Bloggen

Spam je blog!

spam je blog

Yay! Ik was gisteren eens uitgebreid mijn Instagramcomments aan het doorlezen en kwam erachter dat erg veel meiden die mij volgen een blog hebben die veel meer aandacht verdient! Vandaag vond ik het dus ook wel weer eens tijd voor een spam je blog artikel waarbij iedereen schaamteloos zijn/haar blog mag promoten. Heb jij dus een blog die wel wat meer bezoekers kan gebruiken? Laat dan zeker even een comment achter!

Let’s go!

100 thoughts on “Spam je blog!”

 1. Hey Sharon!
  Ik ben vanaf januari 2016 mijn beauty en lifestyle blog begonnen. Het was niet mijn eerste blog, dus ik had al wat ervaring met programmeren en schrijven.
  Maar het is wel heel leuk om te zien als blogger dat je gestarte blog een stijltje begint te ontwikkelen. En de afgelopen tijd krijg ik ook meer bezoekers. Mijn blog is http://bentedekroon.blogspot.nl/

  Liefs, Bente 💕

 2. Hi Sharon!

  Ik ben al twee jaar bezig met mijn blog. Wel ben ik nog steeds zoekende naar de beste manier om foto’s te maken e.d., maar tot nu toe vind ik het gewoon leuk om te doen. Bloggen helpt me om bekend te raken met een specifiek onderwerp waar ik een passie voor heb. Sinds ik ben begonnen met het schrijven van blogposts heb ik mijn eigen mening ontwikkeld, wat ook heel erg helpt op school. Het dwingt me om na te denken wat ik van iets vind! Ik schrijf vooral over beauty en boeken, maar soms komt er ook nog wel eens een artikeltje lifestyle langs. Mijn blog kun je vinden op http://www.laviedeceline.nl!

  Liefs, x

 3. Ik blog ondertussen al twee jaar, vooral over beauty maar soms ook over fashion en lifestyle. Een paar weken geleden heb ik mijn lay-out aangepast en ik ben nu ontzettend blij met mijn blog! Graag wil ik nog meer make-up looks posten en meer creatieve dingen doen zoals SFX make-up, omdat ik dat gewoon het leukst vind als make-up artist. Als je graag uitgebreide reviews leest over alles wat met make-up te maken heeft, neem dan zeker een kijkje op mijn blog http://www.jerkasview.com

 4. Altijd leuk om even te spammen!! Mijn naam is Lindsey Beljaars en op mijn blog verschijnt iedere werkdag om 06:00uur een nieuw artikel. Deze artikelen zijn vaak beautygerelateerd maar zo nu en dan vul ik ook een tag in of komt er een outfitpost online. Ben jij benieuwd? Kijk dan op http://lindseybeljaars.nl/ Als je een bezoekje komt brengen, laat dan een reactie achter met je link zodat ik ook een bezoekje aan jouw blog kan brengen! :) X

 5. Heyy Sharon, wat leuk dat je dit doet!

  Ik heb sinds gisteren een blog en heb vandaag mijn allereerste artikel geplaats! Nu merk ik dat alles echt tijd nodig heeft om echt kijkers te trekken. Daarom zal dit me enorm helpen als ik hier mijn site ‘promoot’. Mijn site gaat voornamelijk over beauty, fashion en lifestyle. Dit omdat hier echt mijn passie ligt. Verder vind ik het ook leuk op tips en tricks te geven over reizen. Hier zul je dan ook af en toe artikelen over zien verschijnen!
  Hope a see you on my blog! 💌

  lynncardinaalss@wordpress.com

 6. Hallo!
  Ik weet niet of het mag, maar mijn vriend en ik (18 en 19 jaar) hebben sinds december een youtubekanaal en doen er erg ons best voor!
  We doen voornamelijk tags en challenges (zoals de My Boyfriend Does My Make up en Whisper Challenge) , maar natuurlijk ook aanvragen dus kom maar door!
  Het lijkt ons superleuk als er een keertje een kijkje op ons kanaal wordt genomen.
  We heten: TeamTortels
  https://www.youtube.com/channel/UCDqMY6Gwc5DM5XtYgC3-83w

  xxxxxxxxx Merel

 7. Haai iedereen!
  Ik heb een eigen BookTube kanaal en dit concept is in Nederland niet zo bekend. Het is eigenlijk een YouTube kanaal maar dan boeken gerelateerd! Ik maak dus recensie video’s, bookhauls, wrap up’s, en unboxing video’s van perseventen. Ook vlog ik evenementen! Ik kan jullie alvast vertellen dat er een hele leuke en grote actie aankomt met een uitgeverij. Daarom zou ik het super leuk vinden als jullie een kijkje nemen op mijn kanaal! Ik hoop zo meer mensen aan het lezen te krijgen en te laten zien hoe leuk lezen nou eigenlijk is!

