Parfum

Rituals: No. 23 Magnolia & Pink Pepper

Sommige producten zijn gewoon gemaakt om gefotografeerd te worden! Zo ook dit nieuwe parfum van Rituals. Ik had voor deze geur nog nooit een Parfum van Rituals in mijn bezit gehad en was dus erg benieuwd. Kijken jullie mee naar een heerlijke fotosessie inclusief mijn uiteindelijke mening over dit parfum? Lees dan snel verder!

Zoals je al wel kon zien is er aan beauty (op het uiterlijk van het product gebaseerd dan) geen gebrek. Wat een ontzettend stijlvolle flacon zeg! Het hout in combinatie met de roze kleur van het parfum zelf is een groot compliment waard.

Wat zegt de parfumeur er zelf van?

“Ik wilde de wereld van de verboden vrucht herinterpreteren met een natuurlijke, bloemige en fruitige geur.”

Als dat niet aantrekkelijk klinkt.. No. 23 is een combinatie van magnolia, roze peper en subtiele musk en samen vind ik het een vernieuwende combinatie. De geur is ‘makkelijk’ genoeg om bij veel vrouwen in de kast te kunnen belanden maar heeft ook iets speciaals in zich. Het is een hele draagbare, frisse geur waarbij je verzekerd zult zijn van een complimentje! Deze geur is ook nog eens lekker budget, je betaalt namelijk €17,50 voor 20ml en €39,00 voor 50ml. Nu komt het vaker voor dat budget-geuren (als je het mij vraagt is dit parfum namelijk goed betaalbaar) niet erg lang blijven hangen maar van deze geur zul je na het opspuiten nog lang plezier hebben! Al met al is het dus een heerlijke, betaalbare geur die originaliteit bevat en lang blijft hangen. Aanrader dus!

Hebben jullie al eens een parfum van Rituals geprobeerd?

Het parfum is nu in de aanbieding voor €29,99 op de Rituals webshop!

18 thoughts on “Rituals: No. 23 Magnolia & Pink Pepper”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge