Sensationails – hoe verwijder je deze gellak weer?

Sensationails verwijderen, hoe doe je dit?

Sensationails verwijderen is een stuk makkelijker dan je denkt. Zoals ik laatst al vertelde ben ik super enthousiast over sensationails. De (gel)lak blijft 2 weken perfect zitten, heeft een prachtige glans en is ook nog eens doodsimpel om te zetten. Wel kwam ik wat negatieve berichten tegen op het internet van mensen die beweerden dat deze gel-nagellak onmogelijk te verwijderen zou zijn zonder je nagels kapot te maken.. Not true! Vandaag ga ik je laten zien hoe ik deze sensationails weer van mijn eigen nagels verwijder zonder ze te beschadigen.

Hoe haal je gellak eraf?

Zoals de meeste waarschijnlijk al wel weten kan je sensationails ‘afweken’ met aceton. Ik vond pure aceton iets te agressief klinken en ging voor normale nagellakremover, dit werkt ook en is dus iets ‘liever’ voor je arme nageltjes. Ik hoorde dat sommige meiden namelijk vervelende prikkelingen en een branderig gevoel kregen bij het gebruik van pure aceton: niet nodig dus. Je dept dus flink wat nagellakremover op een watje, pakt wat aluminiumfolie en wikkelt deze vervolgens om de nagel. Zorg er wel voor dat er flink wat nagellakremover als het ware op je nagel ‘drukt’ zodat de gel-nagellak goed los kan weken.

Hoewel bovenstaande foto misschien een tikje ‘horror’ uitstraalt valt dit reuze mee. Je ziet hier hoe mijn nagel uit de aluminiumfolie komt: half losgeweekt maar toch nog voorzien van een dikke laag gel nagellak. Wat ik dan doe is met mijn andere nagels onder het stuk gellak wat los zit (snappen we het nog?) gaan en deze vervolgens onder de resterende gellak te schuiven. Ga du niet trekken (dat is niet alleen super slecht voor de kwaliteit van je nagels maar zorgt er ook nog eens voor dat het stuk wat blijft zitten er voor geen mogelijkheid af te krijgen is en dus gevijld zal moeten worden.. dat wil je voorkomen als ‘beginner’) Mijn tip is dus om het overige deel echt van je nagel af te liften/schuiven. Bij mijn duim die je hier op de foto ziet begin ik dus aan de kant van mijn hand en schuif ik van onder de gel-nagellak steeds verder naar de kant van mijn vingertop toe. Works like a charm!

Dan is je nagel dus weer schoon! Wel kan het zijn dat je nagels toch een tikje onverzorgd en/of droog aanvoelen en dan is het geen overbodige luxe een lekkere dikke laag verzorgende balsem aan te brengen. Ik gebruik hier Rosebud Salve (wonder voor zowel nagels als nagelriemen! Ook voor je lippen natuurlijk) en deze zorgt ervoor dat je nagels er weer uit zullen zien als voorheen.

Sensationails hoeft dus helemaal niet slecht te zijn voor je nagels wanneer je er maar goed mee omgaat. Ook wilde ik duidelijk maken dat je echt geen duur remover-setje hoeft aan te schaffen (hoewel de remover-tool zeker geen overbodige luxe zou zijn!) en dat het zo ook makkelijk kan.

Conclusie: Sensationails zorgt voor een prachtige kleur op je nagels die 2 weken perfect blijft zitten, een fantastische glans geeft en die er ook weer prima afgaat zonder je nagels te beschadigen. Ik ben groot fan :)! Sensationails verwijderen is super makkelijk!

Zin om nieuwe kleurtjes te bestellen? Dat kan je gemakkelijk online doen via deze website.

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

18 Comments

 1. femketje

  Die gelnagels zijn zo handig! En nog makkelijk te verwijderen ook ;3
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 2/7; Splash It On!My Profile

 2. Céline

  Handig dit! Niet veel andere blogs behandelen hoe je dit er makkelijk weer af krijgt.
  Céline onlangs geplaatst…Essence Gel NailsMy Profile

 3. Martina

  Dat valt zeker niet tegen!
  Martina onlangs geplaatst…2 Juli 2013My Profile

 4. Maxime

  Handig dat je het verwijderen laat zien! ;-)

  XO

 5. Miranda

  Wat fijn om te weten ;D
  Miranda onlangs geplaatst…Persoonlijk ; my life right nowMy Profile

 6. maureenlisanne

  Ik ben erg bang dat ik mijn nagels ga beschadigen als ik gelnagels heb, dus ik stel het gebruiken nog even uit ha.
  maureenlisanne onlangs geplaatst…Inspiration nail-art.My Profile

 7. Joyce

  Handig dat je hier ook over schrijft!
  Joyce onlangs geplaatst…My Month In Photo’s #5My Profile

 8. Annelie

  Handig artikel! Het valt best mee ja :)
  Annelie onlangs geplaatst…Geslaagd!My Profile

 9. Caro

  Hoor zoveel goeds over die sensationails! Wil ik echt is gaan proberen! :-) Goed om te weten hoe je ze er weer afhaalt!
  Caro onlangs geplaatst…♥ Favorieten Van De Afgelopen Tijd ♥My Profile

 10. Beautydiamonds

  Handig! Ik wil ze zeker is uitproberen!
  Beautydiamonds onlangs geplaatst…Review| NYC Big Bold Bronzer LEMy Profile

 11. Beautytalk

  Ik zit momenteel te wachten op de pakjesdienst as we speek :) Ik kan niet wachten om ze uit te testen! Bedankt voor de tip!
  Eefje
  Beautytalk onlangs geplaatst…H&M pop-up shop @ Tomorowland!My Profile

 12. Marloes

  Het valt reuze mee inderdaad! Ga ze zeker eens een keer uitproberen!
  Marloes onlangs geplaatst…CHI Keratin TreatmentMy Profile

 13. MissBeautypassion

  Ik ga het er vandaag voor het eerst afhalen, dus dat ga ik proberen! ps. Ik vind je nieuwe lay out heel mooi, maar ik vind het lettertype een beetje lastig te lezen. Miss kun je het iets groter instellen? :)
  MissBeautypassion onlangs geplaatst…Max Long lasting glossy lipstickMy Profile

 14. Myrthe

  Ziet er wel goed uit zo! Volgens mij niet veel moeilijker dan glitter nagellak?
  Myrthe onlangs geplaatst…Makkelijke blauwe holografische nail art!My Profile

 15. Priscilla

  Ik heb gisteren 1 hand gedaan om de gel eraf te krijgen. Met pure aceton, wat een hel!

  Wel een uur bezig geweest. Uit eindelijk brandend gevoel bij mijn nagels en alles er maar afgevijld.

  Ik ben nu 1 nagel aan het doen zoals jij het beschrijft, maar hoe lang laat je het folie erom zitten?

 16. Jantine

  Wow, ik zit nu net ontzettend te klieren met het verwijderen. Ben blij dat ik dit zie! Thanks voor de duidelijke post :-)

 17. Vita

  Helaas zijn mijn nagels hier niet geschikt voor want heb het in oktober opgehad en toen waren mijn nagels helemaal kapot toen 3 maanden gewacht tot mijn nagels weer hersteld waren en toen toch weer opgedaan en nu zijn mijn nagels weer echt helemaal kapot.
  Ik ga het nu NOOIT meer gebruiken, wel had ik steeds 2 weken lang mooie gelakte nagels maar daarna…… verschrikkelijk kapot ! Jammer want ik heb er 70,00 euro voor betaald.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.