Interieur Tuin

Stadswoning buitenruimte tips | Laat je balkon/terras groter en mooier lijken!

Stadswoning buitenruimte tips | Laat je balkon/terras groter en mooier lijken!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Rachel Kromdijk

    Ik ben gelukkig gezegend met een lange tuin, niet breed.. maar we mogen zeker niet klagen! In de toekomst willen we de tuin echt gaan aanpakken.. leuke blog :)

    Fijn weekend

  2. Liva Engstrom

    Als je net als ik niets moet hebben van het platteland en dus ook hebt gekozen voor een stadswoning ben je waarschijnlijk niet gezegend met vier slaapkamers en een grote tuin. Vaak zijn stadswoningen klein (maar gezellig!) en heb je vaak zelfs helemaal geen buitenruimte. Nu mijn huis steeds meer bij elkaar komt is het tijd geworden voor de ‘extra’ dingen. Zo heb ik namelijk prachtige overgordijnen in mijn huis hangen maar ik merk dat ik overdag toch graag de felle lichtinval zou willen verminderen.

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.