Diary

Sharing life on sunday #1

1. Dinner bij the parents 2. outfit Dance At The Park 3. Dance At The Park met vriendinnetje Ayla 
4. De dam rond 9 uur 's ochtends.. heerlijk! 5. GUESS event 6. Studentfood 7. Chocolade kruidnoten 8. Valtifest! 9. Working on the blog :-)

Jep, je leest het goed: ik ga weer beginnen met weekly-diaries! Juist nu ik in Amsterdam woon maak ik iedere dag weer toffe dingen mee en deze moet ik natuurlijk met jullie delen! De eerste keer speel ik alleen wel een klein beetje vals, ik heb vorige week zondag er namelijk ook bij betrokken ;-) Toen ging ik namelijk naar Dance At The Park met een vriendinnetje en die dag was de 7 euro die we er samen voor betaalden (bij vakantieveilingen haha) helemaal waard! Ook was ik deze week druk bezig met het organiseren van een GUESS event tijdens VFNO. Deze opdracht kwam vanuit stage en ik vond het supertof om in mijn tweede week al zoiets groots te mogen organiseren!

Ook zie je hier mijn lovely studentenavondeten waar ik enorm trots op ben (kuch). Eerlijk gezegd ben ik niet zo picky als het op avondeten aankomt. Als je een soepje combineert met vers stokbrood en een toffe serie komt het sowieso altijd wel goed. Ik ben deze week begonnen aan Nashville, kijkt iemand van jullie die serie toevallig ook al? Ik sloot de week af met Valtifest (wat een tof feest!). Het thema was kak en mijn Primark zonnebril kwam dus weer eens goed van pas. De laatste foto spreekt voor zich.. het werken aan de blog gaat gewoon door :-) 

Hoe was jullie week?

13 thoughts on “Sharing life on sunday #1”

  1. leuke dingen heb je gedaan! ik wilde ook graag naar valtifest maar had helaas niemand om mee te gaan haha.. mijn vrienden houden niet zo van festivals helaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge