Ondernemen

Spam je blog – Promoot je blog hier!

Gerelateerde berichten

96 Reacties

 1. Jana

  Hey, Ik ben Jana. Een 15-jarige blogger uit Belgie en op fiellle.wordpress.com kan je lezen over alles wat me intereseert. Zo review ik make-up, maar ook films en andere leuke dingetjes, ik vertel je over mijn reizen, geef je een kijkje in mijn leven, vul leuke tags in en nog veel meer.

  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt. :)

  X

  Jana

 2. Bertine

  Wat leuk! Ik ben Bertine en blog al 7 jaar op http://www.aboutfashion.nl. Ik blog daar over mode, make-up en nog veel meer! Ook heb ik elke maandag een persoonlijk artikel, waarin ik laat zien wat ik die week heb gedaan:)

 3. Denise

  Wat lief dat we onze blog mogen spammen Sharon! Ik ben Denise, bijna 20 en woon in het oosten van het land. Ik blog op http://www.liefsdenise.nl. Ik schrijf over alles wat mij bezighoudt. Dat kan zijn make-up en fashion, maar ook mijn hartafwijking of mijn studie. Heel veelzijdig dus. En met een grote persoonlijke tint. Ik vind het heerlijk om mijn gedachten met mijn volgers te delen. en ik zou het leuk vinden als je een kijkje zou nemen :-)

  Liefs,
  Denise

 4. beautydiarynl

  Thanks dat we mogen spammen!
  Ik ben een 16-jarig meisje dat blogt op http://www.beautydiarynl.wordpress.com . Zoals de naam al doet vermoeden blog ik over beauty, maar fashion & lifestyle komen ook vaak langs! Elke ochtend komt er een artikel online! Ik omschrijf mijn blog graag als een persoonlijke beautyblog. Ik zou het leuk vinden als “je” een kijkje komt nemen en misschien wel een reactie achterlaat! XXX

 5. Boudine

  hoi, ik ben Boudine en ik ben 17 jaar. Ik heb een blog over van alles wat ik leuk vind op het gebied van fashion, lifestyle, food en travel en mijn blog heet http://www.boudinemolenkamp.wordpress.com . Misschien vind je het leuk om een kijkje te nemen op mijn blog ! :)
  Xx Boudine

 6. Tionne van Halder

  Hoi Sharon!

  Ik ben Tionne. Ik ben 13 Jaar, en ik ben 15 Juli 2015 begonnen met mijn Blog! Ik heb ook al 2 jaar een Instagram account waar ik voorheen veel over Beauty en Fashion schreef.. Nu ben ik dan eindelijk mijn Blog gestart over Beauty, Fashion en Lifestyle.

  Liefs,
  Tionne

  bytionne.wordpress.com

 7. Dalinka

  Wat leuk dat we mogen spammen!:-) Ik blog sinds een maand of 4 op Placefuly. Ik ben dol op het ontdekken van leuke restaurants, gezellige lunchrooms, coole koffietentjes en unieke winkels. Deze laat ik dan ook zien op mijn blog. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om met mijn camera allerlei mooie plekjes in (vooral) Nederland te fotograferen, dus dit soort artikelen plaats ik ook regelmatig. En om en om plaats ik op maandag een persoonlijk artikel of een ‘Happy Week’.

 8. Kim | Kimsbloglife

  Leuk! Ik ben Kim, 23 jaar en kom uit België. Ik blog op http://www.kimsbloglife.be over wat ik leuk vind: fashion, interieur, DIY’s, lekkere recepten,… Ook probeer ik via mijn blog taboes te doorbreken door verhalen te delen over onderwerpen waarover vaak weinig gesproken wordt. Bovendien heb ik ook een YouTubekanaal (kimsbloglife) waar ik leuke video’s deel. Ik zou het heel leuk vinden als je eens een kijkje neemt!

 9. Neeltje | Thoughts in Style

  Ah wat leuk dat we een keertje mogen spammen hihi. Mijn naam is Neeltje en ik blog sinds een jaar op mijn blog genaamd Thoughts in Style. Ik wilde een plek waar ik al mijn ideetjes met iedereen kon delen en toen was http://www.thoughtsinstyle.com geboren. Ik post vooral over lifestyle maar ook over reizen, fashion, eten, interieur en nog veel meer! Dus neem vooral een kijkje :)

  1. Elin ♥

   Haha ,
   Ik kom jou echt overal tegen ! Ook als steeds bij Jiami ;)

   Leuk blog heb je !

 10. Carien

  Wat lief dat we mogen spammen! Op mijn blog http://www.blondiebeautyfashion.nl deel ik mijn liefde voor mode, beauty, interieur en mijn lieve fluffy kat Mittens. Maar dat niet alleen want tegenwoordig gaat het ook over trouwen, hoe ik mij bruiloft heb gepland en over mijn zwangerschap. Kortom, vanalles! Ik zou het super leuk vinden als je een keer een kijkje neemt! Liefs!

 11. Femke

  Super leuk! Ik heb sinds 2,5 maand mijn eigen blog over beauty, eten, persoonlijke dingen, etc. Op dit moment loopt er ook een leuke winactie waarbij je een MAC lipstick naar keuze kunt winnen! Kom je een kijkje nemen, reactie achterlaten, mij volgen op social media!? Liefs, Femke
  http://www,lafemmefem.nl

 12. Sofie

  Ik heb een blog samen met een heel erg goede vriendin. We bloggen over alles wat we zelf leuk vinden en waar we leuke dingen over kunnen schrijven . Die dingen gaan dan over onze lifestyle, soms kan je receptjes vinden, DIY die makkelijk te maken zijn en zo veel meer….

  Veel liefs Sofie
  emmphie.wordpress.com

 13. Didem

  Ahh wat leuk en lief dat je dit doet!! <3

  Ik ben Didem, 15 jaar oud en blog op http://www.fluffylifestyle-nl.blogspot.nl . Het is vooral een lifestyleblog, aangezien ik niet kan kiezen tussen mijn hobbies en passie's . Fotograferen, fashion, trend, make-up, verzorging, interieur, sport, eten en noem maar op wat ik leuk vind. Helaas ben ik nog niet heel veel met fotografie en fashion bezig, maar dat komt er zeker weten aan :)

  Liefs,
  Didem

 14. Nina

  Hoi Sharon, wat leuk dat we jouw mogen spammen! Altijd leuk om een keer te doen.😉 Ik heet Nina en ik heb samen met mijn vriendin Myrthe een blog. Hij heet http://www.miniminuts.blogspot.nl . Ik hoop dat je een kijkje neemt! We hebben artikels over vanalles en nog wat, zoals beauty, fashion en lifestyle.
  Xxx Nina

 15. Kimberley

  Ik ben psycholoog en ik blog over psychologie :) Bijvoorbeeld over waar we gelukkig van worden, experimenten en over ons brein. Ook maak ik YouTube video’s. Ik zou het heel leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen op MijnBreinTV!

 16. Fleur Leonie

  Hoi allemaal! Ik ben Fleur en ik ben 18 jaar. Mijn blog is compleet in het Engels! Ik post over alles wat ik leuk vind: outfits, make-up, haar dingen, plannen en reizen die ik nog wil maken. Echt een blog die je in je blogfeed moet hebben! Alles blogposts schrijf ik met een kopje thee naast me en een knot in mijn haar. Vandaar de naam: Tea and Topknot. See you there!

 17. Vera

  Wat lief dat we mogen spammen Sharon! Ik doe daar graag aan mee natuurlijk. Zoals vele is beauty mijn grote liefde en ben ik er echt verzot op. Dit deel ik graag met iedereen en daarom blog ik op Face2beauty. Face2beauty bevat natuurlijk ook mijn tintje persoonlijkheid. Er zijn heel veel beautyblogs en hopelijk kan ik er een beetje meer aan toevoegen. Zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

 18. Dionne

  Diolifestyle.nl is mijn eigen online plekje. Het is een lifestyle blog waar ik regelmatig mijn passie voor mode deel, vertel over de reizen die ik maak, je meeneem naar events en een kijkje geef in mijn leven. Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 19. Femke

  Hi allemaal!

  Ik ben Femke en ik ben 17 jaar.
  Sinds een paar maanden nu ben ik veeeeel gezonder gaan leven, ik houd heel erg van schrijven en social media dus ik dacht waarom zou ik mijn ervaringen en tips etc niet gaan delen met mensen die dezelfde passie delen?
  Mijn site is http://www.femstyle.nl hier plaats ik wekelijks blogposts over lifestyle, en veeeeel gezonde recepten!
  Ben je ook op weg naar een gezonder leven? neem dan snel een kijkje!

  Liefs,
  Femke

 20. Kevin - JustKVN

  Woop woop.. altijd leuk dit.. Mijn blog is JustKVN.com ik schrijf voor namelijk over mannen mode, dus denk aan outfits, inspiratie posts noem maar op.. Ook schrijf ik over travel en sinds kort heb ik een guest blogger die alleen behandeld allemaal vrouwen dingen.

  XXX
  Kevin

 21. JustLike Danique

  Heey! Ik ben Danique, een blond meisje van 13 jaar
  Ik maak youtube video’s op het kanaal
  JustLike Danique!
  Ik doe dit al een paar maanden en ik vind het zo leuk! Ook heb ik een blog, maar ik doe er niet echt veel mee haha.
  Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje zou nemen!
  xoxo danique

 22. Tessa

  Ik ben Tessa, een 14 jarig meisje dat schrijven echt geweldig vind! En dan vooral over lifestyle, fashion, beauty, DIY en food. Hierdoor is er voor iedereen wat wils!
  Ook ben ik nu bezig met back 2 school artikelen. :)
  Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn site!
  Liefs,
  Tessa
  memyselfandlifestyle.wordpress.nl

 23. Ellen

  Lief dat we mogen spammen!

  Ik ben Ellen, een 19jarig meisje uit België.

  Op mijn blog ellenismyname.be vind je 4x per week een artikel over beauty, fashion of lifestyle met een persoonlijke twist!

 24. Emmelien

  Hey! Ik ben Emmelien, een zestienjarig (bijna zeventienjarig ;) ) meisje uit België. Op m’n blog http://www.femmelien.blogspot.com schrijf ik over allerlei dingen die me bezighouden. Ik hou van mode, beauty, reizen, diy’en en dat kan je dus ook allemaal vinden op mijn blog. Neem gerust een kijkje! Jouw blog vind ik trouwens helemaal geweldig!
  Liefs,

 25. We like fashion ❤

  Hoi!
  Ik en mijn vriendin hebben nu net een half jaartje onze blog, waar we vooral over fashion en lifestyle schrijven. Ook houden we van DIYs en kan je ook wel een beetje beauty terug vinden. Omdat het nu -voor ons- zomervakantie is posten we 4 artikelen per week in een thema dat om de 2 weken veranderd. Eerst lifestyle, nu fashion en
  back2school komt er ook nog aan.

  Oke genoeg gepraat, ik hoop dat je benieuwd bent en een kijkje neemt!
  Welikefashionblog.wordpress.com
  Instagram: welikefashionblog

  Xx

 26. Gina

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Gina, 25 jaar en ik besteed veel tijd aan mijn persoonlijke fashion & lifestyle blog: http://stylebygina.nl. Minimaal 3 keer in de week vind je een nieuwe post online. Zoek je een blog met veel foto’s & snapshots, dan ben je op de juiste site! Ik ben benieuwd wat je ervan vind! ;)

 27. Melissa

  Leuk! Ik ben Melissa en samen met mijn nichtje Floor blog ik op http://bloggincousins.blogspot.nl/
  Ik vind het vooral leuk om over make-up en reizen te schrijven. Floor houdt meer van verzorgingsproducten en lifestyle.
  De blog gaat voor namelijk over beauty met soms een iets persoonlijker tintje.

 28. Emma

  Hye!
  Wat leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Emma 14 jaar en ik blog samen met een van mijn beste vriendinnen! We bloggen over alles dat ons interesseert en waar we van houden! Dat zijn dan bijvoorbeeld: receptjes, DIYs, inspiratie posts …

  Ga zeker eens een kijkje nemen!
  Lots off LOVE!
  Emma
  XOX

 29. Frederieke

  Hoi! Ik ben Frederieke, een 16 jarige blogger die over alles blogt wat ze leuk vind (voornamelijk fashion en fotografie) Heeft een grote liefde voor cactussen, vintage winkeltjes, vinyl en alles met een Brits accenten. Mijn blog is vooral op fotografie gericht, maar soms krijg je ook een beetje van mijn kledingstijl te proeven. Ook kan je regelmatig wat creatieve artikelen verwachten, omdat ik het erg leuk vind om portretten te tekenen. http://donutit.blogspot.nl/?m=1

 30. Laura

  outfits, tags, reviews & videos kijk hiervoor op http://www.lauramariska.blogspot.com (15 jaar)

 31. Elsbet | La Vie Pure

  Hallo :) Ik ben Elsbet, kom uit België en ben 16 jaar oud. La Vie Pure is mijn persoonlijke Life & Style blog! ‘Life’, omdat ik enorm graag blog over lifestyle en food en ‘Style’,omdat ik ook over fashion en beauty blog, ik blog dus eigenlijk over van alles. Ik hou enorm van schrijven en ik heb duizenden ideeën, daarom is een blog de ideale manier om dat allemaal kwijt te kunnen. Neem dus zeker een kijkje & geniet! XOXO Elsbet ♥

 32. Robin

  Hee! Ik ben Robin (18) en heb sinds een paar weken een blog. Ik zou mijn blog omschrijven als een persoonlijke blog, ik deel gedachtes, dingen waar ik over nadenk, en foto’s uit mijn leven. Maar daarnaast schrijf ik ook ver kleding, beauty en lifestyle, geef ik tips voor leuke steden en vakantiebestemmingen, maar ook over gezond eten en sporten. Je kan reviews vinden en ook hier en daar een lekker recept. Heel veelzijdig dus, maar ik vind ook gewoon heel veel dingen leuk. Omdat ik pas net begonnen ben heb ik nog wel wat feedback nodig dus ik zou het leuk vinden als een paar een reactie met tips bijvoorbeeld zouden kunnen achterlaten, neem een kijkje! X http://www.girlwithablog.nl

 33. Esther

  Nice! Mijn naam is Esther en ik ben de eigenaresse van EstherNewsFlits, een blog waar ik schrijf over werkelijk álles wat ik leuk vind. Fashion en persoonlijke artikelen komen het meest aan bod, maar over reizen, beauty en food schrijf ik ook erg graag. En verder over ehh, alles wat een 17-jairg meisje bezig houdt. Hopelijk tot snel :-)

 34. kayleigh

  Oke, why not? Ik net begonnen met bloggen, dus deze post komt zeker mooi uit! Mijn naam is Kayleigh, ik ben 21 jaar, en kom uit Den Haag. Al jaren heb ik een vaste lijst met blogs die ik trouw volg, en nu heb ik eindelijk besloten ook eens iets van mijzelf online te delen. Ik wil eigenlijk gewoon schrijven over alles wat ik leuk vindt, dus onder andere reizen, beauty, fashion, lifestyle, en nog veel meer! De beste omschrijving voor mijn blog is denk ik een persoonlijk lifestyleblog. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen, en omdat ik net begonnen ben is feedback altijd welkom :) http://thisis-kayleigh.blogspot.nl/

  Nu ga ik gelijk even langs de andere blogs die hier gepost zijn, altijd leuk om nieuwe sites te ontdekken!

 35. Rahma

  Hee, ik ben Rahma en ik blog nu iets langer dan een jaar. Ik ben van januari tot mei gestopt met bloggen ivm school, helaas ben ik hierdoor heel veel lezers kwijt geraakt. Ik schrijf voornamelijk over lifestyle, fashion, beauty, eten, reizen, sport en allemaal andere dingetjes dat in me opkomt. Ik zou het heel leuk vinden als je eens op mijn blog kijkt en een reactie achterlaat! Liefs! http://www.ifashiongirl.wordpress.com

 36. Tess

  Hi, ik ben tess. Ik ben 13 jaar en heb sinds kort een blog. Ik post 3 keer per week een artikel over beauty, fashion of lifstyle. Sinds ik een blog heb is het echt een hobby geworden om te bloggen. Ik vind het super leuk om te fotograferen en te schrijven. Al heel lang bekijk ik allerlei andere blogs, en het leek me leuk om zelf eens een blog te beginnen. Neem zeker even een kijkje op mijn blog http://www.fashiontiger.nl dat zou ik echt super leuk vinden!

  Kus Tess

 37. Lifestylfashionbeauty

  Hey super leuk!
  Ik heb het in mijn blog voral over beauty en fashion maar binnenkort komen er ook nog lifestyl dingen in zoals hoe je het beste je afspraken kunt nakomen plannen en reviews over producten en iedere maandag heb ik een artikel over super aanbiedingen dinsdag fashion of the week en dat soort dingen dus ik zou zeggen neem vooral een kijkje of je het wat vind? Mijn website heet
  Lifestylfashionbeauty.wordpress.com

 38. Carmen

  Heeiii. Mijn naam is Carmen, ik ben 20 jaar en blog nu iets meer dan een jaar. Ik schrijf over de dingen die ik leuk vind,;zoals shoplogs, recepten, uitstapjes en dat soort dingen. Ik starte deze blig toen ik nog in Zweden woonde, vandaar ook de naam. Nu ben ik weer terug verhuisd naar Nederland en schijf ik meer over de dingen waar ik me mee bezig houd. Als jullie het leuk vinden kunnen jullie een kijkje nemen op carmeninzweden.blogspot.nl!

 39. Marleen

  Hoi!
  Ik ben Marleen Veldhuis, de eigenaresse van de blog: mycolourofbeauty.wordpress.com. Ik hou van sporten, gezond eten en leuke dingen met vrienden en vriendinnen doen. Ik schrijf over beauty en lifestyle. Af en toe komt er ook een persoonlijk artikel online. Ik hoop dat jullie een kijkje willen nemen. Liefs, Marleen

 40. Dutch Maritime Girl

  Leuk dat we mogen spammen!
  Mijn blog heet Dutch Maritime Girl en gaat over van alles en nog wat met een nautisch tintje.
  Kon kijken en reacties zijn welkom!

 41. Annebelle

  Wat vet! Ik heb een blog over reizen, eten en lifestyle. Een leuke mix waarin van alles voorbij komt! Nu staat er bijvoorbeeld een artikel over Lapland online, een tip voor als je, je verveelt deze zomer en een impressie van Zagreb.

 42. BIanca

  Wat leuk! Mijn naam is Bianca, 28 jaar en samen met mijn beste vriendin bloggen wij over happiness, health en beauty.
  Op onze site vind je gezonde recepten, blogs over positief denken ,make-up, fashion en meer.
  Eigenlijk alles waar vrouwen zich mee bezighouden :)
  Ik raad iedereen aan snel een kijkje te nemen en onze facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van updates!

 43. Lotje

  Lief dat we mogen spammen! Ik ben Lotje en ik blog op http://www.beautybylj.nl vooral over beauty. Beauty is mijn grootste passie en daarom deel ik die graag! Momenteel loopt er ook een winactie waar je een MAC lipstick naar keuze kunt winnen! Kom je een keer kijken? X

 44. Edith Sofia

  Super lief dat we mogen spammen!

  Ik ben Edith Sofia en ik blog op http://www.edithsofia.nl Op mijn blog schrijf ik vooral over fashion. Outfit of the days, shoplogs en andere fashion gerelateerde artikelen. Maar ook beauty vind ik erg leuk om over te schrijven. Binnenkort ga ik op kamers en ben ik hard opzoek naar het perfecte interieur. Er zullen dus meer interieur artikelen op mijn blog komen zoals inspiratie, maar ook shoplogs. Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in sport en food. Kortom voor ieder wat wils. Zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen en een reactie achterlaat!

  Xoxo Edith Sofia

 45. Beautyblogforu

  Hoi ik ben Tamar en ik ben 14 jaar. Ik ben een beginnende blogger die erg veel van make up houd
  Mijn blog gaat over beauty, fashion en lifestyle.
  Ik heb helaas een lange tijd niks gepkst op mijn blog doordat het niet zo goed ging op school. Maar ik zal de komende weken weer blogposts uploaden! Ik ga aankomende week naar Frankrijk en zal daar waarschijnlijk genoeg inspiratie vinden voor leuke posts. Ook komt er zeker een shoplog aan van wat ik daar heb gekocht. Ik zou het leuk vinden als je even op mijn blog kijkt! Je kunt mij vinden op de site: beautyblogforu.wordpress.com

 46. Anouk

  Hi, ik ben een verpleegkundige in opleiding die op haar blog schrijft over beauty, fashion inspiratie, interieur en lekker eten. Ook schrijf ik over dingen die ik mee maak als leerling verpleegkundige of dilemma’s waar ik mee zit. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn blog vinden. Liefs, Anouk

 47. Valerie | More Than Squats

  Yayyy spammen, thanks! Met mijn blog wil ik jullie inspireren tot een happy & healthy lifestyle. Denk daarbij aan fitness, Zumba, eten, persoonlijke groei en nog veel meer. Ik ben 26 jaar en ben onlangs afgestudeerd als Bachelor of Social Work. Dus tijd zat om te knallen met mijn blog! Mocht je langskomen, laat dan vooral een reactie achter. Tips en tricks zijn zeer welkom ;)

 48. Marloes

  Lief dat we mogen spammen. Ik ben Marloes, 27 jaar en blog op http://www.thebeautyassistant.nl over beauty, fashion, travel en healthy lifestyle. Ik maak ook regelmatig video’s en er komen vaak healthy recepten online. Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens snel een kijkje nemen!

  Liefs, Marloes

 49. Lara

  Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Lara, ik ben heel toevallig vandaag jarig en ik ben 16 jaar geworden haha. Op mijn blog schrijf ik vooral artikelen over beauty, lifestyle en fashion. Mijn blog bestaat nu al een jaartje maar ik heb nog niet zoveel bezoekers dus het zou leuk zijn als jij eens een kijkje neemt op mijn blog! Dit is het linkje: https://larakemps.wordpress.com. Kusjes!

 50. Anouk

  Hi!
  Mijn naam is Anouk en ik ben de eigenaar van ANOUKS WORLD. Ik schrijf artikelen over alles wat ik leuk vind. Hierbij moet je denken aan fotografie, lifestyle, fashion, travel en nog veel meer.
  Voor meer informatie kun je ewn kijkje nemen op http://www.anouksworld.nl (en vergeet geen comment achter te laten! ;-))
  Liefs, Anouk

 51. Babette | StudioBabsie

  Wat leuk! Ik ben Babette en blog op StudioBabsie, ik blog over verschillende dingen maar voornamelijk over interieur en DIY, hiermee hoop ik een plek te creëeren waarmee ik mensen kan inspireren! Nieuwschierig geworden?! Je kunt mijn blog vinden onder, studiobabsie.wordpress.com

 52. Ella

  Hey, ik ben Ella, 15 jaar en ik blog sinds begin 2015! Ik blog over van alles wat mij bezig houdt en dat is vooral lifestyle. Je zult op mijn blog ook wel is beauty en fashion posts tegenkomen! Ik hoop dat je een kijkje komt nemen!❤️

  1. Ella

   Mijn blog: chocellaatje.wordpress.com

 53. Lina

  Superleuk dat we mogen spammen! :-)
  Ik heb een beauty- en lifestyle blog waarop je reviews, tags, en al die andere typische dingen kunt vinden ;-)
  Veel plezierr!
  xxx Lina

 54. Angela

  Leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog kan je artikelen vinden zoals een review, een inspiration artikel, een outfit, een tag, een wat serieuzer artikel waarin ik bv het onderwerp zelfvertrouwen aansnijd met daarin een stukje geloof erin verwerkt, en andere leuke dingen! Enjoy

 55. Daniek

  super leuk dat we onze blog mogen spammen,
  ik ben Daniek een meisje 13,
  Ik blog al bijna een half jaar op http://www.gewoondaniek.wordpress.com daar schrijf ik voornamelijk over lifestyle, fashion en beauty. Iedere zondag upload ik dan een artikel voor mijn lezers. Neem vooral een kijkje op mijn blog :)

 56. Britt • Annebrittures

  Erg lief dat we even mogen spammen van je! Ik ben Britt en ik blog nu vier maanden (ben nog een beginner) op mijn blog Annebrittures. Een blog met fashion en lifestyle als rode draad, maar een manier van schrijven met een eigen twist (want Belgisch).

  http://annebrittures.blogspot.be/

 57. Mariëlle

  Wat leuk dat je ons dit laat doen! :) Ik ben net terug van vakantie, dus sorry dat ik wat later reageer ;) Ik blog nu meer dan een jaar op http://www.gekopmakeup.nl. Op mijn blog schrijf ik over beauty, fashion en lifestyle, ik weet dat dat heel ruim is maar ik schrijf graag over alles wat ik leuk vind. Ik ben gek op make-up, maar ook kleding, reizen en een gezonde levensstijl en daarom schrijf ik over van alles. Ik probeer mijn blog persoonlijk te houden, dus het is echt mijn mening en vanuit mij geschreven. Sinds een tijdje schrijf ik ook vaker over verzorging en voor mijn gezicht vooral natuurlijke verzorgingsproducten omdat ik een moeilijke huid heb. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen :) Liefs Mariëlle

 58. Florence

  Wat leuk dat we mogen spammen. Op mijn blog schrijf ik om de dag artikels over vanalles en nog wat. Van DIY’s en recepten tot outfitposts en persoonlijke kletspraatjes. Ik heb een grote passie voor reizen en fotografie, en dat is te zien aan mijn blog. Liefs!

 59. Birgit

  Leuk dat we op jouw blog mogen spamen ! Super lief van je !
  Ik heb mijn blog my-dream-interior.blogspot.be nu een half jaar. Hier vind je elke week wel een artikel over een van deze onderwerpen DIY, interieurinspiratie en lifestyle. Ik laat jullie zien hoe je simpel trend kn overnemen in jouw interieur m, dit door handige tips en DIY’s. Onder lifestyle plaats ik alles wat ik leuk vind en met jou wil delen. Ik hoop dat je zeker eens een kijkje komt nemen, dus tot binnenkort

  liefs Birgit

 60. Valérie|Valblogin

  Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Valérie en ik blog op valblogin.blogspot.nl
  al anderhalf jaar blog ik met plezier op mijn blog. Ik blog over beauty, fashion & Lifestyle. Ook komen er zo nu en dan personal posts online. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt!
  Liefs, Val
  http://valblogin.blogspot.nl

 61. Elin ♥

  Heeey,
  Haha wat leuk dat je dat doet ! Nou dan ga ik het ook maar doen !

  Heeey ,
  Ik ben Elin en ik heb een passie voor schrijven. Ook hou ik erg van Beauty en Fashion, daarom heb ik een beautyblog gestart, Ook kan je o mijn blog Lifestyle stukjes verwachten, Ik hoop dat jullie een kijkje nemen op mijn blog. Ik zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat !
  xoxo Elin

 62. Naomi

  Hii, ik ben Naomi en mijn blog heet noomsinnerbeauty. Ik schrijf over van alles wat ik leuk vind, Veel boekreviews, filmreviews, shoplogs en waar ik heb gewandeld van het weekend!

  xx

 63. Tamara

  Wat leuk! Ik ben Tamara van tamaraeleonoraa.wordpress.com en ik blog voornamelijk over dingen die ik leuk vind. Daarbij kan je denken aan make-up looks, reviews over boeken, reizen, wat ik in een week doe enzovoort. Ook ga ik binnenkort studeren in het buitenland (Suriname) en ik ben daar van plan om over alles te gaan bloggen! Tamara

 64. Simone

  Leuk dat we mogen spammen.
  Ik ben Simone en ik blog op de website simoneleeft.nl een persoonlijke blog over alles wat me interesseert in het leven en wat ik leuk vind om over te schrijven het zijn verschillende onderwerpen van DIY tot gadgets, maar ook lifestyle , food en verzorging.

  X- simone

 65. Kim

  Mijn naam is Kim. Ik ben eigenaresse van life blog http://dailybreakfast.nl. Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel meegemaakt en had een uitlaatklep nodig. Een plek online waar ik al mijn verhalen kwijt kon. Ik wilde mijn mening delen met andere, mezelf laten horen. Hierdoor is Daily Breakfast ontstaan. Ik vond het moeilijk om mijn blog een stempel te geven of te plaatsen in een categorie. Ik blog eigenlijk over alles wat ik leuk vind en niet over 1 bepaald onderwerp. Ik noemde mijn blog altijd een lifestyle blog, nu noem ik het een life blog. Ik schrijf over mijn leven en alles wat mij bezig houdt dus ook beauty en fashion.

  Liefs, Kim

 66. Amy

  Hee, ik ben Amy! Ik ben 20 jaar en blog sinds een tijdje, gewoon als toffe hobby. Ik vind het enorm leuk om mijn foto’s te delen, berichtjes te ontvangen en andere blogs te lezen! Ook vind ik het heel erg leuk dat mijn “niet professionele” fotografie een plekje krijgt en ik het met iedereen kan delen. Over drie weekjes vertrek ik naar het buitenland voor mijn studie, ik wil dit ook een apart plekje geven op mijn blog! Daar heb ik enorm veel zin in, hopelijk kan ik mooie dingen delen over een plek die nog niet zo bekend staat in de wereld als hippe stad. Ik vind het erg spannend, maar hoop wel dat mijn berichtjes mensen zullen inspireren. Ik deel echt puur en alleen waar ik achter sta, vrij weinig (uitgebreide) reviews, alleen als ik ergens enthousiast over ben – verder, veel plogs, food, mode en komende tijd ook een hoop reizen!

  Ik kan zelf ook uren kijken en lezen op blogs, dus ik weet wat mij vanavond te doen staat: dit lijstje afgaan :)

 67. Karen

  hoi, ik ben Karen.
  Sinds kort ben ik aan het bloggen op mijn blog
  http://www.jesuiskaren.wordpress.com
  Ik schrijf over alles wat ik leuk vind, en dat gaat vooral over beauty 💘

  Xx

 68. Natalie

  Wat lief dat we mogen spammen!
  Ik blog op http://lifestylenatalie.com hier vind je alles wat met beauty te maken heeft en glutenvrije recepten.
  Kom gerust een keer langs!

  Liefs Natalie

 69. Lu-Ann

  leuk dat we mogen spammen. Ik ben 21 jaar, woon in Zuid-Limburg. Ik ben pas bezig met mijn blog, ik wil vooral foto’s laten zien die ik heb gemaakt, maar ook als ik ergens naar toe ben geweest.

  http://www.luannfotografie.nl

 70. Lisa ne

  wat lief van je!! Mag het nog? Ik heb een grote passie voor make-up en beauty en deel dit sinds kort op een eigen YouTube kanaal!! Ik vind het erg leuk als je een kijkje neemt op mijn kanaal, de link geeft mijn introductie video! 😘😘😘

 71. Cyrine

  Hey, ik ben Cyrine en mijn blog gaat over mij. Dat klinkt misschien saai (haha) maar mijn leven is best wel bewegenlijk. Zo vertel ik hoe het gaat in mijn pleeggezin waar ik sinds kort woon, wat ik doe deze vakantie, en deel ik elke maandag mijn verslag over mijn Pro Ana project. Hierin onderzoek ik hoe die sites te werk gaan en wat er zo gevaarlijk aan is. Wil je meer weten? Ga naar http://www.thebrightsidofthedownside.wordpress.com

 72. Eva

  Hoi, Ik ben Eva en blog nu al een halfjaar op mijn lifestyle blog http://evaluiseblogt.wordpress.com/
  Ik blog vooral over lifestyle maar af en toe een schrijf ik ook persoonlijk of fashion artikel . Het lijkt me heel leuk als jullie eens een kijkje nemen.
  Eva

 73. She

  Hallo! Ik heb een blog met van alles dat te maken heeft met beauty, fashion, lifestyle, eten, sport en nog veel meer! Het blog heet http://www.justmakingmess.wordpress.com De naam? Omdat het gewoon een rommeltje is van alle dingen die ik leuk vind! Neem zeker snel een kijke!

  Liefs

 74. Tatum krijvenaar

  mijn naam is tatum en ik ben zestien jaar oud op mijn blog kan je van alles vinden van make-up tot mode tot films tot tags en challenges. Ik schrijf veel reviews en doe ook veel stap voor stap foto tutorials. Neem anders zelf een kijkje! Tatumkrijvenaar.blogspot.com

 75. Maureen

  Ik ben niet echt een blogger, maar ik zou het tof vinden als jullie me willen volgen op mijn tumblr ”blog”. Ik post allemaal inspiratie foto’s op hiphophoorayyy.tumblr.com

 76. Floor

  Hey ! Fijn dat het weer beter met je gaat en dat je weer wat post :-) Ik ben een 14 (bijna 15) jarige blogster (ook) uit het zuiden hahaha. Mijn blog is http://www.sincerelyfloor.wordpress.com
  Ik ben nog niet heel lang bezig met bloggen, maar ik ben zeker van plan nog een tijdje door te gaan. Ben benieuwd of je gaat kijken. alvast bedankt !
  Kuss Floor

 77. Macide

  Leuk dat we onze blogs mogen spammen Sharon! Mijn naam is Macide , 22 jarige student met een grote passie voor fashion en beauty. Naar aanleiding van mijn passie ben ik vorig jaar mijn blog gestart: http://www.feautydiary.com. Op mijn blog shrijf ik diverse artikelen, zoals: reviews, outfit of the days, diverse fashion inspiratie artikelen en persoonlijke artikelen. İk ben van plan om op korte termijn veel meer artikelen te schrijven en meer tijd te besteden aan mijn blog. Het lijkt mij leuk als jullie een kijkje nemen en een reactie achterlaten :).!

  X Macide

 78. Evi

  Dit is een heel leuk idee.

  Hallo,
  Ik ben Evi . Ik ben een 18-jarig meisje uit België. en ik ben begin deze zomer een blog begonnen waar ik elke zondag iets op zet. Mijn blog noemt Booksandbeautylover en is te vinden op http://www.booksandbeautylover.blogspot.be de naam zelf zegt al wel veel. Ik blog over beauty en boeken vooral, maar daar komt waarschijnlijk ook nog films en andere dingen bij.
  groetjes,
  Evi

 79. Louise

  Hey allemaal!

  Ik ben Louise, 15 jaar en uit Antwerpen.
  Op mijn blog http://www.loewieze.com schrijf ik over fashion, beauty, lifestyle en alles wat ik leuk vind, maar bovenal probeer ik er iets persoonlijks en tof van te maken. Ik blog met veel liefde en probeer foto’s zo mooi mogelijk te maken. Neem gerust eens een kijkje!

