Eten en drinken

Tip: Starbucks naar de woonkamer met…

Gerelateerde berichten

16 Reacties

 1. Mirne

  Oh handig! Ik gebruik de Monin siroopjes, maar die kun je alleen bij de groothandel halen.

 2. Milou

  Jaaa, ik heb ‘m ook! De stroopwafel dan. Bij ons hadden ze ook nog honing/caramel. Heb de chocolade/mint hier helemaal niet zien staan!

 3. Charile

  Handig! Ik lust geen koffie haha

 4. Tara

  Ziet er lekker uit !!

 5. Laura

  Thanks voor de tip! Ik ga zeker kijken bij de Lidl hier :)

 6. Janine

  Die chocolade lijkt mij ook erg lekker!

 7. Kimberley

  Ooooh dit klinkt goed! Ik heb vandaag nog een vanilla latte gehaald, wat zou het chill zijn als ik die gewoon thuis kan maken :D helaas hebben we hier geen Lidl in de buurt :(

 8. Charlotte

  Wat een leuke tip! :)
  Die stroopwafel klinkt lekker.

 9. Jennifer

  Ik ga morgen op de fiets, omfietsen, langs de lidl! Wilde ik al eerder doen deze week, maar toen had ik geen tijd meer. Ik heb al vet lang geen koffie meer gedronken en dat komt door Starbucks, ik wil geen koffie meer zonder siroopjes.

 10. Sylvia

  De Lidl wordt naar mijn mening altijd ondergewaardeerd, ik kom er graag. Sowieso verkopen ze daar de áller lekkerste biefstuk ;) Maar ik zal ook eens naar die tubes uitkijken, had ze nog niet eerder gezien :)

 11. Dagmar

  Huh van de lidl? Dat had ik niet verwacht! Wat tof!

 12. Cynthia

  Heb ze ook al gezien! Het is wel zo dat ze bij de delicieux-producten horen, die altijd vlak voor de feestdagen komen. Deze producten staan nu dus een week in de winkel (vandaar dat veel mensen ze nog niet gezien hebben) en blijven tot ongeveer de feestdagen. Ook is het soms op=op en wordt het niet aangevuld. (Dit is wat mijn lidl mij vorig jaar vertelde toen ik iets soortgelijks had gehaald en het daarna niet meer kon vinden)

 13. Sophie

  Ik ben zo iemand die koffie eigenlijk alleen maar lust met een smaakje haha, ik doe altijd siroop bij mijn koffie (mocha is mijn favoriet). Deze zijn inderdaad lekker betaalbaar!

 14. Annebelle

  Mmm, lijkt me ook lekker voor in de chocolademelk :)

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.