27 thoughts on “Shoplog: C&A, Sheinside & ROMWE”

 1. Je nieuwe setting ziet er echt heel erg gezellig uit! Ik ga eens even kijken naar die trui van C&A, of die ook in de webshop te vinden is. Ik heb ook nog nooit zo trui gezien met zulke lange mouwen bij mijzelf. Heerlijk om je mouwen te moeten omslaan, omdat ze eindelijk eens te lang zijn! Je hebt echt super leuke dingen gekocht!

 2. Ik vind je setting zo echt super leuk! En je hebt leuke aankopen gedaan. :-) Ben toch wel erg benieuwd hoe het jasje je staat! En die trui en jeans van de C&A lijken me fijn! Ik heb er van de week een parka jas en laarsjes gekocht, ook heel leuk!
  Milou onlangs geplaatst…Lazy SaturdayMy Profile

 3. leuke aankopen, ik ga binnenkort ook maar eens kijken bij c&a! ben zelf 1,92 en ken het probleem ;) ik vind dat je haar supermooi zit, hoe creëer je dat volume bij de aanzet?

 4. Leuke haul!

  Zou je een outfit kunnen doen met die C&A jeans? Ik ben namelijk ook heel lang (1.86) en ik kan nergens een goed betaalbare lange broek vinden. En welke C&A heb je die broek gekocht? Want ze hebben niet in elke C&A lange modellen.

  XXEva

 5. Wat een leuke dingen heb je gekocht. Ik wilde eerst heel graag kleding kopen bij Sheinside want ze hebben op de site erg leuke dingen. Heb het uiteindelijk toch maar niet gedaan omdat ik eigenlijk alleen maar negatieve dingen las op internet van mensen die super lang moesten wachten of het gewoon niet kregen. En als ze het kregen dat de kwaliteit ontzettend tegen viel.
  Ik zag ook op de webshop dat er in sommige kleding gewoon labels van H&M in staan.. Dus ondanks dat de webshop er leuk uitziet durf ik er niets te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge