Sleutel kwijt? Zo kom jij alsnog je huis binnen!

Ben je in alle haast de sleutel in je huis vergeten maar heb je de deur wel al achter je dicht getrokken? Is dat even balen. Nu moet je dus een oplossing vinden om je huis binnen te treden zonder sleutel en het liefst zonder schade aan te richten. Hier worden mogelijke opties genoemd om je huis binnen te treden zonder sleutel.

Professioneel hulp zoeken

Als je de deur graag zo snel mogelijk wilt openen zonder de deur te beschadigen kan je het beste contact opnemen met een slotenmaker. Slotenprobleem Kwijt zal 24/7 voor je klaarstaan om het probleem voor je op te lossen. Dit zullen ze doen met professioneel gereedschap waardoor de schade aan je huis beperkt blijft. Een lokale slotenmaker kan snel voor je deur staan om je te helpen. Het voelt natuurlijk onveilig als je je eigen huis niet binnen kan en als er een kans bestaat dat iemand anders met jouw sleutel rondloopt.

Probeer de sleutel te vinden

Bedenk goed waar je de sleutels voor het laatst hebt gebruikt. Heb je ze voor het laatst gezien toen je de deur af hebt gesloten? Dan heb je ze waarschijnlijk in je tas gestopt. Zitten ze daar niet? Dan zijn ze er per ongeluk uitgevallen of gestolen. Loop terug naar alle plekken waar je bent geweest om deze te inspecteren. Als je de sleutels nergens kan vinden dan kan je iemand bellen die een reservesleutel heeft. Deze kan dan de deur voor je open doen. Misschien vind je wel de sleutel gewoon op de tafel in de woonkamer.

Andere ingangen

Check altijd eerst of andere ingangen naar je huis gewoon toegankelijk zijn. Je kan bijvoorbeeld de sleutel van de achterdeur nog gewoon in je tas hebben waardoor je via de achterdeur je huis binnen kan. Ergens in je huis kan ook een raam dat open staat een optie tot binnentreden zijn.

Tips om sleutels niet meer te verliezen

Er zijn een aantal manieren die je kunt gebruiken zodat je je sleutels niet meer verliest. Je kunt bijvoorbeeld zorgen dat je een grote sleutelhanger aan je sleutel hebt. Zo wordt de kans kleiner dat je hem verliest. Zorg er verder voor dat je altijd een reservesleutel bij een betrouwbaar iemand achterlaat. Verder is het handig om een vaste plek voor je sleutels te hebben. Je kan zorgen voor een vaste plek binnenhuis maar ook een vaste plek buitenshuis, zoals een vast vakje in je tas.

Zorg dat je toch je huis binnen kan komen als je je sleutel kwijt bent met een van bovenstaande opties! 

 

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.