Bloggen

Spam je blog!

spamjeblog

Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een ‘Spam je blog’ artikel! Ik merk dat veel van mijn bezoekers ook een eigen blog hebben en aangezien ik het super leuk vind om nieuwe blogs te ontdekken wil ik jullie vandaag de kans geven om ook jouw blog te promoten. Bij deze geef ik jullie dus toestemming voor schaamteloze blogpromotie!

Ik ben benieuwd!

144 thoughts on “Spam je blog!”

 1. yaaay :D

  Deze persoonlijke beauty blog bestond alweer 3 jaar in oktober 2013! http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral veel reviewartikelen gepost (sowieso altijd 1 om 5:00 ‘s ochtends, en een mogelijk 2e artikel in de middag) en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken!
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 12/6; WK Holland Look!My Profile

 2. Super leuk! Ik ben Naomi, 15 jaar oud, en blog sinds een paar maanden op http://www.littlekeystohappiness.com/ Mijn blog gaat over fashion & lifestyle & fotografie, maar ik geloof dat iedereen een andere visie heeft op onderwerpen en dus ook iedereen een andere blog heeft! Mijn blog heet trouwens zo omdat ik met mijn blog mensen blij wil maken en dus jouw de sleuteltjes tot blijheid wil geven.
  Naomi onlangs geplaatst…SPAM JE BLOGMy Profile

 3. Wauw, leuk ik doe mee! Op dit moment ligt mijn blog heel even op een lager pitje aangezien ik druk bezig ben om mijn P in 1 jaar te halen, ook niet heel onbelangrijk hihi
  Maar daarna wil ik weer keihard gaan bloggen! Mijn link is; http://www.c-loveyourlife-c.blogspot.nl , maar je kunt ook op m’n naam klikken. Ik heb onlangs een artikel geplaatst over de veranderingen die ik wil doorvoeren als ik klaar ben met het eerste jaar en vraag daarbij om jullie mening over mijn lay-out. Ik zou het heel tof vinden als jullie een reactie bij dat artikelen zouden willen achterlaten :)

  Liefs, Charile

 4. http://www.by-kirsten.blogspot.com is mijn online stekje waar ik helemaal losbrand over de gebieden waarop ik dol ben (lees: beauty, fashion, hair, food en eigenlijk alles wat ons meiden bezighoud!), ik blog nog niet superlang en ben echt nog bezig met het ontwikkelen van mijn blog, dus het is nog niet perfect allemaal. Toch hoop ik dat ook jij je plekje kunt vinden op mijn blog, en ik heet jullie van harte welkom!

 5. Echt leuk dat je ons een kans geeft en dat je benieuwd bent naar je lezers! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.blogspot.nl. Ik zet elke dag een artikel online over beauty, fashion, DIY en eigenlijk nog veel meer! Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog geen 3 maanden bezig ben, maar ik ben enorm enthousiast! Ik zou het super vinden als je een kijkje neemt op mijn blog. Liefs Mariëlle en een fijn weekend!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Review: NYX lipstick FigMy Profile

 6. Hi!

  Op mijn site nailpolliz.blogspot.com blog ik over fashion, beauty en lifestyle. En op mijn youtube kanaal Femke van Bree post ik filmpjes over hetzelfde onderwerp. Maar ook vlogs en kletsvideos.

  XXX
  Femke

 7. Leuk idee! Mijn naam is Maartje en ik blog al sinds ik 11 jaar ben. Nu ben ik 12, en heb in die tussentijd veel verschillende blogs gehad. Maar, met deze ben ik nu het verste. Mijn blog gaat over mode en lifestyle. Vooral lifestyle. Ik post zo nu en dan een outfit en soms iets over boeken of muziek. Eigenlijk schrijf ik gewoon over dingen die ik leuk vind.

