Romwe bestelling

It’s ROMWE time again! Ik mag tegenwoordig iedere maand een aantal dingen bij Romwe bestellen en dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk! Romwe is een prachtige internationale webshop met unieke & betaalbare items. Deze maand ging ik voor een aantal fijne winter items en een fantastische tas. Het schattige kettinkje kon ik daarna ook niet meer laten liggen :-) Zie hier mijn geshopte items:

Gray JumperStriped JumperBagNecklace

Hoe tof is de grijze versleten trui? Na al mijn inmiddels nog meer versleten gaten-broeken kon deze trui natuurlijk ook niet uitblijven! Ook ben ik erg benieuwd naar de gestreepte trui, ik hoop namelijk dat hij ook echt zo cozy & fijn zal zijn zoals hij er op het plaatje uitziet. De tas heb ik al eens bij andere bloggers voorbij zien komen en daar twijfel ik dus niet zo over, dat komt vast goed. Ik kan in ieder geval niet wachten tot alles binnenkomt! Dat maakt de winterkou toch weer een stukje minder erg..

Hebben jullie al veel winteritems geshopt?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

24 Comments

 1. Estelle

  Oeh dat gestreepte shirt is leuk!

 2. Martina

  Ziet er goed uit, heb daar nig nooit een bestelling gedaan!

 3. Kimberley

  Leuke dingen heb je geshopt, vooral de truien!

 4. roos

  Leuke bestelling heb je geplaatst! Ik moet nog wel een paar tops aanschaffen voor deze winter. Ik heb opzich wel veel truien maar ik wil nog wel een paar andere tops met lange mouwen.

 5. Kelly

  Die grijze trui is nice!

 6. Robin

  Super dat je elke maand wat mag uitzoeken vooral de truien zijn erg leuk:)

 7. Danique

  Oooh wat een leuke dingen allemaal! Die truien zijn super tof. Nu heb ik helemaal zin om daar iets te gaan shoppen haha

 8. Dani

  Oh leuke items! Vind de truien erg mooi! :)

 9. Eline

  Wat een heerlijke dingen, vooral die grijze trui!

 10. Sharon

  Die 2 truien zijn echt heel tof zeg, wauw! Ik dacht altijd dat Romwe altijd een beetje “aparte” dingen verkocht maar dat bewijst met deze post maar weer dat dat gewoon alleen zo is. Die dingen die jij bestelt hebt zijn namelijk heel erg leuk!

 11. Naomi

  Super leuke dingetjes! Hele leuke truien ook!

 12. Joyce

  De grijze trui lijkt me inderdaad echt tof. Leuke dingetjes heb je uitgezocht!

 13. Carola

  Die twee truien zien er erg leuk uit!

 14. Merel

  Oh my god, die truien zien er zoooo comfy uit, ik wil ook!

 15. Emke x

  die kleding ziet er mega leuk uit! grt Emke x

 16. Ceetje

  Heb vandaag mijn kledingkast winterklaar gemaakt, maar er mogen wel wat mooie items bij. Mooie kleren heb je besteld :)

 17. Ginny

  Ah superleuk!
  Vooral die tas is echt wauw.
  Maar ik vraag me af, heb jij nooit last van invoerrechten?
  Aangezien je vaak wel boven de 22 euro bestelt (dacht ik). Als je pakketje er dan wordt uitgepakt, moet je toch invoerrechten betalen?

  1. Sharon

   Je hoort er inderdaad wel eens over ja! Ik heb het zo’n 2/3 jaar terug meegemaakt toen ik een aantal parfums uit Amerika liet overzenden, toen kreeg ik inderdaad een ‘boete’ van 50 euro of iets in die richting. Sindsdien nooit meer eigenlijk! Echt een kwestie van geluk denk ik :(

 18. Nicole

  Oeh wauwie, wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Vooral die twee truien vind ik awesome, lijken me heeeeerlijk warm! :D

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.