beauty Makeup Makeup Looks Oogschaduw Review

Sephora – Colorful 5

1

Toen ik in Venetie was en ik na mijn enorme KIKO haul eigenlijk niets meer wilde kopen vielen mijn ogen ineens op het enorme SEPHORA logo wat tegenover mij op een winkelruit stond. Oh dear, dit kon nooit goed aflopen. Het is dat ik een kuchende (hint hint, wanneer mag ik hier weg) vader bij me had die dag anders had ik nog veel meer mee naar huis genomen. Ik ging namelijk de deur uit met maar een product: een oogschaduwpalette. Vandaag vertel ik er meer over!

foto3

Het gaat vandaag om het Colorful 5 ‘Sunrise to sunset bronze’ palette van Sephora. Een prachtig palette met vijf kleuren die geschikt zijn voor een draagbare look voor naar je werk maar ook zeker om te vormen tot een look voor een avondje uit.

foto4

Vier van de oogschaduws zijn voorzien van een satin-finish en de andere kleur bestaat vooral uit heel veel glitters. Op de achterkant van het palette zie je hoe je de kleuren het beste kunt gebruiken maar daar houd ik me persoonlijk niet echt aan. Laat jij je beinvloeden door de ‘technieken’ die soms op oogschaduwdoosjes zijn weergegeven? Wel heel handig voor beginners natuurlijk! Het doosje bevat vijf gram en werd in Italie verkocht voor €19,95. En ja, daar schrok ik best wel van toen ik thuis kwam haha! Oh well, als je dan toch in italie bent..

foto2

Tijd voor swatches! De kleuren zijn ontzettend gepigmenteerd, vandaar dat ik die €19,95 voor deze keer wel wilde accepteren. De kleuren brengen fijn aan, zijn prima te blenden en blijven lang zitten. Gebruik wel een geode basis (ik ging voor painterly paintpot van MAC) anders krijg je sowieso een glitterrand in je crease en dat is nou niet echt mijn favoriete look.

foto6
foto5

Een oogschaduwlook waarbij ik gebruik heb gemaakt van alle kleuren die het palette bevat

Of ik hem zijn €19,95 waard vind? Ja! Je kunt het palletje gemakkelijk overal mee naartoe nemen en je de kunt de kleuren combineren tot oneindig veel ooglooks. Werklook, avondlook, natuurlijk, heftig en ga zo maar door. De pigmentatie is ontzettend goed en daar maak je mij natuurlijk erg blij mee. Ik kan dit palette zeker aanraden!

Wat vind jij er eigenlijk van dat Sephora niet meer in Nederland zit?

29 thoughts on “Sephora – Colorful 5”

  1. Ik hoopte al dat je hem zou reviewen, hij zag er zo mooi uit, en dat is hij ook, haha! Ik huil nog steeds na van het verlies van de Sephora… Al maakt het het uitstapje naar het buitenland wel weer nog veel leuker als je er een ziet!

  2. Mooi palette zeg, en wat een mooie look heb je er mee gemaakt. Toen de Sephora wegging vond ik het niet echt jammer want ik kwam er toch nooit, hij zat namelijk niet bij mij in de buurt en ik kocht zelf nooit dure make-up. Pas daarna, toen ik Urban Decay en Too faced enzo begon te ontdekken, vond ik het toch wel jammer haha. Het lijkt me wel leuk om er rond te lopen maar nog steeds zou ik er niet zo snel dingen kopen.

  3. Mooie look heb je ermee gemaakt maar iedereen die al veel make-up heeft zal deze kleuren er wel bij hebben zitten denk ik.
    In die zin niet zo heel bijzonder voor 20 euro….
    Als Sephora hier een enorme omzet had waren ze beslist niet weg gegaan lijkt me. De groep vrouwen in Nederkand die wat over hebben voor make-up zijn er helaas niet veel. Het is zeker jammer voor een aantal mensen. Zelf kom ik er gelukkig nog geregeld maar dan elders op de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge