Shiseido Clarifying Cleansing Foam Review

Mijn allereerste product van Shiseido was een foundation, de Synchro Skin Glow om precies te zijn. In deze blogpost schreef ik er meer over. Inmiddels zijn we alweer bijna een jaartje verder en heb ik al heel wat mooie producten van Shiseido aan deze lijst mogen toevoegen. Een van deze producten is de Shiseido Clarifying Cleansing Foam. Benieuwd naar mijn mening over dit product? Lees dan snel verder!

We hebben allemaal wel eens van die momenten waarop onze huid niet is wat ‘ie hoort te zijn. Ik merkte dat ik hier en daar wat onzuiverheden kreeg en dat mijn gezicht niet zo zacht aanvoelde als normaal. Time for change! Als blogger heb je natuurlijk de luxe dat je een zogenaamde ‘reviewbak’ tot je beschikking hebt en ik besloot de Shiseido Clarifying Cleansing Foam eens een kans te geven.

Shiseido Clarifying Cleansing Foam komt in een vrij neutrale verpakking. Wel komt de altijd chique rode kleur subtiel terug in de dop en glanst de tube heel mooi. Voor een prijs van €45,89 krijg je 125ml aan product. Best wel aan de prijs natuurlijk maar het gaat hier dan ook om een luxemerk.

De officiële beschrijving van dit product:

“Weersta stress en voorkom huidproblemen met Shiseido’s Daily Essentials Clarifying Cleansing Foam. Onthul uw huid op haar best, vandaag en elke dag. Deze Clarifying Cleansing Foam is een rijkelijk schuimend reinigingsproduct dat Micro White Powder en witte klei bevat om effectief onzuiverheden, overtollige oppervlaktecellen, verontreinigingen en geoxideerde stoffen die huidveroudering kunnen veroorzaken, weg te nemen. Het verwijdert echter niet het essentiële vocht in de huid. De huid ziet er zacht en stralend uit, met een verfijnde textuur”

Belangrijke ingrediënten van dit product zijn het mineraalwater uit Kirishima, Rice Germ Oil en Yomogi (een plant uit Japan). Shiseido geeft aan dat dit product geschikt is voor alle huidtypes.

Het product komt dus in een tube-vorm en dat vind ik persoonlijk erg handig. Je hoeft nergens met je vingers ‘in’ en dat werkt lekker hygiënisch. De werking van het product is als volgt:

Je start met een klein stukje Cleansing Foam op je hand. Nu is het natuurlijk nog geen foam en lijkt het meer op een stukje crème. Om het daadwerkelijk tot foam te maken voeg je er een klein beetje water aan toe. Dan krijg je het volgende:

Hoe meer je met je handen over elkaar gaat hoe meer foam er ontstaat! Als je even je best doet krijg je echt flinke schuim! Hierna kan je het product aanbrengen op je gezicht. Ik masseer het altijd nog even goed in en haal het er daarna af met lauw water.

Wat doet het voor mijn huid? 
De Shiseido Clarifying Cleansing Foam is voor mij zeker een goede aanvulling op mijn huidverzorgingsproducten. Ik gebruik deze cleanser graag wanneer ik mijn make-up al heb verwijderd en daarna nog een diepe cleanser wil gebruiker. Daarna voelt mijn huid echt súper schoon en zacht aan. Ik zou je wel willen aanraden om daarna een goede hydraterende crème te gebruiken. Ik heb zelf combination skin en merk dat ik van de Shiseido Clarifying Cleansing Foam een super zachte en gladde huid krijg maar de hydratatie daarna ook wel echt nodig heb. Ik gebruik hiervoor op dit moment de Shiseido Clear Mega-Hydrating Gezichtsverzorging waarover ik jullie later meer vertel! De Shiseido Clarifying Cleansing Foam raad ik in ieder geval aan als je een normale tot vette huid hebt. Voor de droge huid is deze cleansing foam denk ik wat minder geschikt. Je kunt de Shiseido Clarifying Cleansing Foam online kopen op Bol.com (nu in de korting zie ik!) of natuurlijk een luxe parfumerie bij jou in de buurt!

Heb jij eigenlijk al producten van Shiseido in huis? 

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  1. Nicole

    Wat een luxe cleanser zeg. Hij klinkt wel heel erg fijn. Het lijkt me inderdaad een fijne aanvulling op je routine.

    1. Sharon

      Zeker waar! Hij is inderdaad luxe (en aan de prijs) maar super fijn. Bedankt voor je berichtje :)!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.