beauty Persoonlijk

Toen en nu

foto4

Sommige dingen veranderen gewoon nooit. L’oreal True Match foundation was het eerste ‘dure’ product dat ik kocht en ik ben nooit meer een betere foundation tegengekomen. Als beautyblogger krijg ik natuurlijk een hoop opgestuurd, waaronder ook een hoop foundations, maar beter dan deze krachtpatser gaat het volgens mij nooit worden. Foundation hoort in mijn ogen dekkend, licht, luchtig en absoluut niet zichtbaar (als in vlekken, strepen of gewoon een laag plamuur) te zijn en die combinatie vind ik werkelijk alleen terug bij de True Match foundation van L’oreal! Mijn eerste potje kocht ik op mijn 15e en nu al die jaren (en veranderingen in verpakking) later ben ik nog steeds super enthousiast over deze foundation!

foto2

Sommige producten waar ik vroeger helemaal gek op was zijn nu echter een beetje in de vergeethoek geraakt. Het ligt er natuurlijk aan hoe oud je bent maar wat dacht je bijvoorbeeld van de 88-palettes-trend? Iedereen moest zo’n palette in huis hebben en heel YouTube stond er vol mee. Ik heb geloof ik zo’n dertig unboxing video’s gekeken van meiden die met trots hun 88 palette lieten zien en wanneer het palette eindelijk bij mij op de mat viel heb ik het palette maandenlang (met plezier!) iedere dag gebruikt. Volgens mij was dit dezelfde tijd als de kwastenset-gekte die o.a. Mascha veroorzaakt heeft. Iedereen haalde kwasten met dierenharen in huis en wilde je het helemaal goed doen bestelde je je kwastenset bij BunBuncity op eBay. Daarna kwamen de Beautyblenders, de Tweezerman pincetten, de Real Techniques kwasten en natuurlijk de gelnagelsets voor thuisgebruik. Op dit moment valt het volgens mij wel mee met de beautyhypes.. kan jij er nog een noemen?

foto3

Ik vind het in ieder geval mooi om te zien dat ik nog steeds verliefd ben op een product wat ik jaren geleden al kocht. Toen natuurlijk een enorme uitgave maar gelukkig wel een hele goede! Heb jij producten die je al een aantal jaren steeds opnieuw koopt? En aan welke trends die ik hierboven noem heb jij met trots meegedaan?

25 thoughts on “Toen en nu”

 1. Mooi artikel! Ik hou van de longlasting lipsticks van essence!
  Echt prachtige kleuren!
  Vind je blog trouwens echt fantastisch!
  lieve groetjes

 2. Die foundation van L’Oreal heb ik ook en het is echt fantastisch! Ik heb meegedaan aan de Naked palette hype en de Real Technique kwasten, maar alleen omdat het gewoon goede producten zijn. Ik koop niet zo snel iets omdat anderen het ook kopen :)
  Geanne onlangs geplaatst…BEAUTY | Favorieten van meiMy Profile

 3. Het is echt leuk om dit artikel te lezen!
  Ik bezoek voor het eerst jou blog en ik vind echt dat je heel goed kan schrijven.
  Ik ben immers nog maar 12, dus ik doe nog geen make-up op, ik vind het gewoon leuk om te lezen hoe andere meiden het gebruiken.
  En omdat jij het zo goed kan uitleggen ga ik er later veel aan hebben!
  X Lara

 4. Leuk artikel zeg! Die foundation vond ik ook echt super fijn en mooi maar helaas kreeg ik er ontzettend veel puistjes van dus heb hem helaas nooit meer gebruikt!

 5. Dit was ook mijn eerste foundation! Ik was toen 13 en het was een behoorlijke aankoop. Helaas kocht ik hem in de kleur c5, drie tinten te donker. Ik vond het zonde om zo’n duur product niet te dragen dus ik heb zeker drie kwart jaar met een oranje hoofd rond gelopen. Daarna ben ik over gegaan naar de kleur c3, maar ik merkte dat hij afgelopen winter net te donker was, dus kocht ik c2 en die is perfect voor mij!

 6. Leuk artikel! Sinds kort gebruik ik ook de loreal foundation. Wilde het altijd al proberen dus met de 1+1 actie heb ik hem maar eens gehaald, I LOVE IT! Is echt een van de fijnste foundations. Bourjois vind ik ook altijd wel fijn. Ik denk dat Naked 3 de laatste hype is geweest. Voor de rest kan ik er ook geen noemen.
  Nikki onlangs geplaatst…Stash: ZonnebrillenMy Profile

 7. Jaaa die foundation is super! Ik heb precies hetzelfde als jij, het was mijn eerste foundation en heb sindsdien (sinds mijn 15e/16e) nooit meer een betere gevonden en ik ben nu 23. Heb al heel wat potjes opgemaakt van die.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge