Rich nourishing body cream.

Ik begin bij de Rich nourishing body cream. Deze is ontzettend jelly/fluffy en smeert fantastisch uit. De geur is een combinatie van zoete sinaasappel en cederhout en deze vind ik persoonlijk erg lekker. De bodycream is voorzien van anti-oxidanten en vitamine E en deze ingredienten versterken de vochtbalans van je huid. Hij trekt snel in en ik kan duidelijk merken dat mijn huid beter/gevoed aanvoelt. Aanrader!  Deze bodycream kost €15,50 en komt in een verpakking van 200 ml.

De fortune oil! Hoewel ik het normaal helemaal niet zo op olie-producten heb was ik toch wel erg benieuwd naar een ‘duurdere’ variant zoals deze. Ik moet toegeven dat hij me zeker heeft verrast! Ik vind deze Fortune Oil erg voedend werken en bovendien ruikt hij weer fantastisch. Wist je dat je deze olie ook kunt gebruiken bij het ‘langer behouden van je bruine kleurtje’? Onmisbaar voor deze zomer dus! De prijs valt ook erg mee, je betaalt namelijk maar €8,50 voor een inhoud van 200 ml.

En dan last but not least, de foaming shower gel sensation. Misschien nog wel het leukste product van de drie aangezien er een huge hoeveelheid foam uit de fles komt bij een voorzichtig spraytje. Party for one onder de douche dus! De geur is lekker maar niet mijn favoriet. Ik vind de combinatie van sinaasappel en cederhout iets lekkerder dan de mandarijn & yuzu combinatie die deze shower gel bevat. Toch vind ik het een heerlijk product en gebruik ik hem steeds weer met plezier. Voor deze shower gel betaal je €8,00.

En dat waren de producten alweer! Stuk voor stuk vind ik ze erg fijn werken en laten ze een heerlijke geur achter die de hele dag nog aanwezig zal zijn. Aanrader dus!

Heb jij ook Rituals producten in je badkamer staan?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

19 Comments

 1. Suzanne

  Lijkt me een heerlijke lijn!

 2. Kimberly

  Ik moet deze lijn hebben ghehe
  Kimberly onlangs geplaatst…In the kitchen: Home Made CheesecakeMy Profile

 3. Amy

  Ik heb gisteren de deo van deze lijn gekocht en ik ben verslaafd. Echt een van de beste deo’s die ik ooit gebruikt heb!
  Amy onlangs geplaatst…Tip: Rituals Travel Light setMy Profile

 4. Marloes

  Lijkt me een fijne lijn! Ben benieuwd naar de geur!
  Marloes onlangs geplaatst…Filmpje: Krullen maken met de stijltang!My Profile

 5. femketje

  klinkt erg goed allemaal :D
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 25/5; A Million Vanilla Lovers.My Profile

 6. MissBeautypassion

  Ik heb deze geur toevallig gister in de winkel geroken, erg lekker!
  MissBeautypassion onlangs geplaatst…Beauty Food – SmoothieMy Profile

 7. Suzanne

  Het is zo’n fijne lijn! Ik ben echt heel blij met deze producten.
  Suzanne onlangs geplaatst…Vogue Sunglasses van Sunglassesshop.nlMy Profile

 8. martina

  ik ben echt wel dol op rituals, stelt me nooit teleur!
  martina onlangs geplaatst…25 Mei 2013My Profile

 9. Danique

  Lijken me erg lekkere producten!
  Danique onlangs geplaatst…MUA eyeshadow palettesMy Profile

 10. Beautytalk

  Ik heb de happy mist! love it!!
  Eefje
  Beautytalk onlangs geplaatst…Vaderdag – Tip!! Deauty voor mannen!My Profile

 11. Joyce

  Lijken me erg fijne producten!
  Joyce onlangs geplaatst…Inspirational quotesMy Profile

 12. Angela

  Ik heb (nog) niet van Rituals, maar dat laatste product lijkt me erg grappig!
  Angela onlangs geplaatst…Macarons van Ladurée in AntwerpenMy Profile

 13. Ashleey

  Ik houd van de Rituals en deze collectie is mooi!
  Ashleey onlangs geplaatst…MIYO Single EyeshadowMy Profile

 14. Kirsten

  Dit lijkt me best een fijne lijn. Ik heb niet echt veel van Rituals eigenlijk.
  Kirsten onlangs geplaatst…win / horloge met snorretje van yourlovelystyle.nlMy Profile

 15. Laura Louise - Fablouise

  Ik vind Rituals ook echt een fijn merk. Ik heb een body mouse die echt zoooo heerlijk is! Ben benieuwd naar deze lijn!

 16. Marijke

  De geur is zoo lekker!! Ik heb zelf de Happy Mist, ook een aanrader!
  Marijke onlangs geplaatst…Review: Dove Intensive Nourishment HandcrèmeMy Profile

 17. Laura

  Ik heb zelf een kado pakket van de vorige collectie.
  De was best wel fijn!
  En wat je ook zij bij dat luxe gevoel ik heb dat ook in de badkamer. hihi
  Dus ik hoop dat deze ook lekker ruikt en voelt.
  Xxx

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.