Soms wil je niet kiezen..

Makeup

Het einde van het schooljaar is alweer in zicht en dat betekent dat de examenfeesten ook steeds dichterbij komen! Weet jij al wat je gaat dragen naar het eindgala? En hoe je je make-up gaat doen? Ik weet nog wel dat het voor mij de perfecte avond was voor donkere smokey-eyes maar ik ken genoeg meiden die het veel liever bij een lichte mascara en een doorzichtige gloss houden. Hoewel een gala eigenlijk wel vraagt om een rode lip blijft het natuurlijk wel belangrijk dat jij je tijdens de gehele avond comfortabel voelt. Je hebt waarschijnlijk al genoeg last van die 13cm hakken die je speciaal voor deze gelegenheid hebt gekocht dus die eventuele lipstick-afdrukken op je tanden kunnen erg écht niet bij.

microsoft

Ga jij liever voor smokey of een natural look?
Na de zomervakantie sta je voor een nóg groter dilemma: koop ik een tablet of een laptop. Je voorkeur gaat natuurlijk uit naar een tablet (super handig voor in de trein, om filmpjes te kijken wanneer je ‘s avonds in bed ligt en wanneer je op vakantie gaat) maar voor je nieuwe opleiding heb je toch echt een laptop nodig. Die keuze heeft Microsoft nu in ieder geval een stuk gemakkelijker gemaakt. De Surface is namelijk een laptop én tablet in één!

Soms wil je niet kiezen.
Benieuwd geworden naar de Microsoft Surface? Klik hier voor meer informatie!

Advertorial

20 thoughts on “Soms wil je niet kiezen..”

  1. Heey!! <3
    Ik ben nog lang niet aan mijn examens toe, maar ik denk dat ik voor een gekleurde jurk met 6 cm hakken,rustige ogen met subtiele nepwimpers en tja.. De rest zie ik nog wel. Ik zou heel graag die laptop/tablet willen, maar ik dacht dat studenten niet zoveel te besteden hadden?
    <3<3<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.