  FLOWERXCROWN.BLOGSPOT.NL
  Maartje onlangs geplaatst…Video #5My Profile

 8. Wat een leuk idee Sharon! Ik spam ook maar even hoor;)
  Ik heb een persoonlijke beauty, fashion en lyfestyle blog. Zoals heel veel meiden.. ik probeer mezelf te onderscheiden Door mooie en duidelijke foto’s te maken, entousiast en mijn gekke zelf te zijn in de video’s en artikelen die ik maak!
  Ik plaats elke dag iets op mijn site. Woensdag en zaterdag zijn dat video’s en de andere dagen is het een geschreven artikel.
  Ik ben benieuwd wat jij (en andere meiden) er van vind! Je kan me ook volgen op bloglovin:)
  Liefs, Elize
  elize onlangs geplaatst…Drie paar nieuwe Vans schoenen van Zalando.My Profile

 9. Heel erg leuk dit!
  Hoi meiden, ik heet Jessie en ik ben 15 jaar. Mijn blog heet: ‘Weandbeauty’ maar gaat verrassend genoeg bijna niet over make-up maar meer over kleding, lifestyle, recepten etc. Ik schrijf twee keer in de week een artikel, en vind dit heel erg leuk om te doen. Ik zou het natuurlijk heel leuk vinden als je een kijkje zou willen nemen op mijn blog! http://weandbeauty.jimdo.com

  Liefs, Jessie ☀
  Jessie onlangs geplaatst…OOTD: Striped Maxi SkirtMy Profile

 10. Yeaah,lekker spammen! Leuke manier om nieuwe blogs te leren kennen.

  Zelf heb ik ook een blog. Net zoals vele anderen. Iedere woensdag en zaterdag plaats ik een artikel online. Dit kan een beauty of lifestyle artikel zijn. Vaak review ik producten en soms plaats ik een food artikel online. De laatste tijd ben ik namelijk heel erg met gezond eten bezig en sporten. Daar wil ik meer over terug laten komen op mijn site.

  xx Sanne

  http://www.royalbeautyfairy.blogspot.nl
  Sanne onlangs geplaatst…Multifuntionele beautyproductenMy Profile

 11. Leuk dit! ☺️ Mijn blog is simplynoortje.blogspot.com. En mijn youtube kanaal is youtube.com/nooortjedejong. Er staat op allebei nog niets omdat ik weer overnieuw ben begonnen. Ik maak eerst mijn layout enzo af en dan ga ik weer beginnen met bloggen

 12. Heey! Super leuk dat je dit doet! Ik volg je blog al een tijdje en nu de gelegenheid er voor is grijp ik lekker mijn kans.

  Ik ben Floor en ben 15 jaartjes. Mijn blog heet: http://www.themomensoftoday.blogspot.nl en ik schrijf over alles wat ik leuk vind, dan kun je denken aan tags, fashion, lifestyle, beauty, tips voor van alles en nog wat, DIY, boeken, films, quotes etc.

  Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen!

  loves,
  Floor

 13. Hi! Ik heb ook een blogspot! Zelf vind ik het heel erg leuk (duhh ahha) ik post er regelmatig over fashion, lifestyle, zeer soms beauty, veel diys, reviews, en recepten! Ik zou het super gaaf vinden als je een kijkje op neemt. Xx

 14. Sinds bijna een jaar heb ik mijn blog en ik vind het ook heel leuk om te doen. Ik blog over echt alles wat me bezighoudt: fashion, reizen, concerten, etc. Het is by the way wel in het Engels! :)

  X.

 15. Leuk leuk! Ik heb samen met mijn zusje een blog waar we voornamelijk schrijven over nagellak, nailarts posten, maar niet alléén dit soort onderwerpen. Vandaar ook onze naam: Not Only Nails! We maken ook regelmatig video’s, zoals shoplogs en vlogs. We zouden het leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen!
  Jeske onlangs geplaatst…Quick nailart #10 Minty trianglesMy Profile

 16. Superleuk dat wij ook even onze blogs mogen laten weten!
  Ik ben Sophie en ik blog om de dag op bflbysophie.nl . Ik blog daar over beauty, fashion of lifestyle. Beauty en fashion is ook dan waar ik van hou! Ook maak ik elke zondag filmpjes op mijn YouTube kanaal BFL by Sophie! Ik hoop dat je ‘t leuk vindt!
  Sophie onlangs geplaatst…Essence wave goddess limited editionMy Profile

 17. Hoi!
  Ik ben Maartje, een meisje van 12. Ik blog over fashion, beauty, lifestyle, health, maar ook weleens personelijke artikeltjes.
  Misschien dat ik ook youtube filmpjes ga maken. Ook in het dagelijks leven hou ik me er veel mee bezig. Ik vind het super om bezoekers en leuke reacties op mijn blog. Benieuwd geworden? Neem snel een kijkje op:
  http://Www.belifa.jouwweb.nl

