Selected Femme Bestelling Review

Tijdens mijn afstudeerperiode was ik even helemaal niet bezig met shoppen en gek genoeg heb ik er zelfs bijna niet aan gedacht. Nu ben ik inmiddels afgestudeerd (yes!) en lijkt het alsof ik toch echt even wat maanden in te halen heb. Toen ik hoorde dat ik een bestelling mocht plaatsen bij Selected Femme werd ik daarom ook meteen enthousiast. Perfecte timing! Ik heb twee super leuke items uitgekozen die ik vandaag met je ga delen inclusief close-ups en aan-foto’s. Klaar voor mijn Selected Femme Bestelling Review? Let’s go!

Selected Femme bestelling

Laten we snel beginnen met het eerste item. Het eerst item wat ik heb besteld is deze super toffe blouse in een roestbruine kleur. Door Selected Femme wordt de kleur officieel ‘smokey paprika’ genoemd. Dit is een heerlijke blouse voor de huidige temperaturen. Deze blouse heeft namelijk lange mouwen maar is wel gemaakt van een lekker licht stofje. Leuk detail: de stof van de blouse is gemaakt van gerecycled polyester! Oude flessen (bestaand plastic dus) zijn hiervoor omgezet naar een volledig nieuw product. Hoe cool (en goed!) is dat. Hier voel je echter niets van, de stof voelt gewoon zacht en comfortabel aan. Ik bestelde de blouse in een maat 38.

Selected Femme bestelling

Cute right? Je kunt deze blouse combineren met een rokje voor een ‘schattige’ look maar ik zal hem vooral gaan combineren met een jeans zoals je hierboven ook ziet. Ik vind de kleur ook echt onwijs mooi! Je kunt hem hier vinden in de webshop voor €49,99.

Selected Femme bestelling
Het tweede product is toch wel echt het hoogtepunt van mijn bestelling. Ik bestelde namelijk ook een super toffe holografische paarse(!) blouse. Nu ben ik normaal gesproken echt meer van de basic kleuren en prints maar deze moest ik gewoon hebben. Het materiaal van deze blouse voelt wat steviger aan dan de blouse die ik hierboven besprak. Hij is gemaakt van 80% Viscose en 20% Polyester. De stof en het effect wat deze stof geeft vind ik echt fantastisch. Hoe cool is dit met een vintage jeans en witte sneakers? Er is ook een jurk beschikbaar in deze stof voor de vrouwen die helemaal all-out willen gaan. De stof heeft iets vintage-achtigs maar ook juist weer iets heel moderns. Heel cool.

Selected Femme bestelling

Ik kan me voorstellen dat niet iedereen deze blouse mooi gaat vinden maar ik ben hélemaal fan. Lekker opvallend en anders dan anders. Ik combineer hem zoals je hierboven kunt zien graag met een jeans en stoere riem. Je kunt hem hier vinden in de webshop van Selected Femme. Mocht je hem tof vinden (wat ik snap haha) schiet dan wel op, één maat is namelijk nu al uitverkocht!

Dit was alweer mijn Selected Femme Bestelling Review! Wat vinden jullie van mijn nieuwe items? En heb jij al kleding van Selected Femme in je kledingkast?

Bekijk hier mijn andere blogposts over Fashion!
Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.