  Xx L xX

 80. Joanne

  Hoi!
  ik ben Joanne en ik ben 13 jaar oud.
  ik heb 2 eerdere blogs gehad maar ik wou graag nog een persoonlijkere blog hebben en daarom ben ik soyjoanne begonnen. (soy is Spaans en staat voor “ik ben”)
  ik heb deze blog nog niet zo heel lang maar ik ben er heel erg blij mee en heel erg trots op en ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt! laat ook even een reactie achter zodat ik jouw blog ook kan bekijken!
  ik post 3 keer in de week een artikel over Fashion, Beauty, Lifestyle, over het leven of over iets dat ik wil delen!

  Lots of Love, Joanne♥

 81. Geneviève Sweep

  Wat leuk! Ik ben Geneviève en ik blog nog maar pas. Sterker nog mijn allereerste artikel heb ik een weekje geleden online gezet. Ik zou het super vinden mocht je het willen bekijken!! http://genevievesweep.blogspot.be/

 82. Fleur

  Hey,
  Ik ben Fleur en ik ben 14 jaar!
  Ik ben een nieuwe blog gestart genaamd: collectfood!
  Als je een leuk recept hebt en die graag wilt delen, kan je een mailtje sturen met jouw recept naar: collectfood@outlook.com.
  Ik hoop dat er allemaal leuke recepten opgestuurt worden, en dat er een heel netwerk met recepten op één site staat!
  Groetjes Fleur!

 83. Divided

  Heee,

  wij zijn Kim & Marleen van DIVIDED Vorig jaar december besloten we samen om een blog op te zetten. Elke dag genieten we er allebei nog enorm van om artikelen te mogen schrijven en foto’s te maken. We schrijven vooral over beauty, fashion en lifestyle. Ook vinden we het leuk om tags te doen en één keer in de maand komt er een OOTD online. We vinden het bloggen super leuk en vinden het echt tof om reacties te lezen op Instagram of op onze blog zelf. Je kunt ons vinden op http://www.dividedblog.wordpress.com en http://www.instagram.com/dividedblog

  Liefs,
  Kim & Marleen
  DIVIDED

 84. Wendy Kwestroo

  Wat leuk dat je ons deze kans geeft Sharon!

  ik ben Wendy Kwestroo en mijn blog is https://wendykwestrooo.wordpress.com/
  Ik ben nog niet zo lang bezig met bloggen maar ik vind het heel leuk om te schrijven over van alles wat ik leuk vind en wat me op dat moment bezig houd.

  Wil je een kijkje nemen in mijn leven? Klik dan snel verder!

 85. Jacqueline

  Hoi! Ik ben Jacqueline en ben 13 jaar. Ik schrijf niet zo heel veel op mn blog omdat de laatste tijd nogal druk was, maar ik werk eraan!

 86. jacky

  Hey, ik ben jacky. Ik ben 12 (Bijna 13 hihi) Op mijn blog schrijf ik over beauty en fashion. Ook deel ik trends, diy’s en recepten. Ik zou het heel erg leuk vinden als je een kijkje op mijn blog neemt ❤️
  x jacky

 87. unwrittenstyle

  (mijn blog: unwrittenstyle.wordpress.com) Hey! Ik ben een 16-jarig meisje en ben 2 dagen geleden mijn blog gestart. Op mijn blog plaats ik artikelen over dingen die mij interesseren, zoals fashion , lifestyle en nog veel meer! Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit te uiten op mijn kleine stukje internet. Ik probeer mijn blog een classy/ moderne uirstraling te geven. Neem gerust een kijkje, dat zou ik erg leuk vinden. Alvast bedankt’! Liefs, unwrittenstyle :)

 88. Joyce

  Hi,

  Ik ben Joyce van http://www.joycelovesfashion.wordpress.com, mijn blog gaat vooral over mode en lifestyle! Ik heb een grote passie voor mode en die passie zou ik later graag willen gebruiken bij een baan maar voor nu verwerk ik die in mijn blog! Ik hoop dat jullie een kijkje nemen!

  Liefs,

  Joyce

 89. Theresa

  Hi,

  My name is theresa and I would love it if you would check out my blog. I live in the Netherlands but my blog is written in English and I recently started my blog. This might be a late reaction but I hope that you read it anyways.

  Toujourstheresa ♡

  1. Theresa

   By the way my blog is toujourstheresa.wordpress.com

 90. Anne

  hey ik ben Anne, ben 12 jaar en heb een blog en youtube. Ik vind het zo ontzettend gaaf om te doen, ik heb al veel mensen hier door ontmoet. Ik maakt video’s over Lush, en alles wat ik leuk vind. En ik ben echt blij dat ik toch ooit ben begonnen! Ik zou zeggen neem zeker een kijkje op mijn Blog!

 91. Shannon

  Wat leuk dat spammen!
  Ik ben Shannon, ik schrijf over beauty, fashion & lifestyle. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen op mijn blog! Lots of love!

 92. Denise

  Hi! Ik ben Denise, 19 jaar oud. Sinds april 2014 heb ik ook mijn eigen blog op dit grote internet. Ik blog over allerlei dingen die mijn inspireren. Ik heb laatst de grote stap genomen om mijn droom achterna te gaan. Ik ga studeren voor stewardess!! Graag neem ik jullie mee op mijn avontuur de komende maanden, jaren. Durf te dromen, en vooral, durf ze waar te maken!! Liefs, Denise.

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.