nagels

‘Shar, wat zijn je nagels lang!’

Om lange nagels te krijgen zou je je nagels iedere dag moeten insmeren met crèmepjes en nagelverharders, AL-TIJD een basecoat moeten gebuiken en zo vaak mogelijk vijlen maar dan wel maar èèn richting op en vooral geen ge-zigzag. Mensen verwachten dus ook dat ik iedere dag uren aan mijn nagels besteed maar het tegendeel is waar. Ik doe eigenlijk helemaal niets goeds met mijn nagels! Ik draag altijd nagellak, vergeet zo nu en dan een basecoat aan te brengen en vijl nog steeds twee kanten op. Mijn geheim? Heel veel nagellak dragen.

Natuurlijk moet het ook een beetje ‘in je genen’ zitten maar ik geloof er heilig in dat wanneer je veel nagellak op je nagels hebt, je nagels vanzelf sterker zullen worden. Eigenlijk is het ook heel logisch: hoe meer nagellak – hoe dikker je nagels zijn – hoe sterker ze zijn en dus minder snel zullen afbreken. Smeer er dus eens lekker een extra laag op wanneer 2 lagen ook wel zouden voldoen. Wie weet bereik jij zo hetzelfde resultaat!

Mocht je benieuwd zijn naar het prachtige lakje wat ik draag op bovenstaande foto, je kan hem vinden bij HEMA onder de naam ’19 – Sandy Yellow’ voor maar €1,95. De mannen uit mijn omgeving vind hem verschrikkelijk maar ik houd van deze kleur! Lekker over de top, just the way i like it.

Wat doen jullie allemaal om je nagels mooi lang te krijgen/houden?

26 thoughts on “‘Shar, wat zijn je nagels lang!’”

  1. Mijn nagels hebben het ook lang zo vol gehouden… Tot deze winter! *scheur breek krak* Ik weet niet wat er gebeurde maar sindsdien zijn ze nooit meer zo lang geworden. Nu smeer ik iets vaker met nagelolie en pak ik altijd een basecoat. Mijn nagels zijn wel weer bijna zo sterk en ook zeker minder geel. Oh en dan heb ik het niet over deze lak, maar over verkleuring van je natuurlijke nagel! Dit kleurtje is ook wel heel vet :)
    Marieke onlangs geplaatst…Opaless(e) is more.My Profile

  2. Ik kan het helaas niet, ik begin meteen weer nagel te bijten zodra mijn gelnagels er af zijn. Soms wel vervelend, maar van de andere kant ben ik nog steeds blij met mijn gelnagels :-)! Ik vind het gele kleurtje trouwens heel gaaf!
    Alyssa onlangs geplaatst…Batiste droogshampooMy Profile

  3. haha, ik had nooit lange nagels toen ik geen nagellak droeg. Nu draag ik nagellak en ze zijn zo mooi lang nu. En verder doe ik er ook niks aan

  4. Ik heb wel allemaal soorten en maten nagelverharders maar gebruik ze eigenlijk nooit hoe het moet, vaak moet je ze 3 weken lang iedere dag aanbrengen, maar ik doe het alleen als ik mijn nagels een kleurtje geef! ik heb er opzich wel sterkere nagels door gekregen (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge