Samenwerken

Over SharonvanBommel.nl
SharonvanBommel.nl is een website over alles wat de vrouw van nu (in de leeftijdscategorie 18-30) interessant vindt. Ik bespreek beautyproducten en kledingitems maar bijvoorbeeld ook hotspots en de laatste gadgets. Ik verwelkom dagelijks duizenden bezoekers die graag horen welke nieuwe producten er op de markt zijn gekomen en hierbij veel waarde hechten aan mijn eerlijke mening.

Ervaring
Mijn blog en sociale kanalen schreef ik zeven jaar geleden in bij de Kamer van Koophandel en sindsdien is SharonvanBommel.nl dus ook mijn dagelijkse inkomstenbron. Ik vind het ontzettend leuk dat ik mijn blog en sociale kanalen mijn werk kan noemen en word telkens weer enthousiast van een nieuwe samenwerking met een mooi merk. Ik heb door de jaren heen ontzettend veel campagnes mogen aannemen, prachtige persreizen mogen maken (met Los Angeles als hoogtepunt!) en natuurlijk een breed netwerk kunnen opbouwen.

PR-bureaus
Er blijven altijd producten bestaan die ik nog niet heb geprobeerd en ik sta dus ook open voor het ontvangen van producten. Ook bezoek ik geregeld (met liefde!) nieuwe hotspots of steden zodat ik hierover kan schrijven op mijn blog. Heeft u merken in uw portfolio die goed bij mijn blog zouden passen? Stuur dan een e-mail voor mijn postadres.

SharonvanBommel.nl werkte al samen met:
Dove, Andrelon, Milka, Zalando, Philips, Zenner, Mercedes-Benz, Kruidvat, 8×4, OTTO, DubbelFrisss, MUA, Duifhuizen, Sally Hansen, Ardell, Mora, Ziggodome, Melba, Lay’s, Microsoft, Intratruin, Sensationails, Nivea, Shopkorting, GET1-2, Promiss, De Efteling, Rimmel en nog vele andere mooie merken.

Welke adverteermogelijkheden zijn er?
Er zijn natuurlijk verschillende soorten advertenties mogelijk op zowel mijn blog als mijn sociale kanalen. De meest voorkomende zijn hieronder als voorbeeld weergegeven:

– Advertorial in de vorm van een blogpost met links naar keuze
– Banner aan de rechterkant van mijn blog (widgets)
– Banner aan de bovenkant van mijn blog (header)
– Het plaatsen van een link in een oud artikel

Studies
Door mijn studies Business Innovation en Communicatie (met een minor in Digital Marketing) heb ik de afgelopen jaren gemerkt dat de communicatie tussen opdrachtgevers en mij erg soepel verloopt. Ik weet immers welke stappen nodig zijn om uw doel te bereiken, of het nu om meer traffic, naamsbekendheid of een hogere ranking in de zoekmachines gaat.

Heeft u interesse in een samenwerking? Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen door een mail te sturen naar contact@sharonvanbommel.nl.

Let’s get started!

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.