  https://www.youtube.com/fleurinexx is mijn kanaal! Ook te vinden onder de naam ‘Fleurine & Boeken’

 8. Wat leuk dat je dit doet!

  Ik doe een opleiding tot make-up artist en stylist op de Nederlandse beautyschool in Amsterdam. Dit is een 1 jarige opleiding, over een paar weken beginnen de examens.
  Ik gebruik mijn blog meestal voor school opdrachten.
  Je vind er voornamelijk make-up looks maar ook mode artikelen!

  https://sophieannevermeulen.wordpress.com

  Xliefs Sophie

 9. Mijn blog gaat met name over chronisch ziek zijn en mijn ervaringen hiermee. Maar je vind er veel meer zoals reviews, wishlist, lichtpuntjes etc.
  Allemaal dingen die ik leuk vind.
  Neem je een kijkje?

  Liefs Amy

 10. Leuk!! Ik ben Elsbet, een zeventienjarige blogger uit België. op mijn Life & Style blog http://www.laviepure.be blog ik over fashion, beauty en lifestyle. ik probeer zoveel mogelijk om mijn eigen stijl in mijn blog te verwerken en me zo te onderscheiden van anderen. Ik hou van foto’s maken, schrijven, thee, koffie en katten. neem zeker een kijkje en laat een reactie achter, zou ik erg leuk vinden!

 11. Hoi Sharon!
  Voor mijn minor digital marketing op mijn opleiding ben ik samen met twee klasgenootjes een lifestyleblog begonnen. Nu vinden we het zó leuk om te doen dat we er na de opdracht gewoon lekker mee doorgaan.
  Onze website is http://www.studentstylesite.nl De site is ook gelinkt, dus als je op mijn naam klikt kom je er automatisch terecht!

 12. Hoi!
  Ik heb een YouTube kanaal (Janna Oteman) waar ik dingen over reizen, DIY’s, beauty, fashion en lifestyle op plaats. Neem gerust een kijkje! Xxx

 13. Super leuk, een spam je blog! Ik blog al een tijdje over vooral makeup, beauty en fashion op http://www.mimakeup.nl met heel veel plezier! Ik heb ook een tijdje geleden geïnvesteerd in een betere camera en probeer nu mijn foto’s zo mooi mogelijk te maken :) ik hoop dat je het leuk vind om een kijkje te nemen !

 14. Hi Sharon!
  Ik ben al een tijdje bezig met een blog.
  Ik vind t lastig om aan mn schema te houden
  Ik zou graag wat meer volgers en views willen zodat ik weer inspiratie etc, heb om verder te gaan en weer volop te gaan schrijven.
  Ik hoop dat t lukt!!!
  Xxx

 15. Super leuk dat je ons de kans hier voor geeft. Zo vind iedereen ook makkelijk weer andere leuke blogs. Zelf heb ik nu al 1,5 jaar een blog vol met plezier en liefde maak ik twee artikelen per week en elke maand een video. Liefs,

 16. Yeah, wat lief!

  Ik ben Nienke, en heb zoals alle andere meiden ook een blog. Ik ben nog best wel jong, maar als vijftienjarige is er ook heel veel om over te bloggen. Ik blog over vanalles en nog wat, alles wat ik leuk vind om te delen! Vooral beauty, fashion en lifestyle. Kom zeker eens langs, zou ik heel leuk vinden! Liefs,

  xniennthings.blogspot.nl

 17. Hi! Ik ben Angela, ik houd van beauty, maar ook persoonlijke en lifestyle artikelen vind ik leuk om te schrijven! Mijn blog bestaat nu bijna een jaar en je kan elke dag een artikel vinden dat met liefde geschreven is. Ook vind ik fotograferen heel tof (sinds kort ben ik ook mijn outfits aan het fotograferen!) Benieuwd geworden? Inspiregirll.blogspot.com is de link! X

 18. Hey!
  Ik ben Milou & ik blog nu ongeveer een half jaartje op xbeautybymilou, Ik schrijf met veel liefde over mijn passie, en dat is voornamelijk makeup! Reviews, looks, en nog veel meer kan je verwachten. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt! 💋

  xbeautybymilou.wordpress.com
  Je kan me ook volgen op Instagram: xbeautybymilou

  liefs, Milou ❤

 19. Hye lieve meiden! Ik heb sinds kort een beauty blog! Ik schrijf er dus over make-up en er gaan ook nog outfit posts op komen. Ik hen nog maar net begonnen en dat zul je wel zien maar mijn doel is omte groeien en ooit ook een grote blog te hebben. De foto’s neem ik allemaal zelf. Neem zeker eens een kijkje! Xoxo Natalie

 20. Hiiiii! Wij zijn Marthe en Hannah en wij houden van bloggen! We bloggen over Beauty, Fashion op http://www.marlour.nl en willen ook super graag beginnen met wat meer Lifestyle! Op ons instagram (@marlournl) posten we vooral veel foto’s van makeup producten! We hebben super veel plezier in bloggen & instagrammen! En we hopen dat je/jullie ons blog en instagram account zouden willen bekijken! It would mean the world!! Xo Marthe en Hannah

 21. Het aantal blogs blijft maar toenemen haha, ook veel van mijn volgers hebben een blog. Ook ik maak graag van de gelegenheid gebruik om mezelf en mijn blog voor te stellen!

  Mijn naam is Mariëlle, ik ben 21 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. De naam zegt het al: ik ben gek op make-up! Maar daarnaast schrijf ik ook over fashion en lifestyle. Ik onderscheid mij doordat ik sinds dit jaar dierproefvrij ben en daar schrijf ik dan ook over. Verder houd ik van een healthy lifestyle en van reizen. Elke dag post ik een nieuw artikel en ik wissel de onderwerpen graag af. Op social media ben ik dan ook nog heel actief, namelijk op Instagram, Twitter en Facebook. Je vindt me ook daar onder de naam @gekopmakeup :)

  Liefs Mariëlle

 22. Mijn naam is Raisa en ik heb een blog over alles wat er in mijn leven gebeurd. Maar het gaat ook over dingen die ik graag kwijt wil en eigenlijk dingen over wat ik leuk vind of niet leuk vind. Mijn blog is cheerylife.jimdo.com

 23. Mijn naam is Marit en ik ben 17 jaar. Fashion, beauty, lifestyle, travel en fotografie. Dit zijn al mijn passies die tot uiting komen op mijn blog: http:/www.marigraphy.blogspot.com
  Het is een Engelse blog omdat ik meer van Engels houd dan van Nederlands en ik er ook mee probeer om mijn Engels te verbeteren :)
  Groetjes Marit 🙈

 24. Altijd leuk om weer achter nieuwe accounts te komen! Ik heb zelf ook een blog, wel op een heel ander gebied ik blog namelijk meer over interieur, DIY, snailmail, recepten en dat soort dingen.. Met mijn blog wil graag ‘à happy place for inspiration’ creëeren .

  Maar ik ga even alle blogs hierboven bekijken! ;)

 25. Wat een leuk idee zeg! Nou dan doe ik het ook maar.

  Ik ben Lisanne en ondertussen blog ik al 3 jaar, maar ben nog maar net serieus bezig met dit nieuwe blog. Ik blog over vanalles, maar hou het meest van beauty. Wel moet ik erbij vertellen dat mijn blog in het Engels is.

 26. Hi !
  Ik heb Sofie en ik blog op phieslife.wordpress.com . Dit doe ik bijna een jaar en nog steeds met veel liefde! Ik schrijf over dingen die ik leuk vind en die me interesseren. (fashion, travel, fotografie,…) Hopelijk nemen jullie eens een kijkje en vinden jullie het daar ook heel fijn!

  x

 27. woahh gaaf :D femketje.nl is een beautyblog waar vooral veel reviews en (wat meer extreme) looks voorbij komen. ik blog alweer ruim 5 en een half jaar en nieuwe lezers zijn altijd welkom :)

 28. Wat lief dat we mogen spammen Sharon. Ik ben Lisa, dol op macarons, fotografie en bloggen. Op mijn blog vind je veel persoonlijke artikelen, maar ook fashion en beauty gerelateerd.

 29. Leuk dat we mogen spammen,
  Ik ben een tijdje terug The Nautical Lady begonnen, een blog wat helemaal in nautische/maritieme stijl is.
  Dus of het gaat om kleding, make-up, spullen voor je huis, je kan het bij The Nautical Lady allemaal vinden.
  Helaas zijn er nog niet zoveel bezoekers, dus hoop ik hierdoor dat mijn blog een beetje aandacht krijgt.

 30. Lief dat we mogen spammen, voor mij ook een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken!

  Mijn blog http://www.matteandshimmer.nl is een beautyblog met reviews, looks, tips, handigheidjes wat beauty betreft, maar soms ook gewoon even iets anders, zoals lifestyle of een recept. Ik zou het erg leuk vinden als je komt kijken!

  Liefs

 31. Wat lief dat we mogen spammen! Mijn blog Face2beauty bestaat nu zo’n 1,5 jaar en minimaal 4 keer per week plaats ik een artikel. Ik ben addicted to make-up en dit vind je ook het meest terug op mijn blog. Ik ben gek op reviewen en plaats ook looks! Zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen!

 32. Wat lief dat we mogen spammen. Ik hoop dat jij/jullie ook een kijkje op mijn website zouden willen nemen. Op http://www.littlebyme.nl deel ik van alles wat ik leuk vind en wat mij bezig houd. Dat kan zijn beauty, lifestyle en lekker eten. Verder ben ik vrij open op mijn website en kan je een kijkje nemen in mijn dagelijks leven. Ik zou zeggen neem een kijkje! Veel liefs Monica

 33. Ik ben Louise, ik ben 15 jaar en ik kom uit Antwerpen. Ik blog al meer dan twee jaar over beauty, fashion, (vegetarisch) eten, lifestyle en alles wat ik leuk vind. Mijn blog is voor mij iets heel speciaal omdat maar een paar mensen in mijn omgeving er van weten… En JIJ nu dus ook, dus neem gerust eens een kijkje!
  -> http://www.loewieze.com <-
  Xxx

 34. Een kans om te spammen gaat niet onbenut voorbij, hehe. :D

  Mijn naam is Floortje en ik blog sinds een jaar in het Engels op potentiallychique.blogspot.com. Ik heb een grote interesse voor de kleine indie-merken en vind het leuk ze uit te proberen en te reviewen. Veel mensen weten niet dat deze merken vaak enorm fijn zijn, en vaak fijner dan merken in de winkel – maar toch niet duurder! Wie geïnteresseerd is is van harte uitgenodigd om eens langs te komen ^.^

 35. Hi!

  Mijn naam is Tionne, ik ben een 13-jarig meisje met een passie voor Bloggen en make-up. Daarom blog ik ook op By Tionne. Ik vind het leuk om reviews, make-up tutorials, sieraden, Lifestyle en DIY’s met jullie te delen! Ik heb geen vaste planning, het is soms ook moeilijk voor mij om elke dag een artikel te plaatsen, want daarnaast ben ik natuurlijk ook erg druk met school ;)
  Neem vooral een kijkje op mijn blog : bytionne.wordpress.com

  Thanks dat ik mocht spammen ❤

  With Love,
  Tionne 💋

 36. Hey Sharon! Mijn naam is Jolien, ik ben 25 en blog nu bijna drie jaar op http://www.joliennathalie.com/ over mijn strijd tegen depressie, angst en mijn passie voor budget beauty en makeup. Drie keer per week komt er een artikel online en elk weekend een beauty video op mijn youtube kanaal. Mijn blog is in het Engels, om één of andere reden vind ik het gemakkelijker om mezelf in die taal uit te drukken. Het is ook gewoon super leuk om met mensen van over de hele wereld in contact te komen. Bedankt dat we mogen spammen! Xxx Groetjes uit Brussel :)

 37. Heee, ik heb sinds iets meer dan 6 maanden een blog. Op mijn blog schrijf ik 3x per week over mijn leven, maar ook over fashion, lifestyle en beauty. Zou het super leuk vinden als je hem wilt bezoeken.
  With love, susan❤!

 38. Hoi Sharon! Wij zijn dol jouw blog & YouTube account. Zelf hebben we ook een blog onder de naam ALBOE.nl en tegenwoordig hebben we ook een eigen YouTube kanaal. Zo spannend!!

  Op onze blog en op ons kanaal bloggen en vloggen we over ons leven en over allerlei dingen die het leven leuker maken :)

 39. Wat leuk dat je ons de kans geeft onze blog in het zonnetje te zetten via jouw blog!
  Ik ben Irina, 19 jaar en alweer meer dan 2 jaar lang actief op mijn blog ‘Ordinary Odd’.
  Ik plaats iedere dag een artikel of filmpje online over beauty, lifestyle en fashion. 5 artikelen in de week en 2 filmpjes.
  Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen! <3

 40. Heel leuk! Ik ga zelf ook even kijken tussen de reacties :) Ik ben 15 en blog alweer bijna 2 jaar. Ik blog over beauty, fashion en lifestyle, maar ook veel persoonlijke dingen. Ik heb bijvoorbeeld de serie ‘Kletsen met Willemijn’ waarin ik schrijf over van alles wat er gebeurd is of meer over mij.
  Liefs!

 41. Op allaboutbertina.nl neem ik je mee in mijn passie voor beauty, fashion en lifestyle.
  Elke dag komt er een nieuw artikel die beauty, fashion of lifestyle gerelateerd is.
  Maar je zult voornamelijk veel reviews vinden van beautyproducten, van high-end tot low-budget.
  Naast mijn blog vind je mij ook op YouTube waar iedere zondag om 16:00 een nieuwe video online komt. Ook ben ik te volgen op alle sociaal media. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

 42. Leuk dat we mogen spammen. Mijn blog is vandaag online gegaan. Elke dag om 6:00 uur kan je er een artikel verwachten over mijn leven. Dingen die mij bezig houden. Van persoonlijke dingen tot random dingen. Neem zeker een kijkje lijkt me leuk!!

 43. Thanks dat we mogen spammen!

  Ik ben Joyce, een dame met een Borderline persoonlijkheidsstoornis (BPS). Daarnaast gebruik ik mijn resterende energie om tegen mijn overtollige kilo’s te strijden.
  Ik help andere mensen die BPS hebben of mensen die iemand kennen met BPS door mijn persoonlijke ervaringen te delen. Ook deel ik mijn strubbles met het afvallen. Die veel mensen zullen herkennen.
  Zodat mensen meer inzicht krijgen in wat BPS nu precies met je doet en dat ik meer mensen stimuleer om gezonder te leven en zij mijn tips kunnen gebruiken om ook kilo’s kwijt te raken.
  http://www.mylifeinamoment.nl

 44. Ik heb nu bijna 4 maandjes mijn blog. Vind het soms alleen moeilijk om hem bij te houden en de ene week post ik dus heel veel en de andere week kan dat helemaal niks zijn.. Maar blijf het altijd wel ontzettend leuk vinden! Op mijn blog www. Itsmadebymichelle.wordpress.com blog ik vooral over fashion en beauty en zo af en toe is een tag. Ben alleen niet helemaal tevreden over de naam, maar kon/kan echt niks leukers bedenken.. Liefs xx

 45. Ik ben Eva en woon in België. Ik heb een blog die gaat over lifestyle, beauty, fashion en dergelijke dingen. Ik schrijf vaak over persoonlijke dingen, bepaalde dingen die met het leven te maken hebben, review en meer. Mijn blog bevat niet al te lange artikelen die makkelijk en snel weg te lezen zijn, in mijn ogen best handig dus!

 46. Ik ben Janneke. Ik blog sinds een tijdje op Crafty Time en ik vind het echt geweldig leuk! Ik blog over dingen die ik super leuk vind, dat zijn beauty, fashion en lifestyle. Ik ben gek op schrijven en fotograferen en ben dit ook elke keer weer aan het ontwikkelen. Ik ben ook echt gek op bloggen en ik probeer sowieso een paar keer per week een artikel te plaatsen. Je kunt me vinden op http://www.craftytime.nl

 47. Zo, wat een reacties! Leuk, ik ga morgen alle reacties even bekijken om te zien of ik nog nieuwe blogs zie die ik nog niet kende. Mijn blog is sinds een paar weken te vinden op http://www.ikhouvanbeauty.nl. Ik blog met veel plezier daar over beauty, fashion, hairstyles etc. Ik plaats drie artikelen per week en vind het leuk als je even een kijkje komt nemen! X

