Soms wil je niet kiezen..

Het einde van het schooljaar is alweer in zicht en dat betekent dat de examenfeesten ook steeds dichterbij komen! Weet jij al wat je gaat dragen naar het eindgala? En hoe je je make-up gaat doen? Ik weet nog wel dat het voor mij de perfecte avond was voor donkere smokey-eyes maar ik ken genoeg meiden die het veel liever bij een lichte mascara en een doorzichtige gloss houden. Hoewel een gala eigenlijk wel vraagt om een rode lip blijft het natuurlijk wel belangrijk dat jij je tijdens de gehele avond comfortabel voelt. Je hebt waarschijnlijk al genoeg last van die 13cm hakken die je speciaal voor deze gelegenheid hebt gekocht dus die eventuele lipstick-afdrukken op je tanden kunnen erg écht niet bij.

microsoft

Ga jij liever voor smokey of een natural look?
Na de zomervakantie sta je voor een nóg groter dilemma: koop ik een tablet of een laptop. Je voorkeur gaat natuurlijk uit naar een tablet (super handig voor in de trein, om filmpjes te kijken wanneer je ’s avonds in bed ligt en wanneer je op vakantie gaat) maar voor je nieuwe opleiding heb je toch echt een laptop nodig. Die keuze heeft Microsoft nu in ieder geval een stuk gemakkelijker gemaakt. De Surface is namelijk een laptop én tablet in één!

Soms wil je niet kiezen.
Benieuwd geworden naar de Microsoft Surface? Klik hier voor meer informatie!

Advertorial

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

20 Comments

 1. femketje

  doe mij maar een smokey look met nude lips :D een beetje van beide!
  femketje onlangs geplaatst…Urban Decay Naked 3 Palette.My Profile

 2. Agneta

  De look met smokey-eyes is echt prachtig!
  Agneta onlangs geplaatst…Happy life van Mascha, een hype of de moeite waard? + winactie!My Profile

 3. Eline

  Ik vind vooral de naturel look heerlijk om te dragen :)
  Eline onlangs geplaatst…Picture Perfect #37My Profile

 4. Nienke

  De look met smoky eyes is inderdaad erg mooi!
  Nienke onlangs geplaatst…e.l.f. ShoplogMy Profile

 5. Mirne

  De smokey eye. :) En wat een random reclame erbij, haha.
  Mirne onlangs geplaatst…Vers(us) pakje: Knorr lasagneMy Profile

 6. Daphne

  Ik vind die foto(‘s) echt supermooi, prachtige looks ook!
  Daphne onlangs geplaatst…Pink Grapefruit Body ButterMy Profile

 7. Livia

  Smokey eyes is altijd super mooi!
  Livia onlangs geplaatst…Materialism: Good or bad?My Profile

 8. Nadia

  Ik ben nu ook al aan het bedenken what to do met mijn diploma uitreiking volgende maand haha.
  Nadia onlangs geplaatst…Selftan van Captain TanMy Profile

 9. Jente-Nudelipsticks

  Beide looks zijn superleuk!
  Jente-Nudelipsticks onlangs geplaatst…Review: dagcrème HemaMy Profile

 10. Marloes/GLAMOURMOES

  Ik ga liever voor de natural look. Ik heb een tablet en een laptop haha ;)
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Lifestyle: Workout outfits – BikiniBoost updateMy Profile

 11. Saffira

  Hele mooie foto, zo zie je ook echt goed het verschil!
  Vind het stukje over de keuze tussen laptop/tablet, wel een beetje abrubt geschreven ;) Snap wel wat je bedoelt, maar mis toch nog een beetje een tussenstap :p
  x Saffira
  Saffira onlangs geplaatst…New In: Mac Cosmetics Pakketje!My Profile

 12. Manon

  De natural look find ik mooi voor overdag en de andere voor savonds !

 13. Mariska

  Ik vind de smokey look heel erg mooi!
  Mariska onlangs geplaatst…3 leuke klokken van Penpal JunkieMy Profile

 14. Digna

  Ik vind de linkse helemaal top!

 15. Sanne

  Omg, die foto is zo vet!
  Sanne onlangs geplaatst…Multifuntionele beautyproductenMy Profile

 16. Vera

  Smokey eye + Rode lippen!! Spreekt je gezicht gelijk meer vind ik.
  Vera onlangs geplaatst…Praag // Eerste stedentripMy Profile

 17. Melissa

  Wat een prachtige foto’s!

 18. Saartje

  Heey!! <3
  Ik ben nog lang niet aan mijn examens toe, maar ik denk dat ik voor een gekleurde jurk met 6 cm hakken,rustige ogen met subtiele nepwimpers en tja.. De rest zie ik nog wel. Ik zou heel graag die laptop/tablet willen, maar ik dacht dat studenten niet zoveel te besteden hadden?
  <3<3<3

 19. Manouk

  Ik weet nog wel dat ik met m’n eindexamen gala voor smokey ging moehahaa!
  Manouk onlangs geplaatst…COMING ACROSS NEW BEAUTY BRANDSMy Profile

 20. Sara

  Huh? Die laptop/tablet discussie komt wel heel erg abrupt uit de lucht vallen, beetje apart.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.