Rock & Ruddle Borstel Review

Rock & Ruddle


Een Rock & Ruddle borstel had ik drie jaar geleden nog nooit geprobeerd. Toen ik drie jaar geleden een pakketje ontving van Andrelon met daarin een klein borsteltje van Rock & Ruddle zei dat me niet heel veel. Het merk had ik wel ergens voorbij zien komen maar ik had het nooit eerder geprobeerd. Nu drie jaar later is dat kleine borsteltje een van de belangrijkste haarproducten uit mijn kast. Vandaag review ik mijn nieuwste aanwinst: een fullsize Rock & Ruddle borstel!

Het verhaal achter Rock & Ruddle


Alexandra Rock en Jackie Ruddle waren klaar met alle saaie haarborstels en besloten dat kwalitatieve borstels niet altijd zwart of bruin hoefden te zijn. Ze kwamen met Rock & Ruddle. Dit merk verkoopt een specifieke borstel (oke, en de miniversie dan) waarbij de consument zelf een leuk design kan kiezen. Hoe leuk is dat? Zo heb je een roze uitvoering, een holografische, eentje met panterprint en ga zo maar door. De keuze is reuze.

Ik had dus al een paarse versie in mijn bezit maar ontving een tijdje terug deze versie met vogels. Ik twijfel nog elke dag of ik de borstel met panterprint niet écht even moet gaan kopen maar deze voldoet ook. Het gaat natuurlijk om de kwaliteit van de borstel en ik kan je vertellen dat die echt fantastisch is.

Wat maakt deze borstel nou zo goed? Dat zit ‘m vooral in de haren. De pinnetjes en haren van de Rock & Ruddle borstel bestaan uit nylon en de haren van een zwijn. Komt deze combinatie je bekend voor? Dat kan zeker: Mason Pierson gebruikt exact hetzelfde. Voor een Mason Piersontje betaal je alleen wel even zo’n 60 euro meer.

Ik heb beide merken mogen proberen en ik kan je vertellen dat ik eigenlijk helemaal geen verschil merk. Fantastisch toch? Een borstel van €39,99 die net zo goed werkt als een Mason Pierson? Ik heb sinds ik deze borstel gebruik nooit meer pijn of moeite tijdens het uitborstelen van klitten (als ik ze überhaupt nog ooit heb) en ook tijdens het föhnen merk ik echt verschil met een simpele borstel van de drogist bijvoorbeeld. Vorige week zag ik de borstels nog bij mijn uiterst favoriete (en zeker niet goedkope) kapper op de balie liggen. Dat zegt toch ook wel wat.

De borstel van Rock & Ruddle zijn op steeds meer plekken te koop. Kijk bijvoorbeeld eens rond bij je lokale kapsalon of bestel een leuke borstel naar keuze online. Let op: een goede borstel gebruiken is niet genoeg om je haar mooi te houden! Goede haarproducten gebruiken gaat verder dan een goede borstel. Het is dus aan te raden om ook een goede shampoo en conditioner te gebruiken.

Ik ben fan! Heb jij al een Rock & Ruddle borstel in huis?

Liefs,
Sharon

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

4 Comments

 1. Jasmijn

  Ik heb deze in het parelmoer groen en vind hem echt super fijn!

 2. Sanne

  Deze zijn heel fijn ja :)

 3. Verbeterhaar

  Klinkt goed.. en ze zien er ook nog eens leuk uit! Merk je ook verschil aan hoe je haar eruit ziet, na een ‘borstelbeurt’, vergeleken met andere borstels?

 4. OASE Hair Vitamins

  Ik ben zo fan van deze borstel. Gebruik jij deze nog steeds? Ik heb de paarse versie, maar vind deze ook wel heel erg leuk.

  Groetjes,

  Nina

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.