Fashion

Romwe bestelling

It’s ROMWE time again! Ik mag tegenwoordig iedere maand een aantal dingen bij Romwe bestellen en dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk! Romwe is een prachtige internationale webshop met unieke & betaalbare items. Deze maand ging ik voor een aantal fijne winter items en een fantastische tas. Het schattige kettinkje kon ik daarna ook niet meer laten liggen :-) Zie hier mijn geshopte items:

Gray JumperStriped JumperBagNecklace

Hoe tof is de grijze versleten trui? Na al mijn inmiddels nog meer versleten gaten-broeken kon deze trui natuurlijk ook niet uitblijven! Ook ben ik erg benieuwd naar de gestreepte trui, ik hoop namelijk dat hij ook echt zo cozy & fijn zal zijn zoals hij er op het plaatje uitziet. De tas heb ik al eens bij andere bloggers voorbij zien komen en daar twijfel ik dus niet zo over, dat komt vast goed. Ik kan in ieder geval niet wachten tot alles binnenkomt! Dat maakt de winterkou toch weer een stukje minder erg..

Hebben jullie al veel winteritems geshopt?

24 thoughts on “Romwe bestelling”

 1. Leuke bestelling heb je geplaatst! Ik moet nog wel een paar tops aanschaffen voor deze winter. Ik heb opzich wel veel truien maar ik wil nog wel een paar andere tops met lange mouwen.

 2. Die 2 truien zijn echt heel tof zeg, wauw! Ik dacht altijd dat Romwe altijd een beetje “aparte” dingen verkocht maar dat bewijst met deze post maar weer dat dat gewoon alleen zo is. Die dingen die jij bestelt hebt zijn namelijk heel erg leuk!

 3. Ah superleuk!
  Vooral die tas is echt wauw.
  Maar ik vraag me af, heb jij nooit last van invoerrechten?
  Aangezien je vaak wel boven de 22 euro bestelt (dacht ik). Als je pakketje er dan wordt uitgepakt, moet je toch invoerrechten betalen?

  1. Je hoort er inderdaad wel eens over ja! Ik heb het zo’n 2/3 jaar terug meegemaakt toen ik een aantal parfums uit Amerika liet overzenden, toen kreeg ik inderdaad een ‘boete’ van 50 euro of iets in die richting. Sindsdien nooit meer eigenlijk! Echt een kwestie van geluk denk ik :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.