 48. Hoi ik ben Monica en heb een persoonlijke blog waarbij je een kijkje kan nemen in mijn leven als werkende mama die van bloggen houd.
  Ik post minimaal 3 keer per week een artikel over oa lifestyle en beauty en doe dit sinds augustus vorig jaar. Ik vind bloggen heerlijk maar ook ik zou graag wat meer bekendheid willen. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen op mijn blog en nog beter. .. mij gaan volgen :-) http://www.littlebyme.nl

  Kus Monica xx

 49. Zenzoekers.nl – Geen beauty, lifestyle of fashion, maar alles over (nuchtere) spiritualiteit en zelfontwikkeling. Dus ben je geïnteresseerd in yoga, mindfulness en natuur bijvoorbeeld? Dan moet je bij ons (Lisa & Shirah) zijn! ;)

 50. hoihoi ik ben een week geleden mijn lifestyle blog begonnen. ik ben een lief, gezellig en blond meisje van 15 jaar uit Drenthe en hoop dat ik tussen al die fantastische bloggers ook wat lezers zal kunnen werven. op mijn blog komen recepten, foto’s, verhalen, diy’s, en recensies te staan die mij interesseren en hopelijk jou ook

  liefs B

  theladybblog.wordpress.com

 51. Hee! Ik ben Malou en sinds een maandje blog ik op Blonde Blossom over mijn tussenjaar, de dingen die ik mee maak en dingen die ik heel leuk vind. Zo vind je er nu een aantal reisjes naar steden, outfits, hardlooptips en muziekpareltjes. In de eerste maand heb ik al 2020 bezoekers gehad, waar ik heel blij mee ben! Ik hoop dat je eens op mijn blog komt kijken :) X

 52. Hee! Ik ben femke en ik ben 18 jaar ik heb al heel lang een passie voor makeup maar ik heb er eigenlijk nooit wat mee durven doen. Nu ben ik sinds kort toch mijn eigen blog begonnen! http://www.simplyfem.nl ik maak reviews van makeup maar ook heel veel lifestyle dingen! Ik heb er ontzettend veel plezier in en ik hoop jullie ook!

  xx femke

 53. Altijd leuk om je blog te mogen spammen en andere fantastische blogs te ontdekken. Ik ben nog niet zo lang geleden een blog begonnen over de stad Antwerpen. Ik kan het je alvast beloven: er is zo veel te zien en te beleven dat je er over zou kunnen blijven schrijven. Voor iedereen die meer te weten wilt komen over deze prachtige stad, is deze blog ideaal, maar ook wie Antwerpen al jaar en dag kent, zou wel eens verrast kunnen worden van wat er nog te ontdekken valt. Kortom: zeker een aanrader om eens te lezen! http://pareltjesvana.wordpress.com

 54. Hiii, mijn blog heet Your Clothing Guide. Het gaat meer en deels over fashion en verzorging. Ik laat lookbooks zien, outfit of todays, verzorgingsdingen en nog veel meer zien. Ik hoop dat je het leuk gaat vinden!! :)

  X Your clothing guide…

 55. Hi iedereen!
  Mijn blog shansfavorites.blogspot.be gaat -zoals waarschijnlijk wel duidelijk- over mijn favoriete dingen zoals make up, heel veel reizen enzovoort. Neem zeker eens een kijkje!
  Liefs, Shannon

 56. Hi,
  Mijn naam is Luna. Ik ben net een paar maanden geleden begonnen met bloggen en ben daardoor ook nog heel veel aan het ontdekken. Ik blog over veel verschillende dingen. Ik post recepten, DIY’s, reviews en dingen als tips enz. Kom gerust een keer kijken als het je interessant lijkt en zet in de reacties direct je eigen blog. Dan kan ik jouw blog ook eens bekijken. thedeliciouslifestyle.wordpress.com

 57. Wat een leuk en grappig idee. Wat een reacties heb je hier op gehad! Ik kan hier zeker nieuwe ideetje op doen om te gaan volgen, leuk!

  Ik ben Xenia , mama van 3 kinderen en schreef eerder alleen gastblog maar nu ga ik toch de sprong wagen en zelf een blog beginnen. Ik schrijf over van alles, reviews, DIY , eten en drinken en natuurlijk mijn leven als mama en alles wat ik daarbij meemaak.
  Ik zou het leuk vinden als jullie tips geven , zodat mijn blog nog beter kan gaan draaien

  Groetjes en tot blogs!
  Xenia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge