Sensationails – hoe verwijder je deze gellak weer?

Nagels

Sensationails verwijderen, hoe doe je dit?

Sensationails verwijderen is een stuk makkelijker dan je denkt. Zoals ik laatst al vertelde ben ik super enthousiast over sensationails. De (gel)lak blijft 2 weken perfect zitten, heeft een prachtige glans en is ook nog eens doodsimpel om te zetten. Wel kwam ik wat negatieve berichten tegen op het internet van mensen die beweerden dat deze gel-nagellak onmogelijk te verwijderen zou zijn zonder je nagels kapot te maken.. Not true! Vandaag ga ik je laten zien hoe ik deze sensationails weer van mijn eigen nagels verwijder zonder ze te beschadigen.

Hoe haal je gellak eraf?

Zoals de meeste waarschijnlijk al wel weten kan je sensationails ‘afweken’ met aceton. Ik vond pure aceton iets te agressief klinken en ging voor normale nagellakremover, dit werkt ook en is dus iets ‘liever’ voor je arme nageltjes. Ik hoorde dat sommige meiden namelijk vervelende prikkelingen en een branderig gevoel kregen bij het gebruik van pure aceton: niet nodig dus. Je dept dus flink wat nagellakremover op een watje, pakt wat aluminiumfolie en wikkelt deze vervolgens om de nagel. Zorg er wel voor dat er flink wat nagellakremover als het ware op je nagel ‘drukt’ zodat de gel-nagellak goed los kan weken.

Hoewel bovenstaande foto misschien een tikje ‘horror’ uitstraalt valt dit reuze mee. Je ziet hier hoe mijn nagel uit de aluminiumfolie komt: half losgeweekt maar toch nog voorzien van een dikke laag gel nagellak. Wat ik dan doe is met mijn andere nagels onder het stuk gellak wat los zit (snappen we het nog?) gaan en deze vervolgens onder de resterende gellak te schuiven. Ga du niet trekken (dat is niet alleen super slecht voor de kwaliteit van je nagels maar zorgt er ook nog eens voor dat het stuk wat blijft zitten er voor geen mogelijkheid af te krijgen is en dus gevijld zal moeten worden.. dat wil je voorkomen als ‘beginner’) Mijn tip is dus om het overige deel echt van je nagel af te liften/schuiven. Bij mijn duim die je hier op de foto ziet begin ik dus aan de kant van mijn hand en schuif ik van onder de gel-nagellak steeds verder naar de kant van mijn vingertop toe. Works like a charm!

Dan is je nagel dus weer schoon! Wel kan het zijn dat je nagels toch een tikje onverzorgd en/of droog aanvoelen en dan is het geen overbodige luxe een lekkere dikke laag verzorgende balsem aan te brengen. Ik gebruik hier Rosebud Salve (wonder voor zowel nagels als nagelriemen! Ook voor je lippen natuurlijk) en deze zorgt ervoor dat je nagels er weer uit zullen zien als voorheen.

Sensationails hoeft dus helemaal niet slecht te zijn voor je nagels wanneer je er maar goed mee omgaat. Ook wilde ik duidelijk maken dat je echt geen duur remover-setje hoeft aan te schaffen (hoewel de remover-tool zeker geen overbodige luxe zou zijn!) en dat het zo ook makkelijk kan.

Conclusie: Sensationails zorgt voor een prachtige kleur op je nagels die 2 weken perfect blijft zitten, een fantastische glans geeft en die er ook weer prima afgaat zonder je nagels te beschadigen. Ik ben groot fan :)! Sensationails verwijderen is super makkelijk!

18 thoughts on “Sensationails – hoe verwijder je deze gellak weer?”

  1. Ik heb gisteren 1 hand gedaan om de gel eraf te krijgen. Met pure aceton, wat een hel!

    Wel een uur bezig geweest. Uit eindelijk brandend gevoel bij mijn nagels en alles er maar afgevijld.

    Ik ben nu 1 nagel aan het doen zoals jij het beschrijft, maar hoe lang laat je het folie erom zitten?

  2. Helaas zijn mijn nagels hier niet geschikt voor want heb het in oktober opgehad en toen waren mijn nagels helemaal kapot toen 3 maanden gewacht tot mijn nagels weer hersteld waren en toen toch weer opgedaan en nu zijn mijn nagels weer echt helemaal kapot.
    Ik ga het nu NOOIT meer gebruiken, wel had ik steeds 2 weken lang mooie gelakte nagels maar daarna…… verschrikkelijk kapot ! Jammer want ik heb er 70,00 euro voor betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.