Lichaam

Rituals feel good video + Winactie!

Ken je dat? Dat je gewoon mee moet lachen wanneer je naast een groepje schaterende mensen zit? Rituals besloot dit experiment eens officieel uit te voeren en er een video van te maken als promotiemiddel voor hun nieuwe lijn. When you smile to the world, the world smiles back is het motto van hun nieuwe verzorgingslijn en niets is minder waar. Bij het bekijken van de volgende video krijg je vanzelf een lach op je gezicht!

Heb je jezelf ooit afgevraagd waar het wrijven over een Buddha buik vandaan komt? Het zou namelijk voor geluk moeten zorgen! Dit heeft Rituals Cosmetics geïnspireerd om producten te ontwikkelen voor dagelijks gebruik die ingrediënten bevatten die een gevoel van optimisme, geluk en blijdschap met zich meebrengen. Ik schreef er vorige week al een review over en ik ben zeker fan van deze heerlijke nieuwe lijn. De lijn bevat 8 heerlijke en energieke ingredienten vol met citrusvruchten.

Ben jij ook zo gek op de geur van citrus en kan je wel een energieboost gebruiken? je kan nu kans maken op een Laughing Buddha gift set t.w.v. €104,50! De campagne is gebaseerd op de zin What makes you smile. Iedereen kan geluk en een glimlach delen met vrienden door het uploaden van een foto die je laat lachen. Meedoen? Klik dan hier! De actie loopt tot en met zondag 16 juni.

Advertorial

8 thoughts on “Rituals feel good video + Winactie!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge