Sneak peek van mijn nieuwe appartement!

Lifestyle Persoonlijk

foto3

Goedemorgen vanuit een rumoerig Amsterdam! Het waait hier als een malle (net zoals in de rest van Nederland nu volgens mij) maar dat maakt me niets uit, ik werd vandaag namelijk wakker in mijn nieuwe appartement! Ik vertelde jullie een paar dagen terug natuurlijk al over mijn verhuizing maar nu ik eindelijk internet heb kunnen regelen kan ik jullie eindelijk wat laten zien van mijn nieuwe woning.

foto4

Veel van jullie dachten dat de plaatjes op mijn moodboard al van mijn huis waren (haha, i wish) maar dat waren dus enkel inspiratiebeelden. De foto’s boven deze tekst zijn wel de real deal! Samen met mijn ouders heb ik afgelopen zaterdag heel wat traptreden gezien en gelukkig hebben we alles in een dagje weten te verhuizen. Het is natuurlijk een klein appartementje en er hoefde dus ook niet veel naar boven, dat scheelt, maar om bijvoorbeeld een bank naar de tweede verdieping te krijgen zonder lift en rare hoeken waar je u tegen zegt is stiekem nog een hele onderneming.

foto1

Zondag zijn we nog even naar IKEA geweest voor de laatste dingetjes en nu is mijn nieuwe plekje zo goed als af. Er moeten nog wel wat kleine dingen anders en de TV komt volgend weekend pas maar met een bank, bed, koelkast en iMac kom je gelukkig al heel ver haha! Ik ben echt compleet verliefd en geloof nog steeds niet dat ik nu op zo’n mooie plek in Amsterdam woon. Ik kreeg trouwens ook al heel veel vragen over een hometour en die komt er zeker. Het is nog even plannen hier maar ik hoop hem aankomende zaterdag online te kunnen zetten.

foto2

De maand maart is trouwens bijna voorbij en dat betekent dat in April mijn uploaddag dus ook weer gewoon terugkomt! Er zal dus gewoon weer iedere zaterdag een nieuwe video verschijnen. Ik heb hier ook heerlijk veel licht en genoeg filmruimte dus opnemen zal hier sowieso een groot feest worden. Ik heb er zin in!

Ben jij al benieuwd geworden naar de hometour? Snel meer!

50 thoughts on “Sneak peek van mijn nieuwe appartement!”

  1. Gaaf! Ben benieuwd hoe je je plekje hebt ingericht, geniet er van! Zal vast nog moeilijk worden om je in te houden bij action en xenos e.d.
    Heb zelf altijd erge drang om allemaal van die leuke interieur hebbedingetjes te kopen na verhuizing. Can’t get enough

  2. Wat gaaf! Ben erg benieuwd waar je dat uilenkussen gekocht hebt! Ik ben een groot uilen-verzamelaar en deze zou perfect staan op onze bank!

  3. Leeeeuk! Het ziet er echt heel mooi uit :) Mag je hier eigenlijk blijven wonen zolang jij wilt of moet je er na een aantal weken/maanden alweer uit? XO

  4. Hey meiden, misschien een beetje stom om het op Sharon’s blog te vragen maar ik heb ook een blog en zou het echt heel leuk vinden als jullie ook eens op die van mij kijken. Ik heb hem nog maar net dus het is nog niet echt super. Maar dat komt nog wel. Het heet: sterlicious.wordpress.com

    Kusjes,

    Sterre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.