Overig

Review: Sleek pout polishes

Ik heb vorig jaar een periode gehad waarin ik helemaal gek was op sleek. De oogschaduwpaletten dan. Ik had er toen 4 en gebruikte ze geregeld voor tutorials en dagelijke looks. Na een tijdje werd dat minder, waarom weet ik eigenlijk zelf ook niet. Ik gebruikte de paletten niet meer, verkocht ze aan iemand die er wel enthousiast over was en heb er sindsdien niet meer aan gedacht. Wel ben ik altijd nog benieuwd geweest naar de welbekende Sleek Pout Polishes. Toen ik ze afgelopen week in Londen zag liggen kon ik het dus niet laten om er 3 mee te nemen!

Mocht je nou niet weten wat Pout Polishes zijn, je kan het zien als een zeer verzorgende lippenbalsem die een subtiel kleurtje afgeeft op je lippen. Ze hebben een platte ronde verpakking en een stijlvolle zwarte matte dop. Door het kleine formaat zijn ze erg handig om mee te nemen in een clutch bijvoorbeeld! Deze lippenbalsems bevatten ook nog eens SPF15 zodat je lippen goed beschermd zullen zijn tegen de zon.

Ik ging voor de kleuren Pink Cadillac, Powder Pink & Electro peach.

Vinden jullie dit ook zo’n heerlijke foto? 3 ongebruikte creme producten.. yum! Linksboven zie je Pink Cadillac, rechts Electro Peach en onderaan Powder Pink. Het lijken hele felle kleurtjes maar aangezien het lippenbalsems zijn valt dit op je lippen wel mee. Klaar voor swatches?

Van links naar rechts zie je hier: Pink Cadillac, Electro Peach & Powder Pink. De balsems zijn heerlijk creamy en je hoeft totaal geen moeite te doen om wat kleur op je vinger te krijgen. Ze zijn ook goed gepigmenteerd zoals je ziet. Mooie kleuren ook!

Niets op mijn lippen – Powder Pink
Electro Peach – Pink Cadillac

En jawel, lipswatches. Ik vind ze persoonlijk echt heel erg awkward om terug te zien maar jullie gaven aan dit fijn en onmisbaar te vinden dus hier zijn ze dan! Your wish is my command. Zoals je wel kan zien geven de balsems een lekker kleurtje af. Ze zijn safe genoeg voor overdag maar geven toch wat extra’s aan je look.

Je kan wel zeggen dat ik fan ben van deze lippenbalsems! Ze zijn creamy, gepigmenteerd, bevatten een zoet geurtje en SPF15, blijven lang zitten en hebben ook nog eens een leuke en praktische verpakking. Nog een leuk pluspunt: ze kosten op dit moment maar €5,49 bij Enchantra! Klik hier voor de beschikbare kleuren.

Welke sleek producten zouden jullie mij nog kunnen aanraden?

24 thoughts on “Review: Sleek pout polishes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.