Eten en drinken

Tip: Starbucks naar de woonkamer met…

Ik houd niet van saai en simpel. Zo gebruik ik het het liefst iedere dag een andere kleur oogschaduw, zou ik het liefst iedere avond iets anders eten en heb ik graag zoveel mogelijk verschillende mensen om me heen. Ik denk dat het nu wel voor de hand ligt dat ik niet van saaie ‘zwarte’ koffie houd ;-) Toen ik vorige week nieuwe smaakjes tegenkwam die mijn koffie een stuk interessanter zouden maken kon ik het dus ook niet laten.. Benieuwd naar deze betaalbare siroopjes? Lees dan snel verder!

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ze komen van Lidl! Lidl haalde een tijdje terug al dit trucje uit maar nu komt de betaalbare supermarkt dus ook uit met de normaal gesproken onvindbare siroopsmaakjes. Denk hierbij aan chocolade met mint, vanille, stroopwafel en caramel. Caramel was helaas uitverkocht toen ik vorige week de winkel een bezoekje bracht maar hier ga ik dus ook zeker later deze week nog eens voor terug. De smaken kosten ook nog eens bijna niets, namelijk maar €1,49 per stuk. Menig starbucks-liefhebber weet dat je deze speciale smaken normaal gesproken op buitenlandse webshops zou moeten kopen voor een veel hoger bedrag!

Ik kon jullie deze tip dus ook zeker niet onthouden :) Mocht je nou geen koffieliefhebber zijn kan je de siroop-smaken natuurlijk ook gewoon over je ijs aanbrengen, ook heerlijk! Welke variant ik zou aanraden heeft natuurlijk met smaak te maken maar ik zou persoonlijk de chocolade & mint versie eens in je winkelmandje gooien, erg lekker!

Hoe drink jij je koffie?

16 thoughts on “Tip: Starbucks naar de woonkamer met…”

  1. Ik ga morgen op de fiets, omfietsen, langs de lidl! Wilde ik al eerder doen deze week, maar toen had ik geen tijd meer. Ik heb al vet lang geen koffie meer gedronken en dat komt door Starbucks, ik wil geen koffie meer zonder siroopjes.

  2. De Lidl wordt naar mijn mening altijd ondergewaardeerd, ik kom er graag. Sowieso verkopen ze daar de áller lekkerste biefstuk ;) Maar ik zal ook eens naar die tubes uitkijken, had ze nog niet eerder gezien :)

  3. Heb ze ook al gezien! Het is wel zo dat ze bij de delicieux-producten horen, die altijd vlak voor de feestdagen komen. Deze producten staan nu dus een week in de winkel (vandaar dat veel mensen ze nog niet gezien hebben) en blijven tot ongeveer de feestdagen. Ook is het soms op=op en wordt het niet aangevuld. (Dit is wat mijn lidl mij vorig jaar vertelde toen ik iets soortgelijks had gehaald en het daarna niet meer kon vinden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.