 18. Wat leuk dat je benieuwd bent naar de blogs van je lezers, Sharon! Op mijn blog http://liefsvanmars.nl/ deel ik mijn persoonlijke stijl. Voornamelijk door middel van outfits, maar soms ook door artikelen over een favoriet item uit mijn kast! Ik houd erg van fotograferen en daarom probeer ik dan ook altijd mooie plaatjes te schieten. Leuk als je eens een kijkje komt nemen! Liefs!
  Ismay onlangs geplaatst…PEPLUMMy Profile

 19. Wat leuk dat we even mogen spammen, ahah! Ik ben ong. anderhalve maand geleden begonnen met mijn fashion, health en lifestyle blog in het engels. Ik zit er aan te denken om in de zomer videos op mijn Youtube kanaal te zetten! Nu zijn er nog niet veel fashion posts online omdat ik het druk heb met examens, dus geen tijd kan vinden om fotos te maken. Maar in de zomer ga ik er heel veel tijd aan besteden. http://lingerous.blogspot.com xo Lívia
  Livia onlangs geplaatst…Recipe | Banana pancakesMy Profile

 20. Hey,
  Ik ben onlangs begonnen met mijn eigen YouTubekanaal. Het begon allemaal heel toevallig nadat mijn leerkrachten mij de opmerking gaven dat mijn Engelse uitspraak een ramp is. Om hier op te oefenen heb ik besloten om filmpjes te maken waardoor ik mijn Engels meer en meer kan trainen.

  Ik maak filmpjes over Beautyproducten en tutorials. Zelf is mijn makeup collectie niet echt groot, maar ik ga na mijn examens zeker op koopjacht! ;) er zullen dan een heel stuk meer tutorials vogen.

  Op dit moment ben ik niet echt actief omdat ik zeer zware examens heb, maar daarna is het weer vollop filmpjes maken! ik kijk er echt naar uit en hoop dat je mijn YouTubekanaal een keertje wil bekijken :)

 21. Leuk! Ik heb sinds kort ook een blog. ik blog vooral veel over lifestyle. En ik kom ook uit brabant :), vlakbij breda :) hahaha niet echt nuttige info maar ik hoop dat ik je nog een keertje tegen kom :D

 22. Thanks Sharon dat we vandaag legaal mogen spammen op jouw blog ;-) Ik maak er graag gebruik van!!

  Op mijn blog http://www.beautygoddess.nl deel ik mijn passie voor beauty met mijn lezers. Je vindt er zoal reviews, nailart, fashion- en lifestyle artikelen, maar ook neem ik je mee op reis en geef ik op die manier een kijkje in mijn leven en een persoonlijk tintje aan mijn blog. Af en toe organiseer ik een winactie om mijn volgers een beetje te verwennen.. zo verloot ik op dit moment een OPI Brazil mini liquid sand setje. Dus kom zeker even een kijkje nemen!
  Deb onlangs geplaatst…Demak’Up Expert Lijn: (N)iets nieuws onder de zon?My Profile

 23. Leuk! Ik ben Malou, 23 jaar en heb een persoonlijk blog. Ik schrijf over mijn leven, plaats een hele hoop foto’s en er komt ook nog wel eens beauty aan bod! Een lekker no-nonsens blog dus!
  Leuk als je eens komt kijken! X

 24. isalikesisablogs.blogspot.nl
  Neem gerust een kijkje, ik blog over verschillende onderwerpen en binnenkort komt er weer een nieuw artikel. Ik zou het ook super vinden als je een reactie achterlaat met wat je van mijn blog vind. :)
  Likes
  Isa

 25. Hey ladies!
  Mijn blog is fashionblessings.com en gaat voornamelijk over mode. Ook kan je hier terecht voor lekkere (healthy) recepten, lifestyle posts, personal, travel en beauty! Ik schrijf in het Engels, maar aan het einde van elke post heb ik een korte samenvatting in het Nederlands!

  Neem is een kijkje en see you soon!

  X Shivany

 26. Hii!

  Ik ben Julia, ben gek op messy buns, pennyboards, schrijven en Tumblr, en heb een persoonlijk blog waar ik dagelijks schrijf over vooral lifestyle, veel DIY’s en columns post en het veel over fashion, food, beauty en meer heb! Dus, klik vooral hier —-> http://www.LifeALaJulia.weebly.com <—- om mijn blog te bekijken!

  {Trouwens, echt heel leuk dat je dit doet! Superlief!}

  See You Soon!

  Love, Julia
  Love, Julia

 27. Wat leuk Sharon, dat we mogen spammen. Zo hebben wij ook weer van elkaar een heleboel leuke, nieuwe blogs te ontdekken!

  Sinds kort heb ik mijn blog verhuisd naar http://www.witharmswideopen.nl. Ik blog over uitdagingen/challenges die ik doe, persoonlijke dingen, dingen die ik meemaak en de moeite waard vind om te delen, lief zijn voor jezelf, alles uit het leven halen, gezondheid en eten/drinken. Alles waar ik graag over schrijf dus :) Liefs Claudia
  Claudia onlangs geplaatst…PLOG: Dagje inspiratie opdoen 11/06My Profile

 28. Super lief dat we mogen spammen! Ik ben Janneke, een 15 jarig meisje. Ik vind het echt super leuk om te bloggen, en ben hier nog maar een maand mee bezig. Toch merk ik al dat ik het super leuk vind, en dat ik hier zeker verder mee wil. Ik probeer om elke dag minimaal 1 artikel te plaatsen. De meeste artikelen gaan over beauty, fashion, lifestyle en make-up. Ik vind het echt super leuk om reacties te lezen, en tips zijn ook altijd welkom! Neem snel een kijkje! http://beautyroad.wordpress.com/
  Janneke | Beautyroad onlangs geplaatst…Schotland shoplogMy Profile

 29. Hey, mijn blog is: amkeslifee.webnode.nl

  Ik blog over eigenlijk vanalles wel wat ik leuk vind. Onder andere over beauty, fashion en lifestyle maar ook gewoon andere random dingen waarvan ik hoop dat jullie het leuk vinden! Ik hoop dat je een kijkje wilt nemen (iedereen), dat zou ik heel leuk vinden.

  X Amke
  Amke onlangs geplaatst…My life in pictures #1My Profile

 30. YESYESYES eindleijk een spam je blog! ik ben al een geruime tijd een blog aan het bijhouden over beauty! Ik hoopt dat jullie een kijkje willen nemen :)

  fleurfashionista.nl!

 31. Hi there! Ik ben Laura en ik schrijf om de dag op mijn blog http://www.lauresque.blogspot.com De onderwerpen waar ik over schrijf lopen uiteen van fashion tot fotografie en lifestyle, maar zo af en toe komt er ook een artikel over beauty online, of juist iets over de laatste trends binnen de culinaire wereld. (: Ook publiceer ik zo af en toe een video op mijn youtube channel. Mijn blog is echt mijn passie, en of er nu 3 of 100 mensen lezen maakt mij uiteindelijk niet uit. Ik vind het heerlijk om te doen, ik ben dol op schrijven en fotograferen en de interactie tussen mij en de lezer vind ik ook altijd heel erg leuk!

  Neem eens een kijkje!
  Liefs.
  Laura | Lauresque onlangs geplaatst…FAVOURITES | MAYMy Profile

 32. Leuk! Hoi ik ben Laura en ik blog over beauty en fashion. Ik plaats elke Woensdag en Zaterdag een artikel.Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt :).

  Liefs, Laura

  xlautjee.blogspot.nl

 33. Suuuper leuk dat je je blog mag spammen! Mijn blog heet saaiwordtleuk.nl, en ik blog over van alles en nog wat. Ik noem mijn blog, net als sommige andere bloggers, een lifeblog. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog!

  Liefs, Janne.

 34. Hey!

  Ik heb momenteel enkel een ‘blog’ op facebook. Later ga ik overstappen naar een blog én facebookpagina.
  De mijne gaat over iets totaal anders dan beauty : Dierenwelzijn !

  Omdat ik afgestudeerd dierenverzorger ben en mijn passie bewegend wil houden maakte ik deze blog aan.
  Ben jij een dierenvriend en kom je graag de laatste nieuwtjes, diervriendelijke cosmetica, tips en tricks te weten?

  LIKE MIJ ! ;-) https://www.facebook.com/pages/Pupia/287162304768723?ref=hl

 35. Mijn blog gaat over lifestyle, met af en toe wat fashion en make-up. Ik vind het leuk om te vertellen hoe ik mijn leven leid. Alle dingen die je op mijn blog vindt zijn van mij en dus persoonlijk. Ik ben mijn blog, je kunt mijn persoonlijkheid in alles terugvinden. Dat maakt het zo leuk.

  http://www.dailybreakfast.nl

  Liefs, Kim

 36. Super leuk idee, Sharon!

  Mijn blog is: http://www.bloggingnoa.nl!
  Hier blog ik al meer dan een jaar over beauty, fashion, en eigenlijk alles wat ik leuk vind. Om de dag komt er een artikel online, en dat kan van alles zijn. Ik hou van afwisseling, dus ik plaats niet allemaal reviews (of andere artikelen) achter elkaar. Ik blog met heel veel plezier, en ik hoop nog vele jaren te kunnen bloggen, want ik vind het echt sùperleuk!

  Liefs Noa

 37. WOOPWOOP wat leuk!!! ik denk dat ik 1 van de weinige jongens ben die zal reageren.. Maar ik ben dus een mannelijke blogger en dan vooral op mode gericht voor mannen ;-) neem vooral een kijkje! En wat een super idee!!! xx
  Kevin – JustKVN.com onlangs geplaatst…Sunny dayMy Profile

 38. Heey , ik ben Britt , 15 jaar oud en een geboren Limburgse met een passie voor beauty. Mijn blog bestaat nu sinds 11 november 2012 en ik doe dit met veel plezier. Ik blog over beauty , fashion en af en toe wat lifestyle met een persoonlijke twist. Zou het leuk vinden als je een kijkje neemt.

  http://www.beautyistheanswer.blogspot.nl/

  & superlief dat we mogen spammen <3

 39. Hey,

  Ik blog zoals vele andere hier, ik blog onder andere over lifestyle, fashion, diy en beauty. Neem zeker een kijkje! Voor samenwerkingen of tips, kun je me altijd mailen. Voor verdere informatie neem je een kijkje op mijn blog!

  -xoxo-
  Esmée onlangs geplaatst…Persoonlijke update #4My Profile

 40. hoi.
  ik hou van beauty lifestyle en fashion. en natuurlijk ik ook van delen.
  ik ben al eerder een blog gestart maar de naam enzo vond ik niet leuk dus ben ik nu weer een blog gestart.
  link:
  http://xnevergiveupx.wordpress.com
  ik hoop dat jullie even me blog willen bezoeken en misschien ook wat tips enzo.
  ik hoop dat jullie het even willen doen en als je ook wordpress gebruikt wil je me a.u.b. volgen???

  alvast bedankt
  -xxx-
  Eva
  Eva onlangs geplaatst…verkeersexamenMy Profile

 41. Hee, wat leuk dat we mogen spammen!

  Ik ben Nynke en ik blog op nynkeslifestyle.wordpress.com. Ik blog over lifestyle, beauty, fashion, DIY en food. Ik hoop dat je een kijkje neemt op mijn blog en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

  Liefs <3

 42. Wat tof! Misschien wat laat, maar inieder geval toch even de moeite waard om mee te spammen. Mijn website heet Blondicous, aka http://www.blondiciouss.wordpress.com . Ik heb al eerder geblogd, maar dit keer wil ik mezelf meer ontwikkelen in mooie foto’s en schrijven over wat ‘ik’ leuk vind. Je vindt op Blondicious dan ook verschillende onderwerpen zoals het welbekende beauty, fashion en lifestyle. Een mix van dingen waar ik graag over schrijf. Toch probeer ik met mijn creativiteit Blondicious een unieke sfeer te geven.

  Liefs en liefde voor alle andere bloggers <3
  Bo onlangs geplaatst…New in – Little black shirtMy Profile

 43. Super tof dat je andere de kans geeft om hun blog te promoten! Ik maak natuurlijk ook graag even reclame voor mijn blogpagina. Mijn blog is gekoppeld aan mijn website over fotografie. Ik ben parttime fotograaf (kinder, zwangerschap, newborn- fotografie) en maak ongeveer 2x per week een blogartikel. Neem eens een kijkje en laat vooral een reactie achter. Ben heel benieuwd hoe jullie over mijn werk denken :).

  Groetjes Frances – frn-fotografie.nl

 44. hey!
  op lioline.weebly.com schrijf ik sinds een maand over dingen die ik leuk vind of die mij inspireren. Ik ben nog een beetje aan het zoeken hoe het werkt en heb er veel plezier in! Liefs, Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge